Evet canım hala sıkıntılarını yaşıyorum inşallah çabuk atlas tırımCoronadan sonra çoğu kadında oluyormuş adet düzensizliği seninde yumurtlama döneminde öyle olmuş anlaşılan
İnşallah canım.Evet canım hala sıkıntılarını yaşıyorum inşallah çabuk atlas tırım
Merhaba canım kan testin ne çıktı merak ettimAmiiin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Negatifti canım adet oldum bittim bileMerhaba canım kan testin ne çıktı merak ettim
Amin inş isteyen herkese tattirsin bu duyguyu mevlamHayırlısı olsun kızlar ocak ayı hepimize yeni yıl yeni sürprizler getirsin kucaklarımız bebiş dolsun inşallah
Aminnnn tatlımAmin inş isteyen herkese tattirsin bu duyguyu mevlam
Aman hayırlısı olsun boşver kendimizi dinlemeyelim takmamak lazımNegatifti canım adet oldum bittim bile
Aynen canımAman hayırlısı olsun boşver kendimizi dinlemeyelim takmamak lazım
Inşallah canım benim çok teşekkürlerMerhabalar hoş geldin ekliyorum seni de canım
Tabiki de eklerim hoş geldin canım
Ekliyorum canım hoş geldin topik sana da hayırlı gelsin
Tabiki de eklerim canım hoş geldin
Ben varımKızlar yakında batı ol nlar nasılsınız kendini hamile gibi hisseden iz belirtileri olanınız var mı acaba huuu huuu nerdesiniz kızlarrrrr topiği kapatıp girmiş herkes
Bat 14 ocakBen varım
Hoş geldin canım bat ne zamandıBen varım
Hoş geldin canım bat ne zamandı
Aaa azz kalmış hangi belirtilerin var canımBat 14 ocak
Kasık ağrısı klasik belirtiler batma vs ama ben buna bağlamıyorum nedense bakalım artık. Bu ara da ovu. Testi yapıyorum teste göre yeni yumurtlıyorumAaa azz kalmış hangi belirtilerin var canım
Nasıl yani ovu testim koyulaşmaya mı başladıKasık ağrısı klasik belirtiler batma vs ama ben buna bağlamıyorum nedense bakalım artık. Bu ara da ovu. Testi yapıyorum teste göre yeni yumurtlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?