- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Yok canım benim az önceki yaptığım gebelik testinde çizgi çıkmadı.. Bu sabaha kadar yaptıklarım silikdi.. Sanırım kimyasal yarın sabah kan vericem garanti olsun diye.. Anlamadım gitti. Üzülüyorum hayırlısı olsun.Canım seni de o zaman hamiş diye etiketleyim mi
Olur da mucize olur gebe olduğum kesinleşirse koşarak ekleteyimCanım seni de o zaman hamiş diye etiketleyim mi
Anladım canım üzüldüm inşallah geç döllenme gibi birşeydir yoksa da üzülme diger aya olur inşallahYok canım benim az önceki yaptığım gebelik testinde çizgi çıkmadı.. Bu sabaha kadar yaptıklarım silikdi.. Sanırım kimyasal yarın sabah kan vericem garanti olsun diye.. Anlamadım gitti. Üzülüyorum hayırlısı olsun.
İnşallah cümlemizin.Anladım canım üzüldüm inşallah geç döllenme gibi birşeydir yoksa da üzülme diger aya olur inşallah
İnşAllahHadi inşallah hayırlı gelsin sana da bu topik
Merhaba bende hamilelik istiyorum ancak bu yazdıkkarınız nasıl yapılacakzaten arı sütü propolis ve soğan kürü tapıcakson bide inofolic dahasına gerek yok bence :)
Bat 19 kasım hasta oldum maalesef@korfezida 23 eylül
@eylulyorgunu--9ekim
@xy35
@Cizi22 13 ekim
@RBA18
@tokalak--18ekim
@P212 20 ekim
@Coco_Loco 21
ekim
@dryakbas 21 ekim
@Asisya 22 ekim
A Akasya10 --22ekim
@Ojej 22 ekim
B bitkiselhayat 22 ekim
Derinvebebekleri 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@Menekse moru 24 ekim
@Hadi yaaa 26 ekim
@Maviyiseven 27 ekim
@jnci--28ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
Tweety22 12 kasım
@Nosking--13 kasım
T Tamam 14 kasım
Kesek 18 kasım
@Annehayalim 30 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Amin canimmm cümlenize dua ediyorummmAyyy çok sevindim Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de dus et canım
Ben de bir ara yaşadım durumu, yara varmış içerde.. Fitil ile geçti ama geçmezse yakma veya dondurma işlemi ile çözülüyor. kokulu akıntınız veya kaşıntı yoksa mantar olmayabilir. Yara konusunda gebeliğe belki engel olabilir demişti doktor.. Biran önce gidin her ikisi içinde çözüm basit ama inşallah sorun yoktur ön sevişmeyi uzun tutun der doktor :))Aralıkta deneyecem bende. Ama folik asit başlamadım daha. İlişki esnasında ağrı hissediyorum bunun için en yakın zamanda doktora gidecem inşallah o zaman yazdırmayı düşünüyorum. Umarım mantar felan yoktur. Hamileliğe engel olabiliyormuş.
Canım çok üzüldüm inşallah diger ay Allah nasip etsin güzel haberlerini duyalımTweety22 betahcg değerim 4.32.. Kanamam başladı.. Benim sapma olmazsa 23 Kasım bat. Kaydedebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?