Hakkında hayırlısı tatlım psikolojik de olabilir yada erken dollenmede olabilir vücutlarimizda sapıttı artık neyi hissedeceginiBu ay yumurtlamam oldu değerlendirdik adetime yakın oldu bunlar ama dağ 8 gün var
Aynen ya bilmiyorum bende işte ilk defa oldu böyle şeyler bekliyoruz bakalım adet tarihiniHakkında hayırlısı tatlım psikolojik de olabilir yada erken dollenmede olabilir vücutlarimizda sapıttı artık neyi hissedecegini
Ayyy üzüldüm ya ama yılmak yok yeniden deneyecegim bu ay olur inşallah yeni batını söylersen yazalım canımKızlar sonucum bugün çıktı negatif, doktordan geldim adet oldumbirdahaki aya inşallah artık
Gebelik de olabilir bence çok küçük bir ihtimal tekrar yumurtlamadan olabilir inşallah senin ki gebelik belirtileridirKızlar adetime 8 9 gün var ama üstümde ağırlık halsizlik hep yatma isteği hafif adet sancısı gibi agrı var sol tarafımda agrı var neden acaba
Ayyy üzüldüm ya ama yılmak yok yeniden deneyecegim bu ay olur inşallah yeni batını söylersen yazalım canım
Gebelik de olabilir bence çok küçük bir ihtimal tekrar yumurtlamadan olabilir inşallah senin ki gebelik belirtileridir
İnşallah Allah’ıma çok dualar ediyorum
İnşallah Allah’ıma çok dualar ediyorumAyyy üzüldüm ya ama yılmak yok yeniden deneyecegim bu ay olur inşallah yeni batını söylersen yazalım canım
Gebelik de olabilir bence çok küçük bir ihtimal tekrar yumurtlamadan olabilir inşallah senin ki gebelik belirtileridir
9 Şubat canımAyyy üzüldüm ya ama yılmak yok yeniden deneyecegim bu ay olur inşallah yeni batını söylersen yazalım canım
Çok sıvı değildir belki içerde hissediyorsundurKızlar akıntı oluyor sanıyorum, wcye gidince akıntı yok kupkuru. Böyle olan var mı sebebi nedir acaba
Özellikle peçete koyuyorum ilk defa böyle birşey oldu, akıntı yada adet oldum sanıyorum bakıyorum hiç bir şey yokÇok sıvı değildir belki içerde hissediyorsundur
Amin inşallah canım bana da gelişmeleri bildir merak ediyorum seniİnşallah Allah’ıma çok dualar ediyorum
Benide ekleyin 22 OcakHamileler
@Fatmazell74
@Tugba220
@Aygolge
@Zeymes
@Uzmankezban
@Nosking
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@karadenizkizi1982 1 Ocak
@Hayatlarrr 2
Ocak
@yncmst 7 Ocak
@yncmst 8 Ocak
@yakamoz-91 9 Ocak
kelebek3333 9 Ocak
@ugrnrr 10 Ocak
balkabagi21 16 Ocak
ELIF7007 17 Ocak
S Seven003 20 Ocak
@FitnatAsel 22 Ocak
@rayiha87 22 Ocak
S Seven003 23 Ocak
D denizzz5900 23 Ocak
Tweety22 24 OCAK
@karavil 28 Ocak
@Kesek 31 Ocak
@Hafize2511 4 Şubat
@yncmst 4 Şubat
@kullaniciadimne 4 Şubat
@gcss 5 Şubat
@mavra321 10 Şubat
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Tamam canımAmin inşallah canım bana da gelişmeleri bildir merak ediyorum seni
Çıkardı ama geç dollenme var ise cikmayada bilir en iyisi bi kan testi yaptır cnmKızlar merhaba benim adetim ilk kez 6 gün geçti öğlen eve geldim lavaboya girdim eşim test aldı su ve çay içip az bi idrarla test yaptım olsa çıkarmıydı
Tamam teşekkürlerÇıkardı ama geç dollenme var ise cikmayada bilir en iyisi bi kan testi yaptır cnm
Son durum nedir aynı his hala varmı canımÖzellikle peçete koyuyorum ilk defa böyle birşey oldu, akıntı yada adet oldum sanıyorum bakıyorum hiç bir şey yok
adet olmadım daha, pko olduğu için gecikmelere güvenemiyorum testte yapmak istemiyorum, bekleyeceğimHamileler
@Fatmazell74
@Tugba220
@Aygolge
@Zeymes
@Uzmankezban
@Nosking
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@karadenizkizi1982 1 Ocak
@Hayatlarrr 2
Ocak
@yncmst 7 Ocak
@yncmst 8 Ocak
@yakamoz-91 9 Ocak
kelebek3333 9 Ocak
@ugrnrr 10 Ocak
balkabagi21 16 Ocak
ELIF7007 17 Ocak
S Seven003 20 Ocak
@FitnatAsel 22 Ocak
@rayiha87 22 Ocak
Kalbim73 22 Ocak
S Seven003 23 Ocak
D denizzz5900 23 Ocak
Tweety22 24 OCAK
@karavil 28 Ocak
@Kesek 31 Ocak
@Hafize2511 4 Şubat
@yncmst 4 Şubat
@kullaniciadimne 4 Şubat
@gcss 5 Şubat
@mavra321 10 Şubat
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Kızlar merhaba benim adetim ilk kez 6 gün geçti öğlen eve geldim lavaboya girdim eşim test aldı su ve çay içip az bi idrarla test yaptım olsa çı
Merhaba test ysptiniz mi hamilelikle ilgili belirtti lerinix var miMrb beni de ekler misiniz bat 20 ocak
Merhaba. benim de Bat 31 gibi duruyor. pik ne zaman görmüştünüz31 ocak benim bat eklermisinTweety22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?