Günaşırı olması yeterli canım dün olduysa yarın olması daha iyi bugün olmasa da dünkü sipermler zaten hali hazırda bekliyorlarKızlar iyi akşamlar dün ilişki oldu yumurtlama oldu ama bugünde ilişki olmalı demiştik aksilikler oldu ilişki olamayacak maalesef bu ay şansımı çok düşürür mü bugün olmaması yarın denesek fark eder mi
İNŞALLAH canım. Bizimle beraber tüm isteyenlere versin rabbim.İkimizinkide aynı gün umarım güzel haberler veririz birbirimizee
Olsun inşallah bu aya olur canım ekledim yeni batını
14 gün çok erken değil mi yaValla bu ay sanırım bir çok kişinin dengesi kaçtı benim de adeti min 14.günü ve ben dün adet oldum halbu ki 14 gün sonra adet olmam gerekiyordu 2 gündür acayip gögüs hassasiyeti ve dolgunlugu hissediyordum neyse kısmet diger aya inşallah hakkımızda hayırlısı
Dünyanın dengesi bozuldu, bizim regllere ne diyelim :)Valla bu ay sanırım bir çok kişinin dengesi kaçtı benim de adeti min 14.günü ve ben dün adet oldum halbu ki 14 gün sonra adet olmam gerekiyordu 2 gündür acayip gögüs hassasiyeti ve dolgunlugu hissediyordum neyse kısmet diger aya inşallah hakkımızda hayırlısı
İnşaAllahTeşekkür
Evet çok erken ama ben de bilemedim daha önce bir kere daha başıma gelmişti o zaman Dr a gitmiştim kist oldugunu söylemişti şuan hala devam ediyor evet ovu takibi yapmıştım geçen adetim in biteceği zaman ovu çift çizgiyi sanırım kistten dolayı çift çıkmıştı bakalım şimdi adetim in bitice yeniden çalışmalara başlayacagım14 gün çok erken değil mi yayumurtlama gününe denk gelmiş. Daha önce olmuş muydu bu şekilde? Ovulasyon takibi yapmış mıydın canım sen bu ay?
Öyle valla ben artık kendi bedeni mi vereceği tepkileri bilemiyorum 14 gün adet oldum ki yumurtlama döneminde neyse yeni çalışmalar için bitmesini bekliyorum adetiminDünyanın dengesi bozuldu, bizim regllere ne diyelim :)
Yumurtlama da d az böyle batma oluyorKızlar yarım saattir batma oluyor alt taraftan yumurtlama belirtisi olabilir mi tam batma değil ağrı giriyo sanki geçiyo
Bu ay hiç yok umudum da yok açıkcasıYumurtlama da d az böyle batma oluyor
Akıntı var mı peki şeffaf renkte
İnşallah bu ay dengeli değerlendirilmiş şekilde geçer döngün. Aralıkta regl olmazsınİnşaAllah
Evet çok erken ama ben de bilemedim daha önce bir kere daha başıma gelmişti o zaman Dr a gitmiştim kist oldugunu söylemişti şuan hala devam ediyor evet ovu takibi yapmıştım geçen adetim in biteceği zaman ovu çift çizgiyi sanırım kistten dolayı çift çıkmıştı bakalım şimdi adetim in bitice yeniden çalışmalara başlayacagım
Sanırım benimde bu ay yumurtlama yok akıntı ve belirti hiç yok ve adetimin 25 günüArkdaşlar merhaba, Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bizde en kısa sürede hayırlısıyla gebe kalırız, kızlar benim bu ay adetimin 23 günü ve daha yumurtlama göremedim, silik çizgi var pik göremedim maalesef, niye böyle oldu anlamadımEczacı tanıdığıma sordum herkeste her ay yumurtlama olmaz dedi, bu ay anlayacağınız yumurtlama olmayacak gibi ama ben yinede adet olana kadar ovülasyon test yapacağım. Netten sipariş verdim arı poleni arı sütü propolis karışımı onun faydasını gören çok tanıdığım oldu, yumurtayı sağlıklı bir şekilde oluşturuyor muş sizinde bilginiz olsun
Acaba dönemsel mi oluyor, bu aralar çok duydum bunuSanırım benimde bu ay yumurtlama yok akıntı ve belirti hiç yok ve adetimin 25 günü
Benim adet döngümde düzensiz zaten akıntı ve ağrılardan anlıyordum bu ay onlarda yokAcaba dönemsel mi oluyor, bu aralar çok duydum bunu
Amin canım inşallahİnşallah bu ay dengeli değerlendirilmiş şekilde geçer döngün. Aralıkta regl olmazsıninşallah
Bence yarın çok geç olmaz diye düşünüyorum çünkü tüp bebekte bile yumurtayı 36 saat sonra topluyorlar demekki yaklaşık 36 saat içinde yumurtlama oluyor bence yarın akşam yaparsan son dakika golü olur gibiKızlar ben bugün ovulasyon da pik gördüm ama eşim yok, yarın gece gelecek acaba yumurtlamayı kaçırıyor muyuz?ilk kez ovulasyon yaptım ne umutlarla çörek otu kürü yapıp avakodo yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?