Rabbim verir...Onu bende anlamdm pko ne oluyo neyden oluyo ama bebek için sıkıntı yaratıyomuş onu anldm benm de imtihanım bu demek ki
Şükürler olsun aynen oyle saglıklı evladm var ama yıne de ınsan uzuluyo etrafada dıyemyrm dr gıttıhımı herkes bır laf edıyo canm sıkılıyo gizli gizli iş yapıyrm eşimde pek ustune olmuyo zaten nir tane var akışına bırak dıyo ama olmuyo kafama takıyrmRabbim verir...ki vermişte zaten bir tane sen Yine de hiç umudunu kaybetme en azından zorda olsa bir şekilde olacağını biliyorsunnn
10 yemek kasigi bal 10tatli kasigi corek otu 10 cay kasigi tarcin karisitiriyorsunuz en az yemekten once veya sonra 2 saat ara olmali gunde bir kere sabahlari tatli kasigiyla yiyorum ben insallah fayda eder yeni basladim bende bu ayBenim adetlerim normal 5gun one gelir her ay ama yumurtam gelismez kucuk kalir 5mm. O kuru nasil yapiyosunuz?gunde kac kez tuketilmeli?
Canım ben det oldum haber vereyim dedim dün kanda negatif çıktı bugün kahve lekelenmem başladıArkadaşlar aranızda aşılama yaptıran var mı?
Çok üzüldüm ya, inşallah birdahaki aya olur kızum ne diyeyim.Canım ben det oldum haber vereyim dedim dün kanda negatif çıktı bugün kahve lekelenmem başladıinşallah seninki tutar
Çok bel ağrım vardı ümitliydm ama olmadı başka belirttim yoktu ya canım sen nasılsın kaçıncı günün nasıl hissediyorsun kendimi çok dinlemiştim ben stres yapma inşallah tutunurÇok üzüldüm ya, inşallah birdahaki aya olur kızum ne diyeyim.
Aşılamadan sonra seni heveslendiren belirtiler yaşamışmıydın canım?
Benim aşılamanın 5. Günü canım, aynen bendede bel ağrısı var, değişik akıntılar var, bide kasıklarımda 5 gündür batmalar oluyor.Çok bel ağrım vardı ümitliydm ama olmadı başka belirttim yoktu ya canım sen nasılsın kaçıncı günün nasıl hissediyorsun kendimi çok dinlemiştim ben stres yapma inşallah tutunur ❤
İnşallah canım pozitif ol ve üstüne çok varma çatlatma ipneseinin etkileri olabilirBenim aşılamanın 5. Günü canım, aynen bendede bel ağrısı var, değişik akıntılar var, bide kasıklarımda 5 gündür batmalar oluyor.
Çok umudum yok bunları çatlama iğnesine yoruyorum ama bi umut be canım.❤
Tesekkur ederim canim hayirlisi olur insallah bekledigimiz haberi tez zamanda aliriz10 yemek kasigi bal 10tatli kasigi corek otu 10 cay kasigi tarcin karisitiriyorsunuz en az yemekten once veya sonra 2 saat ara olmali gunde bir kere sabahlari tatli kasigiyla yiyorum ben insallah fayda eder yeni basladim bende bu ay
insallah canim aminnnTesekkur ederim canim hayirlisi olur insallah bekledigimiz haberi tez zamanda aliriz
BEnde rahim filmin den sonra direk kırmızı kan olarak 29 Eylül’de gördüm adetimi 2. Günüm yarın doktordayım inşallah femeraya başlayacaz bakalmCanım ben det oldum haber vereyim dedim dün kanda negatif çıktı bugün kahve lekelenmem başladıinşallah seninki tutar
Şükürler olsun aynen oyle saglıklı evladm var ama yıne de ınsan uzuluyo etrafada dıyemyrm dr gıttıhımı herkes bır laf edıyo canm sıkılıyo gizli gizli iş yapıyrm eşimde pek ustune olmuyo zaten nir tane var akışına bırak dıyo ama olmuyo kafama takıyrm
Ben de aynı durumdayim eşim de ayni nasil olsa 1 tane var yeter diyor Allah saglik versin ama kardeşsiz kalmasin istiyorum
Çok geçmiş olsunKızlar merhabalar korona kapmıştım çok sıkıntılı bir süreçtir o dönem de malum giremedim artık buradayım bat yazan herkesi ekleyeceğim
Beni de ekler misiniz?Annehayalim--30eylülTweety22 - - Bat 3 ekim
eylulyorgunu --9ekim
T tokalak --18ekim
@Sinoplu17--22ekim
jnci --28ekim
@Nosking--13 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?