Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaşırı olması yeterli canım dün olduysa yarın olması daha iyi bugün olmasa da dünkü sipermler zaten hali hazırda bekliyorlar

14 gün çok erken değil mi ya yumurtlama gününe denk gelmiş. Daha önce olmuş muydu bu şekilde? Ovulasyon takibi yapmış mıydın canım sen bu ay?

Dünyanın dengesi bozuldu, bizim regllere ne diyelim :)

Kızlar yarım saattir batma oluyor alt taraftan yumurtlama belirtisi olabilir mi tam batma değil ağrı giriyo sanki geçiyo

İnşaAllah
14 gün çok erken değil mi ya yumurtlama gününe denk gelmiş. Daha önce olmuş muydu bu şekilde? Ovulasyon takibi yapmış mıydın canım sen bu ay?
Evet çok erken ama ben de bilemedim daha önce bir kere daha başıma gelmişti o zaman Dr a gitmiştim kist oldugunu söylemişti şuan hala devam ediyor evet ovu takibi yapmıştım geçen adetim in biteceği zaman ovu çift çizgiyi sanırım kistten dolayı çift çıkmıştı bakalım şimdi adetim in bitice yeniden çalışmalara başlayacagım

Dünyanın dengesi bozuldu, bizim regllere ne diyelim :)
Öyle valla ben artık kendi bedeni mi vereceği tepkileri bilemiyorum 14 gün adet oldum ki yumurtlama döneminde neyse yeni çalışmalar için bitmesini bekliyorum adetimin

İnşallah bu ay dengeli değerlendirilmiş şekilde geçer döngün. Aralıkta regl olmazsın inşallah

Arkdaşlar merhaba, Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bizde en kısa sürede hayırlısıyla gebe kalırız, kızlar benim bu ay adetimin 23 günü ve daha yumurtlama göremedim, silik çizgi var pik göremedim maalesef, niye böyle oldu anlamadım Eczacı tanıdığıma sordum herkeste her ay yumurtlama olmaz dedi, bu ay anlayacağınız yumurtlama olmayacak gibi ama ben yinede adet olana kadar ovülasyon test yapacağım. Netten sipariş verdim arı poleni arı sütü propolis karışımı onun faydasını gören çok tanıdığım oldu, yumurtayı sağlıklı bir şekilde oluşturuyor muş sizinde bilginiz olsun

Sanırım benimde bu ay yumurtlama yok akıntı ve belirti hiç yok ve adetimin 25 günü

Kızlar ben bugün ovulasyon da pik gördüm ama eşim yok, yarın gece gelecek acaba yumurtlamayı kaçırıyor muyuz? ilk kez ovulasyon yaptım ne umutlarla çörek otu kürü yapıp avakodo yedim

Kızlar iyi akşamlar ben t et mizlendim ve yeni ay için ilk çalışmama başladım sizlerde durumlar ne Allahım inşallah bu ay hepimize müjdeli haber vermeyi nasip etsin

Kızlar ben bugün ovulasyon da pik gördüm ama eşim yok, yarın gece gelecek acaba yumurtlamayı kaçırıyor muyuz? ilk kez ovulasyon yaptım ne umutlarla çörek otu kürü yapıp avakodo yedim
Bence yarın çok geç olmaz diye düşünüyorum çünkü tüp bebekte bile yumurtayı 36 saat sonra topluyorlar demekki yaklaşık 36 saat içinde yumurtlama oluyor bence yarın akşam yaparsan son dakika golü olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…