Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2710824 test yaptım bugün ppzıtıf gordum darısı tüm isteyenlere inşallh, saglıkla
Çoooook çook hayırlı olsun Allah sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin ve burada paylaşılan pozitif testleri çoğaltsın inşallah :) sizin bu aya özel yaptığınız bir şey var mıydı? Çörek otu soğan kürü yumurtlama takibi vs.

Yani ben adet gec oluydm yumurta gec catladıgı için, son adet donemımde adet sokturucu masaj yaptm , bıde duzenli ilişki ay boyu ve ters rahım pozısyonu bugun 36 gun oldu son sat uzerıne

Yani ben adet gec oluydm yumurta gec catladıgı için, son adet donemımde adet sokturucu masaj yaptm , bıde duzenli ilişki ay boyu ve ters rahım pozısyonu bugun 36 gun oldu son sat uzerıne
Ay ben adet söktürücü masaja bir bakayım ilk kez duydum onu hemen yapmalıyım. Çook teşekkür ederim Allah razı olsun

Benimde 2ci canim kimse bilmiyor. Bi kac.kisiyi yakin gorup soyledim resmen pisman ettiler beni soyledigime bazi seyler herksten gizlenmeli

Benimde 2ci canim kimse bilmiyor. Bi kac.kisiyi yakin gorup soyledim resmen pisman ettiler beni soyledigime bazi seyler herksten gizlenmeli
Aynen herseyi sorun edıyo ınsanlr, ılk cocugunda da dr gıttım hamile oldugumu ogrenınve, yok hayasız yok utanmaz dediler herkese soylemişim hemen . şimdi hamileliğimi ogrendim kimsenın haberı yok hala

Prımolut nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…