- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
İnşallah ya inşallah.. artık yapacak bir şeyim yokBence yarın çok geç olmaz diye düşünüyorum çünkü tüp bebekte bile yumurtayı 36 saat sonra topluyorlar demekki yaklaşık 36 saat içinde yumurtlama oluyor bence yarın akşam yaparsan son dakika golü olur gibi
Benimde adet ağrılarım başladı sankiKızlar iyi akşamlar ben t et mizlendim ve yeni ay için ilk çalışmama başladım sizlerde durumlar ne Allahım inşallah bu ay hepimize müjdeli haber vermeyi nasip etsin
İnşaAllah sen güzel düşün güzel olsunİnşallah ya inşallah.. artık yapacak bir şeyim yok
Canım benim bat tarihini değiştirir misin? 16 kasımda transferim var inşallah yeni bat 30 kasımHamileler
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@korfezida 23 eylül
@tokalak--18ekim
@P212 20 ekim
@dryakbas 21 ekim
@Asisya 22 ekim
Ojej 21 kasım
B bitkiselhayat 22 ekim
24 ekim
[USER=894671]@haveaniceday 24
ekim
@pitican 27 ekim
@jnci--28ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
@Uzmankezban 6 kasım
@toowarmtoocool l 6 kasım
@Enviro16 8 kasım
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
@eylulyorgunu 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
Nosking --13 kasım
@Blacklight 14 kasım
Kesek 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
@Sinoplu17 19 kasım
@Elife a 19 kasım
M Maviyiseven 26 kasım
@Mstrdm 26 kasım
Tweety22 . 27 kasım
@Cizi22 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Sen de benim gibi bu ay tekrar çalışmalara başla inşallah güzel sonuçlar alırızBenimde adet ağrılarım başladı sankierken olcam bu ay galiba
Benide eklermisiniz bat 27 Kasım
Benide eklermisiniz bat 27 Kasım
Tamam canım değiştiriyorum hayırlı sonuçlar inşallahCanım benim bat tarihini değiştirir misin? 16 kasımda transferim var inşallah yeni bat 30 kasım
EkliyorumBenide eklermisiniz bat 27 Kasım
Hadi inşallah tutmuştur ve yarın güzel haberleri verirsin bizeValla ben bu ay cok calismadim kizlar ovulasyon testide yapmadim uygulamaya gore yarin diyo bakalim biraktim kismet ..
Ovulasyon yarin diyo tatlimHadi inşallah tutmuştur ve yarın güzel haberleri verirsin bize
Hımm anladım benim de daha var ama ben dünden başladım çalışmayaOvulasyon yarin diyo tatlimdaha coook var
Hımm anladım benim de daha var ama ben dünden başladım çalışmaya
Insallah tutar canimHımm anladım benim de daha var ama ben dünden başladım çalışmaya
İkimizin aynı günmüş İNŞAALLAH ikimizde 27 Kasım'da hayırlı haber alırız. Rabbim bizim ve tüm isteyenlerin kucağını doldursun. Hayırlı evlatlarlaBenide eklermisiniz bat 27 Kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?