Yarin ilk isim o olacak cok heycanliyim teşekkür ederimBence var a ma emin olmak için yarın ilk idrarla tekrarla
Benim de bat 28 ocak ekler mısınızTabiki canım ekliyorum hoş geldin
Ekliyorum canım hoş geldin sen de
Ben adet olmadım canım daha ama benim bata var daha hiç belirtim de yok benim sanki bu ayda pas gibi ama neyse bekleyeceğiz artık
Geçmiş olsun canım bu aya inşallah
Ekliyorum canım tabiki hoş geldin
Amin inşallah... sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah canım benimErken yaptım diye herhalde ama yine eşime söyledim çok sevindiins yanilmiyorum dur çünkü buda 5 dk yi geçmeden çıktı ins yanilmam sag salim tutunur bana darısı tüm anne adaylarına Alllahim sen bu cuma gecesine bağlayan günün hürmetine herkesi evlat sahibi et güzel haberler almasını dile
Amin canm insAmin inşallah... sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah canım benim
Adet oldum canım bu ayda olmadı malesefAmin inşallah canım bana da gelişmeleri bildir merak ediyorum seni
Canım hazır gününde geçmiş yarın git güzelce kan ver zaten varsa hemen çıkar hem rahat olursun hemde endişe edip durmazsın cnmBat bugün dü olmadım. Geçen ay 1 hafta gecikmem olmuştu takvime notlat yazmıştım 24 aralıkta adet olduğımda 10 aralıkta yumurtlama akıntısı 12 aralıkta yumurta çatlayınca 2 3 damla kan geliyormuş onuda bu ay anladım bende her ay oluyor neredeyse o olmuştu çatlamadan 12 gün sonrasabah 24 aralıkta adet olmuştum gecikmelişekilde. Bu ay da 10 ocakta sünen akıntım 12 ocakta 2 3 damla kan geldi ikiside değerlendi 21 ocak perşembe günü tekrar iç çamaşırımda 2 3 damla kan gördüm peçeteye sildiğimde pembemsi akıntı vardı kesin regl im başlıyor erken geliyor dedim devamı ge lmedi cuma günü test yapmıştım negatif çıktı sonra çöpe atmamışım baktığımda silik çizg vardı geçersiz olduğunu bildiğimden hiç sevinemedim kasıklarımda ağrı var ve göğüslerim herreglden önce hassaslaşırdı bu sefer hassastan ilerde çokacıyorlar bugün kesin gelir gözüyle bakıyorum sabah ama gelmedi inşallah olmam. Hiç birimiz olmayız hayırlı haberlerimizi veririz biran önce sağlıkla alırız kucağımıza sizce umutlanmalımıyım
Biraz korkuyorum geçen ay gecikmemden dolayı kan vermiştim negatif çıkınca çok üzüldüm ama yumurtlamam geç olmuş bugün notlara baktığımda anladım yumurtlamaya ve geçen aya göre bugün olmam lazımdı o yüzden biraz heyecanlıyı mCanım hazır gününde geçmiş yarın git güzelce kan ver zaten varsa hemen çıkar hem rahat olursun hemde endişe edip durmazsın cnm
Her ay aynı şey olacak diyebirsey yok canım sen hakkımda hayırlısı de zaten nasibin de varsa bebişini alırsın sağlıklıca kucağına inşallahBiraz korkuyorum geçen ay gecikmemden dolayı kan vermiştim negatif çıkınca çok üzüldüm ama yumurtlamam geç olmuş bugün notlara baktığımda anladım yumurtlamaya ve geçen aya göre bugün olmam lazımdı o yüzden biraz heyecanlıyı m
Hadi hayırlı olsun tatlım sağlıcakla al kucağına bebisiniTesti bugün tekrarladim hamile yımşükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin
Üzülme canım inşallah şubat ayında olur sana uğur getirirAdet oldum malesef
Amin canım insHadi hayırlı olsun tatlım sağlıcakla al kucağına bebisini
Amin amin inşallah isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu rabbimAmin canım inssizlerle de böyle haber alirsiniz
İnşallah canımÜzülme canım inşallah şubat ayında olur sana uğur getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?