Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken yaptım diye herhalde ama yine eşime söyledim çok sevindi ins yanilmiyorum dur çünkü buda 5 dk yi geçmeden çıktı ins yanilmam sag salim tutunur bana darısı tüm anne adaylarına Alllahim sen bu cuma gecesine bağlayan günün hürmetine herkesi evlat sahibi et güzel haberler almasını dile

Bu ay sonuna kadar kan görmesem ay başına doktora giderim test muane için

Benim de bat 28 ocak ekler mısınız

Amin inşallah... sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah canım benim

Bat bugün dü olmadım. Geçen ay 1 hafta gecikmem olmuştu takvime notlat yazmıştım 24 aralıkta adet olduğımda 10 aralıkta yumurtlama akıntısı 12 aralıkta yumurta çatlayınca 2 3 damla kan geliyormuş onuda bu ay anladım bende her ay oluyor neredeyse o olmuştu çatlamadan 12 gün sonrasabah 24 aralıkta adet olmuştum gecikmelişekilde. Bu ay da 10 ocakta sünen akıntım 12 ocakta 2 3 damla kan geldi ikiside değerlendi 21 ocak perşembe günü tekrar iç çamaşırımda 2 3 damla kan gördüm peçeteye sildiğimde pembemsi akıntı vardı kesin regl im başlıyor erken geliyor dedim devamı ge lmedi cuma günü test yapmıştım negatif çıktı sonra çöpe atmamışım baktığımda silik çizg vardı geçersiz olduğunu bildiğimden hiç sevinemedim kasıklarımda ağrı var ve göğüslerim herreglden önce hassaslaşırdı bu sefer hassastan ilerde çokacıyorlar bugün kesin gelir gözüyle bakıyorum sabah ama gelmedi inşallah olmam. Hiç birimiz olmayız hayırlı haberlerimizi veririz biran önce sağlıkla alırız kucağımıza sizce umutlanmalımıyım

Canım hazır gününde geçmiş yarın git güzelce kan ver zaten varsa hemen çıkar hem rahat olursun hemde endişe edip durmazsın cnm

Canım hazır gününde geçmiş yarın git güzelce kan ver zaten varsa hemen çıkar hem rahat olursun hemde endişe edip durmazsın cnm
Biraz korkuyorum geçen ay gecikmemden dolayı kan vermiştim negatif çıkınca çok üzüldüm ama yumurtlamam geç olmuş bugün notlara baktığımda anladım yumurtlamaya ve geçen aya göre bugün olmam lazımdı o yüzden biraz heyecanlıyı m

Her ay aynı şey olacak diyebirsey yok canım sen hakkımda hayırlısı de zaten nasibin de varsa bebişini alırsın sağlıklıca kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…