Yapay bir progesteron hapı. Genelde adet gecikmesi yapsın diye verirler.Prımolut nedir acaba
İkimizinkide aynı gün umarım güzel haberler veririz birbirimizeeBu ay olmadı benide yazar mısınız bat 26 Kasım
Anım hoş geldin inşallah beraberce güzel haberlerimizi paylaşırız bu topik te ekledim seniMerhaba canım anne adayları bat 26 kasım benide ekleyin listeyeeilk çocuğum olacak nasip olursa. Çok heyecanlıyım. İlk deneme geçen aydı ama olumsuz bi neticeydi artık önümüzdeki maçlara dedim ve burdayım bu süreç sizinle daha güzel geçer umarım
Olsun inşallah bu aya olur canım ekledim yeni batınıBu ay olmadı benide yazar mısınız bat 26 Kasım
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah sana da bu topikBenide yazar mısınız kızlarrr bat 18 kasım. inşallah hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız sağlıkla sıhhatle
Canım hoş geldinMerhaba benide eklermisiniz adetlerim duzensiz en gec 6 kasim simdiden tsk ederim ve sayfaniz herkeze guzel haberler versin
Aminnnn inşallah canımhoşbuldukkk Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşAllahhhBu sayfadan da duyurmayı nasip etsin
Benımnde 4 kasım inşallah iyi haberlerimiz olırMerhaba benide eklermisiniz adetlerim duzensiz en gec 6 kasim simdiden tsk ederim ve sayfaniz herkeze guzel haberler versin
Insallah olur heyecan doruktaBenımnde 4 kasım inşallah iyi haberlerimiz olır
Selams kizlar bir sorum olacakti kac gundur catlatma ignesi vurulmus gibi agrilarim oluyor bacaklarimda oyle boyle degil ozellikle geceleri bigun sag bi gun sol bacagimda adetimede az kaldi sizde aynisini yasiyomusunuz?
Evet pic olmuş gibi değerlendirmekte fayda varKızlar sizce pic mi ya kafam karıştı
Aminnnn inşallahhoşbuldukkk Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşAllahhhBu sayfadan da duyurmayı nasip etsin
Canım günaşırı degerlendirdim diyorlar yani iki günde bir yeterlipic olduğunu öğrenmeden önce bugünü değerlendirmiştik aslında öğlen gibitekrarına gerek yoktur heralde dimiiiii yani o zaman düşük olup da şimdi yükselme Durumu olmuşmudur bir de kaç gün değerlendirmek lazım yani gün aşırı mı her gün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?