Canım bana Dr verdi etkisi olur dedi ben de etkisi olacak mı zamanla görecegizGerçekten etkisi oluyormu bu folik asitin
HımCanım bana Dr verdi etkisi olur dedi ben de etkisi olacak mı zamanla görecegiz
Tamam canım hoş geldin ekliyorum seni deben etiketlemeyi bilmiyorum, adetim çok düzensiz ama tahminen BAT 16 Ocak beni de ekler misiniz
Hoş geldin canım ekliyorum hayırlı gelsin hepimizw bu topikBat 22 ocak ilk denemem benide ekler misiniz
Benimde 23 Ocak eklermisinizTamam canım hoş geldin ekliyorum seni de
Hoş geldin canım ekliyorum hayırlı gelsin hepimizw bu topik
Maalesef 28 inde ellendim sende nedir durumlar?Batı geçen kızlar durumlar nasıl var mı bir gelişme merak ettim sizlerikaradenizkizi1982 yncmst H Hayatlarrr
Ben adet oldumBatı geçen kızlar durumlar nasıl var mı bir gelişme merak ettim sizlerikaradenizkizi1982 yncmst H Hayatlarrr
Tabiki canım ekliyorum hoş geldinBenimde 23 Ocak eklermisiniz
Ekliyorum canım hoş geldin sen deBenim de bat 12 ocak ekler misiniz
Ben adet olmadım canım daha ama benim bata var daha hiç belirtim de yok benim sanki bu ayda pas gibi ama neyse bekleyeceğiz artıkMaalesef 28 inde ellendim sende nedir durumlar?
Geçmiş olsun canım bu aya inşallahBen adet oldum
Ekliyorum canım tabiki hoş geldinMerhaba benim de bat 28 ocak ekler misiniz
Ay inşallahHamileler
@Fatmazell74
@Tugba220
@Aygolge
@Zeymes
@Uzmankezban
@Nosking
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
karadenizkizi1982 1 Ocak
H Hayatlarrr 2
Ocak
yncmst 7 Ocak
yncmst 8 Ocak
@yakamoz-91 9 Ocak
@ugrnrr 10 Ocak
T There is Hope 12 Ocak
@balkabagi21 16 Ocak
@ELIF7007 17 Ocak
@Seven003 20 Ocak
@FitnatAsel 22 Ocak
@rayiha87 22 Ocak
@Seven003 23 Ocak
D denizzz5900 23 Ocak
Tweety22 24 OCAK
K karavil 28 Ocak
@Kesek 31 Ocak
@Hafize2511 4 Şubat
@kullaniciadimne 4 Şubat
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Üzülmeyin yıkılmak yılmak yok yola devam edecegizMaalesef 28 inde ellendim sende nedir durumlar?
Canlarım yeni bat lafınızı söylerseniz takvimde düzenlerimBen adet oldum
İnşaAllah canımAy inşallah
Ben elendim regl oldum bugün. ☹Tabiki canım ekliyorum hoş geldin
Ekliyorum canım hoş geldin sen de
Ben adet olmadım canım daha ama benim bata var daha hiç belirtim de yok benim sanki bu ayda pas gibi ama neyse bekleyeceğiz artık
Geçmiş olsun canım bu aya inşallah
Ekliyorum canım tabiki hoş geldin
Ben regl oldum. Elendim galiba. Yeni bat 10 şubatTabiki canım ekliyorum hoş geldin
Ben adet olmadım canım daha ama benim bata var daha hiç belirtim de yok benim sanki bu ayda pas gibi ama neyse bekleyeceğiz artık
Tamam canım yeni batını giriyorum hayırlısı olsun bir gün bizim de yüzümüz gülecekBen elendim regl oldum bugün. ☹
Ben regl oldum. Elendim galiba. Yeni bat 10 şubat
Benimde eklenenisiniz benimde bat 9 ocaktı hala olmadım testler negatif kan testi yaptırılan yarınTabiki canım ekliyorum hoş geldin
Selam canım hoş geldin 9 ocak olarak ekliyorum seni Dr kontrolünden sonra haber et mutlaka inşallah bebek müjdesi alırsınBenimde eklenenisiniz benimde bat 9 ocaktı hala olmadım testler negatif kan testi yaptırılan yarın
İnşallah canım teşekkür ederimSelam canım hoş geldin 9 ocak olarak ekliyorum seni Dr kontrolünden sonra haber et mutlaka inşallah bebek müjdesi alırsın
Tamam canım hayırlı haberlerin olsunİnşallah canım teşekkür ederimçarşamba çıkar sonuç haberdar edicem
Erken oluyorum ama siz 4 Şubat yazınÜzülmeyin yıkılmak yılmak yok yola devam edecegiz
Canlarım yeni bat lafınızı söylerseniz takvimde düzenlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?