2021

2021 yılının 2020 yılından daha kötü geçeceğine dair şeyler ssöyleniyo.Ben ciddi anlamda çok korkuyorum.Kitlik olacak falan deniliyor.Siz ne düşünüyorsunuz.

Bunun yılla falan ilgisi kalmadı artık
Dünya bundan sonra hep kötüye gidecek
Aralık ayında 15 derece bahar gibi hava yaşayan ülkede bolluk bekleyemeyiz
Bozulan doğal yapının elbet bir bedeli olacak, önümüzdeki 50 yıl petrol değil su savaşları olacak dünyada, iyiye gitmiyoruz yani

Felaket tellalı kafayı yemiş astrologları takibi bırakın bir önce. ( kendimden biliyorum :KK70:)

Yıllardır yok sakallı bebek yok marduk bilmem ne diye diye ömrümüzü yediler. Bakın bu zamanlara eriştik çok şükür. Hiç bir şey olmaz merak etmeyin. Ben o astrologlardan bazılarının ruh hastası olduğunu düşünüyorum.

Bunun yılla falan ilgisi kalmadı artık
Dünya bundan sonra hep kötüye gidecek
Aralık ayında 15 derece bahar gibi hava yaşayan ülkede bolluk bekleyemeyiz
Bozulan doğal yapının elbet bir bedeli olacak, önümüzdeki 50 yıl petrol değil su savaşları olacak dünyada, iyiye gitmiyoruz yani

Kesinlikle katiliyorum, dunyaya biz ne verdiysek o da bize ona gore karsiligini veriyor.
Ben boyle dusunuyorum, insanlik binalari dikerek, tarimi bitirerek, makineleserek, iklimi bozarak, bu gunlere geldi.
Simdi de neyin iyi gitmesini bekleyebiliriz ki?
Dogayi bu kadar altust etmisken, doganin bize tesekkur etmesini mi?

Felaket tellalı kafayı yemiş astrologları takibi bırakın bir önce. ( kendimden biliyorum :KK70:)

Yıllardır yok sakallı bebek yok marduk bilmem ne diye diye ömrümüzü yediler. Bakın bu zamanlara eriştik çok şükür. Hiç bir şey olmaz merak etmeyin. Ben o astrologlardan bazılarının ruh hastası olduğunu düşünüyorum.

Katiliyorum size, insanlarin korkularindan nemalanan insanlar bence.
Zaten malum olan bir mevzuyu, insanlarin gozune buyuterek sokuyorlar.
Daha da korkutmaya calisarak, bunun uzerinden bir de kazanc sagliyorlar.
Dunyanin ne sekilde degistigini gorebilmek icin astrolog olmaya gerek yok.

Velev ki her halükarda sizin dediğiniz gibi olacak. O zaman iki seçeneğimiz var; ya şu anın tadını çıkaracağız ve kıtlık olunca üzüleceğiz ya da şu anımızı da mahvedip kıtlık olunca yine üzüleceğiz. Her zaman felaket senaryoları vardır. Anın tadını çıkarın

Son düzenleme:
Oo kahinler ve kehanetleri hala itibar görüyor mu
Dünya mı kıtlık görecek çöpe atılan her gıda buna sebep oluyorsa akıllı bilinçli tüketimi kamu spotu yapsınlar
Evde ki yemek fazlalıkları hayvanlara verilsin diye anlatsınlar(insanlar arasında paylaşım kalmadı komşuna vermek de olur ama)

Bahçesi çiçeği agacı olan insanlar için sebze meyve yıkadıgı suyu sulama için kullan diye spot hazırlasalar

Bahçesi olan insanlara sebze artıklarını çöpe degil toprağınıza dökün deseler
Çok örnek var ama
Bilinçli olmayan çok insan var dünya ne yapsın

Evet o söylemleri bende duydum, yağmur yağmıyor o yüzden söyleniyor ek olarak çiftçiye destek yok üretmek istemiyorlar insanlar haklilar. Yasayıp göreceğiz bakalim

Dünyanın daha iyiye gitmediği bilinen bir gerçek. Küresel ısınma ile dünyanın sıcaklığı her sene biraz daha artıyor.
Bunu deprem gerçeğiyle yaşamak olarak düşünün. Biz istanbul’da kafayı yemeden yaşamak için, depremi unutmadan hayatımıza da devam ederek yaşamaya çalışıyoruz.

Back
X