- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Bu ay düzenli yapmadım bilmiyorum o yüzden covid oldum onla uğraştım aklıma gelmedi doğrusu ama geçen ayda adete yakın görmüştüm pikiNasıl yani ovu testim koyulaşmaya mı başladı
Adetten sonra pik görmüş müydün peki sen
Acaba gebelik varda o sebeple olabilir mi diye sordum canım daha önce piki gördün mü diye hamile oluncada testler koyulaşıyor muş ya bu arada geçmiş olsun kovit atlamışsın ya o durumu ben de geçen aylarda atlattım ancak hala sıkıntıları sürüyor sen nasılsın şimdiBu ay düzenli yapmadım bilmiyorum o yüzden covid oldum onla uğraştım aklıma gelmedi doğrusu ama geçen ayda adete yakın görmüştüm piki
Hoş geldin canım ekliyorumBen varım bat 20 ocak
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Hoş buldum amin inşallah hepimiz için hayirli olur tez zamanda bebis haberleri gelir inşallahHoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
İyi gibiyim ya tat koku sıkıntı gibi hala sanki.Acaba gebelik varda o sebeple olabilir mi diye sordum canım daha önce piki gördün mü diye hamile oluncada testler koyulaşıyor muş ya bu arada geçmiş olsun kovit atlamışsın ya o durumu ben de geçen aylarda atlattım ancak hala sıkıntıları sürüyor sen nasılsın şimdi
AminHoş buldum amin inşallah hepimiz için hayirli olur tez zamanda bebis haberleri gelir inşallah
İnşaAllah canım benim yumurtlama geçti miHoş buldum amin inşallah hepimiz için hayirli olur tez zamanda bebis haberleri gelir inşallah
Ya ben ekim ayında geçirse koku ve tat hala tam olarak gelmesi inşallah bu semptomlarıda kısa sürede atlatırızİyi gibiyim ya tat koku sıkıntı gibi hala sanki.
Ya evet bende gördüm adete yakın koyu görenleride inanmadım pek açıkçası bakalım hayırlısı adetim 10 gün gecikmeden inanmam
Takvimim uygulamasından takip ediyorum yumurtlama günüm yarın olarak gösteriyor kismetse tutar inşallah birde çörek otu kürü uyguladım bu ayAmin
İnşaAllah canım benim yumurtlama geçti mi
Anladım canım bende de cumartesi yumurtlama gösteriyor ama bakalım ovu yçtesti tapıyorum tutacak mı şuana kadar yaptıklarım da pik yok ama bekleyip göreceğiz hadi inşallah kürü tutar güzel sonucun olur ben de bu ay olmazsa diger ay soğan kürü yapacağımTakvimim uygulamasından takip ediyorum yumurtlama günüm yarın olarak gösteriyor kismetse tutar inşallah birde çörek otu kürü uyguladım bu ay
Ay inşallahYa ben ekim ayında geçirse koku ve tat hala tam olarak gelmesi inşallah bu semptomlarıda kısa sürede atlatırız
Hadi inşallah hayırlı haberleri de verirsin ilk önce sen bize sonra arkandan da biz sırayla
Inşallah tutar birde folik asıt iciyorum ilk bebegimde de kullanmıştım etkili olacağını söylemişti doktorAnladım canım bende de cumartesi yumurtlama gösteriyor ama bakalım ovu yçtesti tapıyorum tutacak mı şuana kadar yaptıklarım da pik yok ama bekleyip göreceğiz hadi inşallah kürü tutar güzel sonucun olur ben de bu ay olmazsa diger ay soğan kürü yapacağım
Ben de folbiol verdi Dr onu kullanıyorum canım inşallah faydasını götürüz bu arada şimdilik iyi geceler dün gece hiç uyumadım şuan çok uykum geldi yarın görüşmek üzereInşallah tutar birde folik asıt iciyorum ilk bebegimde de kullanmıştım etkili olacağını söylemişti doktor
Gerçekten etkisi oluyormu bu folik asitinInşallah tutar birde folik asıt iciyorum ilk bebegimde de kullanmıştım etkili olacağını söylemişti doktor
Inşallah faydali olur şifa olur iyi geceler görüşmek üzereBen de folbiol verdi Dr onu kullanıyorum canım inşallah faydasını götürüz bu arada şimdilik iyi geceler dün gece hiç uyumadım şuan çok uykum geldi yarın görüşmek üzere
Evet etkili oluyor doktor gebelik öncesi öneriyorGerçekten etkisi oluyormu bu folik asitin
ben etiketlemeyi bilmiyorum, adetim çok düzensiz ama tahminen BAT 16 Ocak beni de ekler misinizKızlar merhabalar listedeki ekim kasım ve Aralık ayındaki batları sildim yeni bahtlarını kaydettirmek isteyenler bahtlarını beni etiketleyerek yazdın ben yeni listeye ekleyeyim ve sizden bir ricam var eger adet ysxa gebe olursanız burdan haber verin ona göre ya gebe takvimine yada yeni batlar kısmına ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?