Canım şimdi uyandım test yaptım galiba pozitifNaptın canım var mı gelen giden inşallah yoktur sabah pozitifi görürsün. Ben hala olmadım
İnşallah teşekkür ederimm
Ay canım hamılesın galiba tebrikk ederimm belırtılerın nelerdiCanım şimdi uyandım test yaptım galiba pozitif
Bence benim net belirtilerim yoktu . Bat a 5-6 gün kala arada belim acıyordu oturup kalkarken . Bazen kasıklarımda hassasiyet hisddyrdum ama bunlar hiç net değildi ben kendmi dinlediğim içindi . Ben bat a 1 gün kala hala regl olacak gibiydim . Karnım ağrıyordu. göğüslerim de çok şiş diyemem . Ağtı falan da yapmıyor . Sadece dokunduğumda hassasiyet var biraz . Eğer testim doğru ve gebeliğim varsa herkeste belirti olmayacağını ben kendim çok iyi anladım . Neredeyse hiç belirti yoktu . Tek belirti gecikmemin bugün 3. Günü .Ay canım hamılesın galiba tebrikk ederimm belırtılerın nelerdi
Insallah kuzum pazartesi gidicem doktorlara göre 6 haftalik olucam ama bana göre tam 4 haftalik olucak insallah bi sorun yasamamZeymes canım lütfen stres yapma güzel olacak herşey artacak degerini de olumlu düşün olumlu olsun canım
Bence net belli çizgi hamilesin. Yarın testin varsa gene yap koyulaşiyomu bak pazartesi kan verBence benim net belirtilerim yoktu . Bat a 5-6 gün kala arada belim acıyordu oturup kalkarken . Bazen kasıklarımda hassasiyet hisddyrdum ama bunlar hiç net değildi ben kendmi dinlediğim içindi . Ben bat a 1 gün kala hala regl olacak gibiydim . Karnım ağrıyordu. göğüslerim de çok şiş diyemem . Ağtı falan da yapmıyor . Sadece dokunduğumda hassasiyet var biraz . Eğer testim doğru ve gebeliğim varsa herkeste belirti olmayacağını ben kendim çok iyi anladım . Neredeyse hiç belirti yoktu . Tek belirti gecikmemin bugün 3. Günü .
Ya bide 1 dakika bile sürmedi çıkması şok oldum . Testim yok eşime söyleyip aldıracam ama 2 tane dahaBence net belli çizgi hamilesin. Yarın testin varsa gene yap koyulaşiyomu bak pazartesi kan ver
Adet gecikmiş varsa çıkması normal :))Ya bide 1 dakika bile sürmedi çıkması şok oldum . Testim yok eşime söyleyip aldıracam ama 2 tane daha
Bende şuan da folik asit kullanıyorum doktorum önerdi bence sende doktorunla görüşüp önerirse kullan çünkü folik asit vitamin niyetinde kullanılıyor benim arkadaşım kullandı 1 ay ve şuanda doğurmak üzere Allah isteyen herkese nasip etsinFolik asitin hamile kalmaya yardımcı olduğunu mu okudum ben şimdi ????
Ciddi mi yaaa ..
Valla 7 Aydır deniyorum ama folik asit falan kullanmıyordum hamile kalmaya cidden etkisi varsa kullanayım bari bende ya
Aaaa pozitif canim bu masallah subhanallah insallah bebisin seninledir bat ne zamandi❤Canım şimdi uyandım test yaptım galiba pozitif
Ayyy çoook sevindim kuzummmm gözün aydınnn sağ salim kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun çok güzel ilerler hamileliğin inşallahCanım şimdi uyandım test yaptım galiba pozitif
İnşallah canım gidip kan vermeden ve kalp atışını duymadan emin olamayacağım galiba . Hala inanamıyorum ya . Allahım isteyen herkese istediği zaman nasip etsin . Eşime bugün test aldırıp yine yapıcam . İnanamıyorum çünküAyyy çoook sevindim kuzummmm gözün aydınnn sağ salim kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun çok güzel ilerler hamileliğin inşallah
İnşallah canım bende daha inanamıyorum . Bat 17 aralıktı . Bugün gecikmemin 3. Günüydü . Bekledim üzülmemek için . Bugün artk sabah yaptımAaaa pozitif canim bu masallah subhanallah insallah bebisin seninledir bat ne zamandi❤
Duyarsın inşallah hayırlısıyl canım bende geciktim hala gelmedi bugün yine yaptım çok çok açık pembe çizgi var telde belli olmuyor eşimle gördük ama inanmıyorum bende pazartesiye kadsr olmazsam kan vercem eğer kanda varsa benim idrarda çıkmıyor demektir.İnşallah canım gidip kan vermeden ve kalp atışını duymadan emin olamayacağım galiba . Hala inanamıyorum ya . Allahım isteyen herkese istediği zaman nasip etsin . Eşime bugün test aldırıp yine yapıcam . İnanamıyorum çünkü
İnşallah vardır kuzum hayırlısıyla . Yine haberleşelim mutlakaDuyarsın inşallah hayırlısıyl canım bende geciktim hala gelmedi bugün yine yaptım çok çok açık pembe çizgi var telde belli olmuyor eşimle gördük ama inanmıyorum bende pazartesiye kadsr olmazsam kan vercem eğer kanda varsa benim idrarda çıkmıyor demektir.
İnşallah canım hayırlı haberler verelim inşallahİnşallah vardır kuzum hayırlısıyla . Yine haberleşelim mutlaka
İnşallah vardırAdet gecikmiş varsa çıkması normal :))
Bak benim bat 5 aralıkti.sende takip et güzelce canimİnşallah canım bende daha inanamıyorum . Bat 17 aralıktı . Bugün gecikmemin 3. Günüydü . Bekledim üzülmemek için . Bugün artk sabah yaptım
Eşime söyledim 2 tane test daha alacak bugün . Yarın da acile gidip kan vereceğim . Salı günü de ya sağlık ocağına gidip kan veririm . Sonra da doktora gitmeyi düşünüyorum hemen . İnş sağlıklım gebelikler YaşarızBak benim bat 5 aralıkti.sende takip et güzelce canim
Insallah canim benim ❤Eşime söyledim 2 tane test daha alacak bugün . Yarın da acile gidip kan vereceğim . Salı günü de ya sağlık ocağına gidip kan veririm . Sonra da doktora gitmeyi düşünüyorum hemen . İnş sağlıklım gebelikler Yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?