- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
Benim eşimde yok şükür oda kötüSut hormonundan once testesteron hormu yüksek çıkmıştı o normale dondu şükür simdi ise sut hormonu yuksek cıktı ve ilac kullanıyorum rahim filmimdr tuplerim tıkalı cikti ve sol tüpümü actilar ve sag tuplerim açılmamış doktor adetin geldiginde gel tekrar dedi bakalim ozaman ne için neye bakacak esimdede sorun olduğu icin oyuzden tup bebek dediler
Cok sağol canim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallahBenim eşimde yok şükür oda kötürabbim yardımcın olsun
Amin inşallahCok sağol canim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah
acıbadem de hangi doktorda yaptırıyosunuz acaba fiyat ne dedilerKayseri acıbadem deyim bende doktru beğendim inşallah sonucu yaniltmaz hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Mustafa taş 8bin 250acıbadem de hangi doktorda yaptırıyosunuz acaba fiyat ne dediler
ilaçlar dahilmiMustafa taş 8bin 250
Hayr sadece doktor buna ilaç ve dondurma grcek bilmiyorum net kaç olcakilaçlar dahilmi
Merhaba bende yeni başladım tüp bebek tedavisine, gonal f ile başladım çarşamba günü yaşım 43, amh hormonu düşük diğer hormon değerlerim yaşıma göre çok iyiymiş umarım herşey yolunda gider. İlk denemem 40 ve üzeri tedavi görüp sonuç alan varmı, çok heyecanlıyımMerhaba benim gibi tüp bebege geçenler sohbet etmek ister misiniz?
Ben gittiğim doktrda var hiç kafanıza takmayın bol dua edin Allah büyük yardimciniz olsun sizinde bizlerinde insallahMerhaba bende yeni başladım tüp bebek tedavisine, gonal f ile başladım çarşamba günü yaşım 43, amh hormonu düşük diğer hormon değerlerim yaşıma göre çok iyiymiş umarım herşey yolunda gider. İlk denemem 40 ve üzeri tedavi görüp sonuç alan varmı, çok heyecanlıyım
Baya uzunmuş benim daha baslanmadi ne zaman olur belli değil rabbim güzel sonuclari vermeyi nasip etsin hepimizeMerhaba kızlar ben de 2021 transfer planlayanlardanım. 4 embriyomuz var dondurulmuş. Miyom ameliyatı sonrası inşallah transferi planlayacağız. Uzun zamandır forumda değildim. Süreçler tekrar başlayınca insan desteğe ihtiyaç duyuyor gerçekten burda neler paylaşıldığını bildiğimden hemen bir konuya dahil olmak istedim:) inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. Bu süreçte birbirimize destek oluruz. Benim transfer haziran gibi olacağından uzun süre buralardayım galiba:)
Rapor nasıl aliosunuz hastane vermiyor muBenımde bır hafta oldu baslayalı ilaç raporu alamadık ona çok üzülüyorum
Baya uzunmuş benim daha baslanmadi ne zaman olur belli değil rabbim güzel sonuclari vermeyi nasip etsin hepimize
Merhabalar hangi doktor acaba memnun musunuzKayseri acıbadem deyim bende doktru beğendim inşallah sonucu yaniltmaz hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Acıbadem tüp bebek 8 ilaçlar hariçacıbadem de hangi doktorda yaptırıyosunuz acaba fiyat ne dediler
İlailaçlar dahilmi
Merhabalar hangi doktor acaba memnun musunuz
Doktordan memnunum ama aşırı yoğun malesef o zor oluyorMerhabalar hangi doktor acaba memnun musunuz
Teşekkür ederimİla
Doktordan memnunum ama aşırı yoğun malesef o zor oluyor
merhaba ben 3. kez tüp bebek tedavisine başlıcam bu yıl inşAllah hepimizin yüzü güler.Merhaba benim gibi tüp bebege geçenler sohbet etmek ister misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?