Hafta ya cuma günü tekrardan gelcemHadı hayırlısı kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta ya cuma günü tekrardan gelcemHadı hayırlısı kuzum
nedenkı acabaHafta ya cuma günü tekrardan gelcem
Baslıcakmısın hemennedenkı acaba
Fitil verdi onu kullan haftaya cumaya gel dedinedenkı acaba
Ala ala bna hıc wermedı oleFitil verdi onu kullan haftaya cumaya gel dedi
Enfeksıyon olabılr mı acaba blmym canımFitil verdi onu kullan haftaya cumaya gel dedi
SmerBaslıcakmısın hemen
Vajinada Ara ara beyaz akıntı ve batma oluyor, ondan fitil verdi kullan ayın 5 de gel kontrol dediAla ala bna hıc wermedı ole
Smear testi yaptılar, kan tahlili yaptılar, benden adetin 2 günü hormon tahlillerini, eşimden de, hbs, anti hbs, anti hıv 1-2, anti hcv testleri istediler, sağlık ocağında yaptır, gelebilirsen gelirsin gelemiceksen de sonuçları faks yoluyla da gönderebilirsin dediler, tahlil sonuçlarını hocaları bakcakmis ona göre tedavi yöntemi belirlenecekBaslıcakmısın hemen
Enfeksiyon olsa , çok kokar, kasintidan ağrıdan duramam diye düşünüyorumEnfeksıyon olabılr mı acaba blmym canım
Hayırlısı olsn kuzumSmear testi yaptılar, kan tahlili yaptılar, benden adetin 2 günü hormon tahlillerini, eşimden de, hbs, anti hbs, anti hıv 1-2, anti hcv testleri istediler, sağlık ocağında yaptır, gelebilirsen gelirsin gelemiceksen de sonuçları faks yoluyla da gönderebilirsin dediler, tahlil sonuçlarını hocaları bakcakmis ona göre tedavi yöntemi belirlenecek
Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah olumlu sonuç alırsın, bende özel de ilk aşılama oldu maalesef tutmadı, 1 ay ara verdim tedaviye ege üniversitesine gitmek istiyorum, doçent doktorlara mı gitsem yoksa Altan normal sıra alıp gitsem diye düşünüyor
İyi günler bende tüp bebek için ege den randevu aldim orada ilk gittiğimiz gün muayene olmak için randevu bulunuyor mu yoksa daha sonra mi gidiyoruz yardımcı olabilir misiniz hiç bir bilgim yok bu konulardaYarın sadece benden mi kan tahlili isticekler yoksa eşimden de isticekler mi