7 aralıkta 95 di 9 aralıkta 264 daha da olcturmedim ama korkuyorum ne bileyim rabbim sıkıntısız kalp atışını da keseyi de görmeyi nasip eder inşallahHiç korkmayın, gönlünüzü ferah tutunbenim değerim yok denecek kadar düşüktü. Belliydi kanamam olacağı. Sizin değeriniz yüksek ve artış var mı diye kan testi yaptırın. Değer yükseliyorsa sorun yok demektir. Bir de güzel düşünün sağlıkla gelişsin
Beni de ekler misiniz bat 28 AralıkHamileler
@Tugba220
@Aygolge
Zeymes
@Uzmankezban
@Nosking
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@P212 20 ekim
@Asisya 22 ekim
izmirlibjkkartal[/USER] 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@pitican 27 ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
@toowarmtoocool l 6 kasım
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
@Rprnn 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
@Blacklight 14 kasım
Kesek 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
@Elife a 19 kasım
@eklinac 20 kasım
@Bihterin Masali Saci 20 kasım
@Remembermeplease 20 kasım
@dleksk 22 kasım
@nm88326 24 kasım
@Mstrdm 26 kasım
@Yamikkk 26 kasım
@filizoruc 26 kasım
@Tokerrr 27
@pofudük biri 27 Kasım
@Cizi22 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
@Sahievlatneydi 30 kasım
@ndenk 3 aralık
@Enviro16 5 Aralık
@tgbbcr 8 Aralık
N Nil Toprak 9 Aralık
@eceebb 11 Aralık
@Asyaa561 12 Aralık
@nm88326 14 Aralık
@papatyamm5757 14 Aralık
@Bsraaa1234 14 Aralık
@eylulyorgunu 15 Aralık
@bitkiselhayat 15 Aralık
@Sinoplu17 16Aralık
gurbetgulu16 17 Aralık
@Elysia1 17 Aralık
@tokalak 17 Aralık
Tweety22 19 Aralık
@Maviyiseven 20 Aralık
@Ojej 20 Aralık
@dryakbas 21 Aralık
@Fatmazell74 23 Aralık
@sefa gel 25 Aralık
Kesek 28 Aralık
@Asenaasena96 30 Aralık
@lucesme 30 Aralık
@karadenizkizi1982 1 Ocak
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Şimdi daha da artmıştır. Baksanıza artmış işte7 aralıkta 95 di 9 aralıkta 264 daha da olcturmedim ama korkuyorum ne bileyim rabbim sıkıntısız kalp atışını da keseyi de görmeyi nasip eder inşallah
Dua edin nolur sag sağlım benimle.olsunŞimdi daha da artmıştır. Baksanıza artmış işteSakın kötü düşünmeyin, tadını çıkarın
Canım bende olmadım 2 haftadır kasık ağrım var zaten oda devam belim sırtımda ağrıyor ben sürekli test yapıyorum negatif pazartesiye kadar olmazsam kan vercem inşallah olmayızgurbetgulu16 varmı değişiklik seni merak ediyorum. Bende daha gelen giden yok . Belki bugün olurum diye test yine yapmadım . Bi yandan içim içimi yiyor sanki regl olmycakmkşm gibi . Bi yandan da olacağım kendni kaptırma diyorum . O yüzden de test yapamıyorum .
Bende yarın sabah yapıcam . Bide şuan sağ kaşığımda ve sol yumurtalığımda hassasiyet ve dolgunluk hissdeyrm nedendir bilmemCanım bende olmadım 2 haftadır kasık ağrım var zaten oda devam belim sırtımda ağrıyor ben sürekli test yapıyorum negatif pazartesiye kadar olmazsam kan vercem inşallah olmayız
Hayırlı haberler inşallah canımBende yarın sabah yapıcam . Bide şuan sağ kaşığımda ve sol yumurtalığımda hassasiyet ve dolgunluk hissdeyrm nedendir bilmem
AminnnDua edin nolur sag sağlım benimle.olsunrabbim.hic kimsenin kucağını bos birakmasin
Naptın canım var mı gelen giden inşallah yoktur sabah pozitifi görürsün. Ben hala olmadımBende yarın sabah yapıcam . Bide şuan sağ kaşığımda ve sol yumurtalığımda hassasiyet ve dolgunluk hissdeyrm nedendir bilmem
Pazartesi gidicem insallah doktoraAminnnkan testi ne zaman yapacaksınız tekrar? Artmış mı merak ettim ben de. İçinizi ferah tutun olur mu
İnşaAllah gebelik vardır ondan böyle hissediyırsundur bize de umut olursunBende yarın sabah yapıcam . Bide şuan sağ kaşığımda ve sol yumurtalığımda hassasiyet ve dolgunluk hissdeyrm nedendir bilmemi
Bütün gece uyumadım heyecandan stresten kalktm hemen test yaptım . Doğru mu görüyorum elim ayağım titrediİnşaAllah gebelik vardır ondan böyle hissediyırsundur bize de umut olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?