Çok çok erken geldi bana 30 Ekim döllenme olduysa daha 6-7 gün geçmiş. Ovulasyon testine göre 30 ekimi baz almalısın.Kızlar ağustos ve eylülde 31 günde ekimde 28 günde adet oldum sat17 ekim 29 ekimde pik gördük ve 23 25 27 29 ve 30 ekimi değerlendirdik biraz önce test yaptım ve bembeyazzz bir sonuç tek çizgi karşıladı beni acaba çok mu erken yaptım yoksa bu ay da mı hüsrannresmen psikolojik belirtiler yaşamaya başladım artık bu kadar kısa zamanda belirti olur mu hemde negatif çıkmasına rağmennn
O zaman 13–14ü gibi yapsam net sonuç alırım herhalde dimiÇok
Çok çok erken geldi bana 30 Ekim döllenme olduysa daha 6-7 gün geçmiş. Ovulasyon testine göre 30 ekimi baz almalısın.
Kızlar ağustos ve eylülde 31 günde ekimde 28 günde adet oldum sat17 ekim 29 ekimde pik gördük ve 23 25 27 29 ve 30 ekimi değerlendirdik biraz önce test yaptım ve bembeyazzz bir sonuç tek çizgi karşıladı beni acaba çok mu erken yaptım yoksa bu ay da mı hüsrannresmen psikolojik belirtiler yaşamaya başladım artık bu kadar kısa zamanda belirti olur mu hemde negatif çıkmasına rağmennn
Aynen.. zaten döllenmiş yumurta yerleşmesi 10 gün sürüyor sonra kanda beta hcg yükselip bir kaç gün sonra da idrara geçiyor. İnşallah güzel haberlerin olur.O zaman 13–14ü gibi yapsam net sonuç alırım herhalde dimi
İnşallah Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip ederAynen.. zaten döllenmiş yumurta yerleşmesi 10 gün sürüyor sonra kanda beta hcg yükselip bir kaç gün sonra da idrara geçiyor. İnşallah güzel haberlerin olur.
Canım adetin 11 inci gününden 22 gününe kadar ilişkiye girin diyor Dr lar adet süreci 28 gün sürenler için bu da Adete 1 hafta kalana kadar oluyorAdete ne kadar kala bırakılmalı ilişki
İnşaAllahInsallah tutar canim
Hoş geldin canım alırız tabiki seni de almaz olurmuyuzBeni de aLın aranızayaLnız kalmayayımm
Canım sanki henüz yumurtlama devam ediyor gibi bugünü degerlendirebilirsen iyi olur gibiKızlar dünkü ovulasyon testim ve bugünkü... koyu çizgi düne ait... yumurtlamam bitti mi sizce? Çıldıracağım kırk yılda bir yumurtlama gördüm koca yok ortalardaEki Görüntüle 2716533
Hoşbulduk canımHoş geldin canım alırız tabiki seni de almaz olurmuyuzat ne zam n söylersen ekleriz seni de
Çok teşekkür ederiz bu bilgi için ben bir arkadaştan daha duymuştum 2 aydır propolis damla ve bal polen arı sütü karışımlı ham bal kullanıyorum inşallah şifa olurArkdaşlar merhaba, Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bizde en kısa sürede hayırlısıyla gebe kalırız, kızlar benim bu ay adetimin 23 günü ve daha yumurtlama göremedim, silik çizgi var pik göremedim maalesef, niye böyle oldu anlamadımEczacı tanıdığıma sordum herkeste her ay yumurtlama olmaz dedi, bu ay anlayacağınız yumurtlama olmayacak gibi ama ben yinede adet olana kadar ovülasyon test yapacağım. Netten sipariş verdim arı poleni arı sütü propolis karışımı onun faydasını gören çok tanıdığım oldu, yumurtayı sağlıklı bir şekilde oluşturuyor muş sizinde bilginiz olsun
Ben Allah nasip edicek olduktan sonra yarının bile geç olacagı ı sanmıyorumİnşallah ya inşallah.. artık yapacak bir şeyim yok
Hadi inşallah hayırlısı olsun o zaman ekliyorum ben seniHoşbulduk canımbat 11 Kasım az kalmış bakalım
Hadi inşallah hayırlı sonuçlarBnde 2021 hamile girmek istiyorum bat 18 ekim asilama oldum carsamba gunu insallah tutar
Ay canım inşallah denk gelir dün ve bugünü değerlendirdik.. Artık bekleme başladıCanım sanki henüz yumurtlama devam ediyor gibi bugünü degerlendirebilirsen iyi olur gibi
İnşAllah canım ben ovülasyon testi yapıyorum bakalım hayırlısıyla tutunur inşallah sen ekstradan birşey yapıyor musunİkimizin aynı günmüş İNŞAALLAH ikimizde 27 Kasım'da hayırlı haber alırız. Rabbim bizim ve tüm isteyenlerin kucağını doldursun. Hayırlı evlatlarla
Hadi inşallahHadi inşallah hayırlısı olsun o zaman ekliyorum ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?