Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bütün gece uyumadım heyecandan stresten kalktm hemen test yaptım . Doğru mu görüyorum elim ayağım titredi
Ayyy çok sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et olur mu ha işlerin duası kabul olurmuş
Insallah kuzum pazartesi gidicem doktorlara göre 6 haftalik olucam ama bana göre tam 4 haftalik olucak insallah bi sorun yasamam
Bence hiç bir sorun yok canım sen içini ferah tut bebişin seninle merak etme yakında kalp sesin de duyacaksın
Görebilen varmı
Var ben de görüyorum hadi hayırlısı olsun test yapınca tekrar bize de at Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

İnşallah canım.tesekkur ederim.hala yumurtlama.yok
Stres yapma canım ya stres çok etkiliyor benim de cumartesi adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım hamile olmadığıma eminim ama. Benim adette bir kaç aydır sapıttı artık ne yapacağımı şaşırdım

Amiiin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım test sonucun nerde baktım baktım bulamadım . Gittin mi kan vermeye .

Canım yanlış yere yazdım galiba . Tweety22 İnşallah tez zamanda pozitifi görürsün canım . Allahım isteyen herkese hemencik versin haberi

Bugun kesemi gördüm kizlar 5+1de iki hafta sonra kalp atışını duymaya gidicem insallah

Kızlar selam ben dün çatlatma iğnesi oldum ama sol yumurtam 17 mm di dün, sağ kasığımda ağrı oluştu ve hala devam ediyor.Böyle bişey olabilir mi?

Amaniiiin benide yaz benide
Son adet tarihim 11-12-2020
Adet bitimi basladim bakalim teste bugun piki gordum kizim olsun istiyorum rabbim hepimizin gonlundekini hayirli eylesin nasip etsin insallah

Canım yanlış yere yazdım galiba . Tweety22 İnşallah tez zamanda pozitifi görürsün canım . Allahım isteyen herkese hemencik versin haberi
Olsun canım önemli değil inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin
Bugun kesemi gördüm kizlar 5+1de iki hafta sonra kalp atışını duymaya gidicem insallah
Ayyy ne kadar sevindim tebrik ediyorum canım seni tekrar darısıkalp sesini duymaya inşallah
Kızlar selam ben dün çatlatma iğnesi oldum ama sol yumurtam 17 mm di dün, sağ kasığımda ağrı oluştu ve hala devam ediyor.Böyle bişey olabilir mi?
Canım ben tüp bebek tedavisindeyken çatlatma iğnesi oluyordum ertesi gün hatta 2.gün bile çok şiddetli agrım oluyordu endişelenme
Amaniiiin benide yaz benide
Son adet tarihim 11-12-2020
Adet bitimi basladim bakalim teste bugun piki gordum kizim olsun istiyorum rabbim hepimizin gonlundekini hayirli eylesin nasip etsin insallah
Hoş geldin canım bat tarihini söylersen eklerim seni de
Ben de 40 günü buluyor
Benim de iyice dengesizleşti hala adet olamadım gecikmenin 6.günü oldu

Benide aranıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…