2021 yılı tüp bebek deneyecekler İzmir

Baslıcakmısın hemen
Smear testi yaptılar, kan tahlili yaptılar, benden adetin 2 günü hormon tahlillerini, eşimden de, hbs, anti hbs, anti hıv 1-2, anti hcv testleri istediler, sağlık ocağında yaptır, gelebilirsen gelirsin gelemiceksen de sonuçları faks yoluyla da gönderebilirsin dediler, tahlil sonuçlarını hocaları bakcakmis ona göre tedavi yöntemi belirlenecek

Smear testi yaptılar, kan tahlili yaptılar, benden adetin 2 günü hormon tahlillerini, eşimden de, hbs, anti hbs, anti hıv 1-2, anti hcv testleri istediler, sağlık ocağında yaptır, gelebilirsen gelirsin gelemiceksen de sonuçları faks yoluyla da gönderebilirsin dediler, tahlil sonuçlarını hocaları bakcakmis ona göre tedavi yöntemi belirlenecek
Hayırlısı olsn kuzum

İyi günler bende tüp bebek için ege den randevu aldim orada ilk gittiğimiz gün muayene olmak için randevu bulunuyor mu yoksa daha sonra mi gidiyoruz yardımcı olabilir misiniz hiç bir bilgim yok bu konularda

Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah olumlu sonuç alırsın, bende özel de ilk aşılama oldu maalesef tutmadı, 1 ay ara verdim tedaviye ege üniversitesine gitmek istiyorum, doçent doktorlara mı gitsem yoksa Altan normal sıra alıp gitsem diye düşünüyor

Yarın sadece benden mi kan tahlili isticekler yoksa eşimden de isticekler mi
İyi günler bende tüp bebek için ege den randevu aldim orada ilk gittiğimiz gün muayene olmak için randevu bulunuyor mu yoksa daha sonra mi gidiyoruz yardımcı olabilir misiniz hiç bir bilgim yok bu konularda

Slm kızlar ben daha önce sorduğumda randevular dolu suan yeni hasta alamıyoruz demişlerdi siz nezaman randevu alıp nezaman tedaviye başladınız suan gitsek yeni hasta kabulu yapıyolarmı

Back
X