Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu bende anlamdm pko ne oluyo neyden oluyo ama bebek için sıkıntı yaratıyomuş onu anldm benm de imtihanım bu demek ki
Rabbim verir... ki vermişte zaten bir tane sen Yine de hiç umudunu kaybetme en azından zorda olsa bir şekilde olacağını biliyorsunnn

Rabbim verir... ki vermişte zaten bir tane sen Yine de hiç umudunu kaybetme en azından zorda olsa bir şekilde olacağını biliyorsunnn
Şükürler olsun aynen oyle saglıklı evladm var ama yıne de ınsan uzuluyo etrafada dıyemyrm dr gıttıhımı herkes bır laf edıyo canm sıkılıyo gizli gizli iş yapıyrm eşimde pek ustune olmuyo zaten nir tane var akışına bırak dıyo ama olmuyo kafama takıyrm

Reactions: Z P
Benim adetlerim normal 5gun one gelir her ay ama yumurtam gelismez kucuk kalir 5mm. O kuru nasil yapiyosunuz?gunde kac kez tuketilmeli?
10 yemek kasigi bal 10tatli kasigi corek otu 10 cay kasigi tarcin karisitiriyorsunuz en az yemekten once veya sonra 2 saat ara olmali gunde bir kere sabahlari tatli kasigiyla yiyorum ben insallah fayda eder yeni basladim bende bu ay

Canım ben det oldum haber vereyim dedim dün kanda negatif çıktı bugün kahve lekelenmem başladı inşallah seninki tutar
Çok üzüldüm ya, inşallah birdahaki aya olur kızum ne diyeyim.
Aşılamadan sonra seni heveslendiren belirtiler yaşamışmıydın canım?

Çok üzüldüm ya, inşallah birdahaki aya olur kızum ne diyeyim.
Aşılamadan sonra seni heveslendiren belirtiler yaşamışmıydın canım?
Çok bel ağrım vardı ümitliydm ama olmadı başka belirttim yoktu ya canım sen nasılsın kaçıncı günün nasıl hissediyorsun kendimi çok dinlemiştim ben stres yapma inşallah tutunur

Çok bel ağrım vardı ümitliydm ama olmadı başka belirttim yoktu ya canım sen nasılsın kaçıncı günün nasıl hissediyorsun kendimi çok dinlemiştim ben stres yapma inşallah tutunur ❤
Benim aşılamanın 5. Günü canım, aynen bendede bel ağrısı var, değişik akıntılar var, bide kasıklarımda 5 gündür batmalar oluyor.
Çok umudum yok bunları çatlama iğnesine yoruyorum ama bi umut be canım.❤

İnşallah canım pozitif ol ve üstüne çok varma çatlatma ipneseinin etkileri olabilir

Son 2 aydır 12. Gün yumurtlama görüp 26-27. Günlerde adet olan ben, bu ay 24. Gün olmasına rağmen yumurtlama göremedim. Hatta gittikçe silikleşen testlerle karşılaşıyorum. Bugün de primolut’a başladım. Bu ay benden Ümit yok adeti de ne zaman olacağım belli değil

Eklentiler

• C50EAC4C-D387-43F0-B656-6041AC9437C0.webp
    62 KB · Görüntüleme: 41
10 yemek kasigi bal 10tatli kasigi corek otu 10 cay kasigi tarcin karisitiriyorsunuz en az yemekten once veya sonra 2 saat ara olmali gunde bir kere sabahlari tatli kasigiyla yiyorum ben insallah fayda eder yeni basladim bende bu ay
Tesekkur ederim canim hayirlisi olur insallah bekledigimiz haberi tez zamanda aliriz

Canım ben det oldum haber vereyim dedim dün kanda negatif çıktı bugün kahve lekelenmem başladı inşallah seninki tutar
BEnde rahim filmin den sonra direk kırmızı kan olarak 29 Eylül’de gördüm adetimi 2. Günüm yarın doktordayım inşallah femeraya başlayacaz bakalm

Kızlar merhabalar korona kapmıştım çok sıkıntılı bir süreçtir o dönem de malum giremedim artık buradayım bat yazan herkesi ekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…