- 2 Ağustos 2020
- 68
- 52
- 8
Güzel haberlerinizi alırız inşallahPazartesi gidicem insallah doktora
Bana değerin gayet normal geldi canım 2 güün sonra bidaha ver yükselişini kontrol et bende tam bilmiyorum burdan okudukça bunları öğreniyorum işteKızlar gittim kan verdim 342 çıktı değerim .laboratuvardaki kız biraz düşün kadın doğuma git istersen dedi . Daha yeni olduğu için normal değil mi bu değer ?
Bencede normal canım . Daha çok yeni kaç olcakki. Pazartesi yine vericem bakalım inş sağlıklı artış olur .Bana değerin gayet normal geldi canım 2 güün sonra bidaha ver yükselişini kontrol et bende tam bilmiyorum burdan okudukça bunları öğreniyorum işte
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsinBencede normal canım . Daha çok yeni kaç olcakki. Pazartesi yine vericem bakalım inş sağlıklı artış olur .
İnşallah canım . Şeninde güzel haberini alırız inşallah . Bekliyorumİnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin
İnşallah canım pazartesi ilk işim kan vermek olacak bende hayırlı haberler verebilirim inşallahİnşallah canım . Şeninde güzel haberini alırız inşallah . Bekliyorum
Daha minicik canim 2 gun sonra gene git ver kan artisini bak cok erken öğrendin sende benim gibi ☺Kızlar gittim kan verdim 342 çıktı değerim .laboratuvardaki kız biraz düşün kadın doğuma git istersen dedi . Daha yeni olduğu için normal değil mi bu değer ?
İnşallah canımİnşallah canım pazartesi ilk işim kan vermek olacak bende hayırlı haberler verebilirim inşallah
Pazartesi gidicem canım . Sağlık ocağına gittin mi hiç . Orası bakıyor mu beta .Daha minicik canim 2 gun sonra gene git ver kan artisini bak cok erken öğrendin sende benim gibi ☺
Bakiyor diye biliyorum ama hiç gitmedim.devlete gittim ben canimPazartesi gidicem canım . Sağlık ocağına gittin mi hiç . Orası bakıyor mu beta .
Anladım canım. Burda devlet hastaneleri insan kaynıyor .Belki pazartesi sağlık ocağına giderim bakarım bakalım . Teşekkür ederimBakiyor diye biliyorum ama hiç gitmedim.devlete gittim ben canim
Canım bişey daha soracağım folik asit kullanıyormusun ?Bakiyor diye biliyorum ama hiç gitmedim.devlete gittim ben canim
Sat 8 kasimdi ben 11 kasımda doktora gitmiştim folbiol vermisti bebek istiyorum demiştim hala da kullaniyorumCanım bişey daha soracağım folik asit kullanıyormusun ?
İnşallah canım.tesekkur ederim.hala yumurtlama.yokH Hafize2511 canım sen de hoş geldin ekliyorum seni de hayırlı gelir inşallah bu topik
Var cnm görünüyor birazGörebilen varmı
Şuan heyecandan ölebilirim . RABBİM isteyen her kadına tattırsın inşallah yaVar cnm görünüyor biraz
Görünüyor canim rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsinGörebilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?