Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk kez duydum ve merak ettim. Yeni mi çıkmış bu yöntem. Eğer bildiğimiz tüp bebeğin tutmasıyla aynıysa tutma olasılığı süpermiş

İlk kez duydum ve merak ettim. Yeni mi çıkmış bu yöntem. Eğer bildiğimiz tüp bebeğin tutmasıyla aynıysa tutma olasılığı süpermiş
Bende yabancısıyım araştırıyorum ama olumsuz bişey duymadım genel olarak iyimiş ve dr karar veriyormuş hangi hastaya uygun olduğunu. İnşallah bende merakla bekliyorum natural veya ilaç hiç farketmez aslında nasipte varsa RABBİM nasip eder Bi iznillah.

Bu arada yeni bir yöntem değil konuyla alakalı topikler açılmış varolan bir yöntem yani.

Hadi insallah hepimize hayirli gelsin 2021

Beni de ekler misiniz lütfen listeye... bat 17 ocak

Benim bat 5 ocak ama kendimden şüphe ettin ilaç kullanmam gerekiyordu test yaptım. Umut etmedim çünkü henüz erken çıkmaz dedim testi yapıp kenara aldım. Oğlumu uyutmaya gittim, gelince bakayım atayım derken ince bir çizgi vardı ama nekadar sonra çıktı kestiremiyorum hiç anlayamadım varmıdır da bilemiyorum kafam karıştı

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-31-22-30-17-668_com.miui.gallery.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 36
benim de bat 8 Ocak
Merhabalar hoş geldin ekliyorum seni de canım
Teşekkürler listeye ekler misiniz beni de
Tabiki de eklerim hoş geldin canım
Beni de ekler misiniz lütfen listeye... bat 17 ocak
Ekliyorum canım hoş geldin topik sana da hayırlı gelsin
Merhaba benide ekleyebilir mısınız bat tarihi 23 ocak
Tabiki de eklerim canım hoş geldin

Canım bir kararı var gibi ama nette degil o sebeple bir şey diyemiyecegim sen tekrar test yap bence zaten az da kalmış bata çıkabilir eger varsa, aten yarın yaparsan koyulaşmış olur hakkında hayırlısı olsun
Resimde çok net değil zaten çizgi de net değil resimde daha da bulanık

Kızlar benim ovu testlerin sapıtıyor mu acaba tekrar reklenmeye başlıyor gibi bir bakıp yorum yapar mısınız acaba pik olmuş mu yeniden mi yumurylayacagım yada hiç yumurtlamıypr muyum kafam karıştı tekli olanı şimdi yaptım yeniden koyulaşıyor

Eklentiler

• IMG_20210105_192215.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar benim ovu testlerin sapıtıyor mu acaba tekrar reklenmeye başlıyor gibi bir bakıp yorum yapar mısınız acaba pik olmuş mu yeniden mi yumurylayacagım yada hiç yumurtlamıypr muyum kafam karıştı tekli olanı şimdi yaptım yeniden koyulaşıyor birde tslil sonuçlarından anlayan birileri bakabilir mi tsh ı düşürmek için 1 haftadır ilaç kullanıyorum onun dışında gebelige engel deger var mı acaba

Adetine ne kadar var canım

Coronadan sonra çoğu kadında oluyormuş adet düzensizliği seninde yumurtlama döneminde öyle olmuş anlaşılan
Canım 18 gün var ancak ben korona atlattım ondan sonra düzensizleşti adetlerim bu programın gösterdiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…