Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 aralıkta 95 di 9 aralıkta 264 daha da olcturmedim ama korkuyorum ne bileyim rabbim sıkıntısız kalp atışını da keseyi de görmeyi nasip eder inşallah

Beni de ekler misiniz bat 28 Aralık

gurbetgulu16 varmı değişiklik seni merak ediyorum. Bende daha gelen giden yok . Belki bugün olurum diye test yine yapmadım . Bi yandan içim içimi yiyor sanki regl olmycakmkşm gibi . Bi yandan da olacağım kendni kaptırma diyorum . O yüzden de test yapamıyorum .

merhaba benide eklermısınız bat 29 aralık . düzenli olarak 7 aydır ıstıyoruz ama bebek olsun dediğimiz ay kist olustu bende once onu halettık duzenli olarak 5 aydır uğraşıyoruz. yumurtlama gunumden berı kasıklarımda ince bi ağrı var ama bılmıyorum bukdr erken belirti olabılırmı

Kızlar benim adetlerim düzensiz normalde ve bugün adetimin 24günü göğüslerim çok sızlıuor ağrıyor dokunamıyorum normalde de adet öncesi ağrır ama bu defa erken başladı sanki yada bana mı öyle geliyor umutlanmakta istemiyorum ama erken değil mi ağrıması

Canım bende olmadım 2 haftadır kasık ağrım var zaten oda devam belim sırtımda ağrıyor ben sürekli test yapıyorum negatif pazartesiye kadar olmazsam kan vercem inşallah olmayız

Bende yarın sabah yapıcam . Bide şuan sağ kaşığımda ve sol yumurtalığımda hassasiyet ve dolgunluk hissdeyrm nedendir bilmem

Canım bende olmadım 2 haftadır kasık ağrım var zaten oda devam belim sırtımda ağrıyor ben sürekli test yapıyorum negatif pazartesiye kadar olmazsam kan vercem inşallah olmayız
Bende yarın sabah yapıcam . Bide şuan sağ kaşığımda ve sol yumurtalığımda hassasiyet ve dolgunluk hissdeyrm nedendir bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…