Oldum ben canim adet yeni bat 21 kasimKızlarrrrr siz de durumlar nasıl ben mi takip edemedim
@korfezida
eylulyorgunu
Cizi22
T tokalak
@P212
@dryakbas
@Asisya
Ojej
@bitkiselhayat
@pitican
@jnci
@Tubaa9533 sizin barlar geçmiş kızlar var mı hamiş ler yada yeni batlar
kan verdim 1.20 11 gun gecti insallah sonradan olusurİnşaAllah geç döllenmedir diyelim o zaman
Günaşırı degerlendir sen canımgünaşırı mı değerlendirilmeli yoksa her gün mü
Anladım canım diger aya inşallahben adet oldum canım malesef
Gözün aydın canım belirtin varmıydıBende hamileyim
Gözün aydın canım belirtin varmıydı
İnşaAllah canım ama adet olan kadar umut var sonuçtakan verdim 1.20 11 gun gecti insallah sonradan olusur
Gün aşırı olması daha iyi bu kadar stres yapmayınKızlar iyi akşamlar dün ilişki oldu yumurtlama oldu ama bugünde ilişki olmalı demiştik aksilikler oldu ilişki olamayacak maalesef bu ay şansımı çok düşürür mü bugün olmaması yarın denesek fark eder mi
dün oluncabugüne gerek yok zaten 48 saat yaşar en az spermlerKızlar iyi akşamlar dün ilişki oldu yumurtlama oldu ama bugünde ilişki olmalı demiştik aksilikler oldu ilişki olamayacak maalesef bu ay şansımı çok düşürür mü bugün olmaması yarın denesek fark eder mi
gerek var bene geç döllnme ihtimali de var kaçıncı gün bugün ovulasyonO zaman yarın değerlendirilip pazar boş geçip pzartesyi mi değerlendirmeliyiz yoksa bugünden sonra çok da gerek kalmıyor mu
İnşallah tek dileğim. Ben bu ay 15 gün gecikince teste rağmen umutlanmıştım.İnşaAllah bu aya güzel haberlerin olur canım üzülme
bence evet benim daha silik çıktı geç döllenme olabilir diye dğerlendireeğimİlk test dün pik olan ıkıncısı bugünki sizce kaç gün değerlendirilmeli
Valla bu ay sanırım bir çok kişinin dengesi kaçtı benim de adeti min 14.günü ve ben dün adet oldum halbu ki 14 gün sonra adet olmam gerekiyordu 2 gündür acayip gögüs hassasiyeti ve dolgunlugu hissediyordum neyse kısmet diger aya inşallah hakkımızda hayırlısıİnşallah tek dileğim. Ben bu ay 15 gün gecikince teste rağmen umutlanmıştım.
İnşallah gelecek ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?