Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım hamılesın galiba tebrikk ederimm belırtılerın nelerdi
Bence benim net belirtilerim yoktu . Bat a 5-6 gün kala arada belim acıyordu oturup kalkarken . Bazen kasıklarımda hassasiyet hisddyrdum ama bunlar hiç net değildi ben kendmi dinlediğim içindi . Ben bat a 1 gün kala hala regl olacak gibiydim . Karnım ağrıyordu. göğüslerim de çok şiş diyemem . Ağtı falan da yapmıyor . Sadece dokunduğumda hassasiyet var biraz . Eğer testim doğru ve gebeliğim varsa herkeste belirti olmayacağını ben kendim çok iyi anladım . Neredeyse hiç belirti yoktu . Tek belirti gecikmemin bugün 3. Günü .

Bence net belli çizgi hamilesin. Yarın testin varsa gene yap koyulaşiyomu bak pazartesi kan ver

Folik asitin hamile kalmaya yardımcı olduğunu mu okudum ben şimdi ????
Ciddi mi yaaa ..
Valla 7 Aydır deniyorum ama folik asit falan kullanmıyordum hamile kalmaya cidden etkisi varsa kullanayım bari bende ya
Bende şuan da folik asit kullanıyorum doktorum önerdi bence sende doktorunla görüşüp önerirse kullan çünkü folik asit vitamin niyetinde kullanılıyor benim arkadaşım kullandı 1 ay ve şuanda doğurmak üzere Allah isteyen herkese nasip etsin

Ayyy çoook sevindim kuzummmm gözün aydınnn sağ salim kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun çok güzel ilerler hamileliğin inşallah
İnşallah canım gidip kan vermeden ve kalp atışını duymadan emin olamayacağım galiba . Hala inanamıyorum ya . Allahım isteyen herkese istediği zaman nasip etsin . Eşime bugün test aldırıp yine yapıcam . İnanamıyorum çünkü

Duyarsın inşallah hayırlısıyl canım bende geciktim hala gelmedi bugün yine yaptım çok çok açık pembe çizgi var telde belli olmuyor eşimle gördük ama inanmıyorum bende pazartesiye kadsr olmazsam kan vercem eğer kanda varsa benim idrarda çıkmıyor demektir.

İnşallah vardır kuzum hayırlısıyla . Yine haberleşelim mutlaka

İnşallah canım bende daha inanamıyorum . Bat 17 aralıktı . Bugün gecikmemin 3. Günüydü . Bekledim üzülmemek için . Bugün artk sabah yaptım
Bak benim bat 5 aralıkti.sende takip et güzelce canim

Eklentiler

• 20201209_163936.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…