Canım ben zaten seni dün gece ekledim bak listenin sonlarına doğru yazıyorBenide eklermisiniz 18 kasım bat
Hoş geldin bu topik sana da uğurlu gelsinBizde 9 aydır istiyoruz ama olmuyor bir türlü doktora gittim yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi ne ama herhangi bir ilaç veya tedavi vermedi
Tamam canım gördüm şimdi teşekkür ederimCanım ben zaten seni dün gece ekledim bak listenin sonlarına doğru yazıyor
Rica ederimTamam canım gördüm şimdi teşekkür ederim
Benide eklermisiniz 28 ekim bat@korfezida 23 eylül
@eylulyorgunu--9ekim
@xy35
@Cizi22 13 ekim
@RBA18
@tokalak--18ekim
@P212 20 ekim
Coco_Loco 21
ekim
@dryakbas 21 ekim
@Asisya 22 ekim
@Sinoplu17--19 kasım
@Ojej 22 ekim
B bitkiselhayat 22 ekim
@Derinvebebekleri[B][I] : :anneadayı:
[USER=981412]@izmirlibjkkartal 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
M Menekse moru 24 ekim
Hadi yaaa 26 ekim
@Maviyiseven 27 ekim
@jnci--28ekim
@Tubaa9533 28 ekim
Uzmankezban 6 kasım
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
Tweety22 12 kasım
@Nosking--13 kasım
@Blacklight 14 kasım
Kesek 18 kasım
@Annehayalim 30 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Kokulu değil akıntım kaşıntı da yok. Bende şöyle bir durum var afedersiniz çok ıslakken hiç zevk almıyorum yani hissetmiyorum bende ilişki esnasında ara ara peçeteyle siliyorum. Bu yaraya da sebep olmuş olabilir. Ama ne yapayım çok ıslanıyorum.Ben de bir ara yaşadım durumu, yara varmış içerde.. Fitil ile geçti ama geçmezse yakma veya dondurma işlemi ile çözülüyor. kokulu akıntınız veya kaşıntı yoksa mantar olmayabilir. Yara konusunda gebeliğe belki engel olabilir demişti doktor.. Biran önce gidin her ikisi içinde çözüm basit ama inşallah sorun yoktur ön sevişmeyi uzun tutun der doktor :))
Yaraysa çok basit ilişkide kanama olmuyorsa daha başlangıç oluyor fitille geçiyor o hafta ilişki yasak oluyor.Kokulu değil akıntım kaşıntı da yok. Bende şöyle bir durum var afedersiniz çok ıslakken hiç zevk almıyorum yani hissetmiyorum bende ilişki esnasında ara ara peçeteyle siliyorum. Bu yaraya da sebep olmuş olabilir. Ama ne yapayım çok ıslanıyorum.
Hayırlı olsun canım ekledim seni hamiş ler arasına Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsincanim ben adeti beklemiyorum artik. gebelik var.
Hoş geldin canım ekliyorumBenide eklermisiniz 28 ekim bat
tesekkur ederim canim. amin insallahHayırlı olsun canım ekledim seni hamiş ler arasına Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Yaa ne güzel süper darısı bize inşallahKizlaaar demin test yaptim ve anında pozitif çıktıyarın sabah da kan vermeye gidicem insallah
Rabbim isteyen herkese tez vakitte insallah nasip etsin canimYaa ne güzel süper darısı bize inşallah
Amin inşallah peki birşey soracağım ne yaptın folıkk asittir yeme içme dır veya ovulasyon testi kullandın mıRabbim isteyen herkese tez vakitte insallah nasip etsin canim
Hayırlı olsunKizlaaar demin test yaptim ve anında pozitif çıktıyarın sabah da kan vermeye gidicem insallah
Folik asiti bebek istedigimizden beri iciyorum. Yememe icmeme özel bi değişiklik katmadim her zaman nasil yediysem öyle yaptım. Evet ovulasyon testi kullandim o günleri degerlendirdik.Amin inşallah peki birşey soracağım ne yaptın folıkk asittir yeme içme dır veya ovulasyon testi kullandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?