Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay düzenli yapmadım bilmiyorum o yüzden covid oldum onla uğraştım aklıma gelmedi doğrusu ama geçen ayda adete yakın görmüştüm piki
Acaba gebelik varda o sebeple olabilir mi diye sordum canım daha önce piki gördün mü diye hamile oluncada testler koyulaşıyor muş ya bu arada geçmiş olsun kovit atlamışsın ya o durumu ben de geçen aylarda atlattım ancak hala sıkıntıları sürüyor sen nasılsın şimdi

İyi gibiyim ya tat koku sıkıntı gibi hala sanki.
Ya evet bende gördüm adete yakın koyu görenleride inanmadım pek açıkçası bakalım hayırlısı adetim 10 gün gecikmeden inanmam

İyi gibiyim ya tat koku sıkıntı gibi hala sanki.
Ya evet bende gördüm adete yakın koyu görenleride inanmadım pek açıkçası bakalım hayırlısı adetim 10 gün gecikmeden inanmam
Ya ben ekim ayında geçirse koku ve tat hala tam olarak gelmesi inşallah bu semptomlarıda kısa sürede atlatırız
Hadi inşallah hayırlı haberleri de verirsin ilk önce sen bize sonra arkandan da biz sırayla

Takvimim uygulamasından takip ediyorum yumurtlama günüm yarın olarak gösteriyor kismetse tutar inşallah birde çörek otu kürü uyguladım bu ay
Anladım canım bende de cumartesi yumurtlama gösteriyor ama bakalım ovu yçtesti tapıyorum tutacak mı şuana kadar yaptıklarım da pik yok ama bekleyip göreceğiz hadi inşallah kürü tutar güzel sonucun olur ben de bu ay olmazsa diger ay soğan kürü yapacağım

Inşallah tutar birde folik asıt iciyorum ilk bebegimde de kullanmıştım etkili olacağını söylemişti doktor

Inşallah tutar birde folik asıt iciyorum ilk bebegimde de kullanmıştım etkili olacağını söylemişti doktor
Ben de folbiol verdi Dr onu kullanıyorum canım inşallah faydasını götürüz bu arada şimdilik iyi geceler dün gece hiç uyumadım şuan çok uykum geldi yarın görüşmek üzere

Ben de folbiol verdi Dr onu kullanıyorum canım inşallah faydasını götürüz bu arada şimdilik iyi geceler dün gece hiç uyumadım şuan çok uykum geldi yarın görüşmek üzere
Inşallah faydali olur şifa olur iyi geceler görüşmek üzere

ben etiketlemeyi bilmiyorum, adetim çok düzensiz ama tahminen BAT 16 Ocak beni de ekler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…