Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım seni de o zaman hamiş diye etiketleyim mi
Yok canım benim az önceki yaptığım gebelik testinde çizgi çıkmadı.. Bu sabaha kadar yaptıklarım silikdi.. Sanırım kimyasal yarın sabah kan vericem garanti olsun diye.. Anlamadım gitti. Üzülüyorum hayırlısı olsun.

Bizde 9 aydır istiyoruz ama olmuyor bir türlü doktora gittim yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi ne ama herhangi bir ilaç veya tedavi vermedi

Anladım canım üzüldüm inşallah geç döllenme gibi birşeydir yoksa da üzülme diger aya olur inşallah

Merhaba bende 5 aydır istiyorum ama olmuyor folik asit folbiol içiyorum 2 aydır. Ancak yazılarda okudum soğan kürüfalan birşeyler yazılmış nasıl yapılıyor bana bilgi verirmisiniz

Merhaba kulüpte yeniyim ve 2 çocuğum var ama 3.yü planlı gebelik düşünüyorum

Bat 19 kasım hasta oldum maalesef

Aralıkta deneyecem bende. Ama folik asit başlamadım daha. İlişki esnasında ağrı hissediyorum bunun için en yakın zamanda doktora gidecem inşallah o zaman yazdırmayı düşünüyorum. Umarım mantar felan yoktur. Hamileliğe engel olabiliyormuş.

Ben de bir ara yaşadım durumu, yara varmış içerde.. Fitil ile geçti ama geçmezse yakma veya dondurma işlemi ile çözülüyor. kokulu akıntınız veya kaşıntı yoksa mantar olmayabilir. Yara konusunda gebeliğe belki engel olabilir demişti doktor.. Biran önce gidin her ikisi içinde çözüm basit ama inşallah sorun yoktur ön sevişmeyi uzun tutun der doktor :))

Sperm testinden anlayan birileri varmi yaorumlayavilirseniz benim niçin çok mutlu olurum

Eklentiler

• Screenshot_20201024-000049.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20201024-000110.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 23
Tweety22 betahcg değerim 4.32.. Kanamam başladı.. Benim sapma olmazsa 23 Kasım bat. Kaydedebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…