Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2710824 test yaptım bugün ppzıtıf gordum darısı tüm isteyenlere inşallh, saglıkla
Hayırlı olsun canımKizlaaar demin test yaptim ve anında pozitif çıktıyarın sabah da kan vermeye gidicem insallah
Teşekkürler darsısı sizlereHayırlı olsun canım
Çoooook çook hayırlı olsun Allah sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin ve burada paylaşılan pozitif testleri çoğaltsın inşallah :) sizin bu aya özel yaptığınız bir şey var mıydı? Çörek otu soğan kürü yumurtlama takibi vs.Eki Görüntüle 2710824 test yaptım bugün ppzıtıf gordum darısı tüm isteyenlere inşallh, saglıkla
Yani ben adet gec oluydm yumurta gec catladıgı için, son adet donemımde adet sokturucu masaj yaptm , bıde duzenli ilişki ay boyu ve ters rahım pozısyonu bugun 36 gun oldu son sat uzerıneÇoooook çook hayırlı olsun Allah sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin ve burada paylaşılan pozitif testleri çoğaltsın inşallah :) sizin bu aya özel yaptığınız bir şey var mıydı? Çörek otu soğan kürü yumurtlama takibi vs.
Gözün aydın canimEki Görüntüle 2710824 test yaptım bugün ppzıtıf gordum darısı tüm isteyenlere inşallh, saglıkla
İnşallahİnşaAllah
Ay ben adet söktürücü masaja bir bakayımYani ben adet gec oluydm yumurta gec catladıgı için, son adet donemımde adet sokturucu masaj yaptm , bıde duzenli ilişki ay boyu ve ters rahım pozısyonu bugun 36 gun oldu son sat uzerıne
27 ekimKızlar bat tarihleri izi söylerseniz 1 sayfaya ekleyebilirimberaberce bekleriz
İnaşllh sıze de faydası olur insan herşeyi denıyo umut işteAy ben adet söktürücü masaja bir bakayımilk kez duydum onu hemen yapmalıyım. Çook teşekkür ederim Allah razı olsun
Ya çok sevindim hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsinKizlaaar demin test yaptim ve anında pozitif çıktıyarın sabah da kan vermeye gidicem insallah
Maşallah tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2710824 test yaptım bugün ppzıtıf gordum darısı tüm isteyenlere inşallh, saglıkla
Amin teşekkür ederimMaşallah tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Benimde 2ci canim kimse bilmiyor. Bi kac.kisiyi yakin gorup soyledim resmen pisman ettiler beni soyledigime bazi seyler herksten gizlenmeliŞükürler olsun aynen oyle saglıklı evladm var ama yıne de ınsan uzuluyo etrafada dıyemyrm dr gıttıhımı herkes bır laf edıyo canm sıkılıyo gizli gizli iş yapıyrm eşimde pek ustune olmuyo zaten nir tane var akışına bırak dıyo ama olmuyo kafama takıyrm
Aynen herseyi sorun edıyo ınsanlr, ılk cocugunda da dr gıttım hamile oldugumu ogrenınve, yok hayasız yok utanmaz dediler herkese soylemişim hemen . şimdi hamileliğimi ogrendim kimsenın haberı yok halaBenimde 2ci canim kimse bilmiyor. Bi kac.kisiyi yakin gorup soyledim resmen pisman ettiler beni soyledigime bazi seyler herksten gizlenmeli
Tsk ederim canim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahYa çok sevindim hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin
Prımolut nedir acabaSon 2 aydır 12. Gün yumurtlama görüp 26-27. Günlerde adet olan ben, bu ay 24. Gün olmasına rağmen yumurtlama göremedim. Hatta gittikçe silikleşen testlerle karşılaşıyorum. Bugün de primolut’a başladım. Bu ay benden Ümit yokadeti de ne zaman olacağım belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?