İlk kez duydum ve merak ettim. Yeni mi çıkmış bu yöntem. Eğer bildiğimiz tüp bebeğin tutmasıyla aynıysa tutma olasılığı süpermişNatural tüp bebek tedavisi gördüm daha öncede yazmıştım konuyla alakalı bilgim yok hatta ilaçsız birazda tedirginim ama burada bir arkadaşımız yazdı içim rahatladı inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Dün trasferim oldu iğne ilaç hiçbirşey verilmedi daha öncekilerde verilmişti 3 aya kadar iğne kullanmıştım bunda sadece LUTİNUS 100 mg vajinal tablet verildi bu ilaç nasıl kızlar kullanan varmı.
Bende yabancısıyım araştırıyorum ama olumsuz bişey duymadım genel olarak iyimiş ve dr karar veriyormuş hangi hastaya uygun olduğunu. İnşallah bende merakla bekliyorum natural veya ilaç hiç farketmez aslında nasipte varsa RABBİM nasip eder Bi iznillah.İlk kez duydum ve merak ettim. Yeni mi çıkmış bu yöntem. Eğer bildiğimiz tüp bebeğin tutmasıyla aynıysa tutma olasılığı süpermiş
Bu arada yeni bir yöntem değil konuyla alakalı topikler açılmış varolan bir yöntem yani.Bende yabancısıyım araştırıyorum ama olumsuz bişey duymadım genel olarak iyimiş ve dr karar veriyormuş hangi hastaya uygun olduğunu. İnşallah bende merakla bekliyorum natural veya ilaç hiç farketmez aslında nasipte varsa RABBİM nasip eder Bi iznillah.
Hadi insallah hepimize hayirli gelsin 2021Hadi inşallah hayırlısı olsun transferin umarım iyi gecer ve hayırlı haberler alırsın
Ekliyorum canım
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Hoş geldin canım sen de hayırlı olsun bu topik sana da
Ekliyorum canım
Beni de ekler misiniz lütfen listeye... bat 17 ocakHadi inşallah hayırlısı olsun transferin umarım iyi gecer ve hayırlı haberler alırsın
Ekliyorum canım
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Hoş geldin canım sen de hayırlı olsun bu topik sana da
Ekliyorum canım
Merhabalar hoş geldin ekliyorum seni de canımbenim de bat 8 Ocak
Tabiki de eklerim hoş geldin canımTeşekkürler listeye ekler misiniz beni de
Ekliyorum canım hoş geldin topik sana da hayırlı gelsinBeni de ekler misiniz lütfen listeye... bat 17 ocak
Tabiki de eklerim canım hoş geldinMerhaba benide ekleyebilir mısınız bat tarihi 23 ocak
Resimde çok net değil zaten çizgi de net değil resimde daha da bulanık
Çörekotu nu nezaman başladınız, hayırlı olsun hamileliğiniz buaradaaa ve en büyük ayrıntı yumurtlama ncesi 1 hafta bal+çörek otu+tarçın karıştırıp günde 1 tatlı kaşık yedim.
Pik sanki canım değerlendir inşallah olurKızlar bu pik mi sizceEki Görüntüle 2754185
Tamam canım teşekkür ederim degerlendirdim bakalım inşallah hayırlısı olurPik sanki canım değerlendir inşallah olur
Tabiki ekliyorum canım hoş geldin bu topik sana da ugurlu gelsin31 ocak benim bat eklermisinTweety22
Adetine ne kadar var canımKızlar benim ovu testlerin sapıtıyor mu acaba tekrar reklenmeye başlıyor gibi bir bakıp yorum yapar mısınız acaba pik olmuş mu yeniden mi yumurylayacagım yada hiç yumurtlamıypr muyum kafam karıştı tekli olanı şimdi yaptım yeniden koyulaşıyor birde tslil sonuçlarından anlayan birileri bakabilir mi tsh ı düşürmek için 1 haftadır ilaç kullanıyorum onun dışında gebelige engel deger var mı acaba Eki Görüntüle 2754795 Eki Görüntüle 2754796 Eki Görüntüle 2754797
Canım 18 gün var ancak ben korona atlattım ondan sonra düzensizleşti adetlerim bu programın gösterdiğiAdetine ne kadar var canım
Canım 18 gün var ancak ben korona atlattım ondan sonra düzensizleşti adetlerim bu programın gösterdiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?