Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovülasyon testi yapmadım ama bu ay yumurtlama olmadı sanki belirtim olmadı sizinn peki ?
benim 16 17 ocakta çift çıktı. fotoğraflarını ekliyorum. o günleri değerlendirdik. pazartesi dra gittim progestan verdi hamileysem düşük olmasn diye. kasık ağrınız vs var mı sizin şimdiden

Eklentiler

• 3C6D8204-83E6-4A47-8DF0-B1B3BF2F26EB.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 29
benim 16 17 ocakta çift çıktı. fotoğraflarını ekliyorum. o günleri değerlendirdik. pazartesi dra gittim progestan verdi hamileysem düşük olmasn diye. kasık ağrınız vs var mı sizin şimdiden
maalesef bu ay pek belirti yaşamadım yumurtlamaya akıntım bile olmadı adetlerim de düzensiz umudum yok pek

benim de reglim çok düzensiz. yumurta yavaş gelişiyormuş doktorun dediğime göre. ovulasyon testi denediniz mi? ben bu testler sayesinde 30 gün falan yumurtladığımı anladım mesela bu ay klomen kullandım o hızlı gelişmesini sağladı

maalesef bu ay pek belirti yaşamadım yumurtlamaya akıntım bile olmadı adetlerim de düzensiz umudum yok pek
benim de reglim çok düzensiz. yumurta yavaş gelişiyormuş doktorun dediğime göre. ovulasyon testi denediniz mi? ben bu testler sayesinde 30 gün falan yumurtladığımı anladım mesela bu ay klomen kullandım o hızlı gelişmesini sağladı

Hiç denemedim daha düzensiz adet görenlerde yanlış sonuç verebiliyo yumurtlama tembelliği olduğu için bende de tembellik var

Hiç denemedim daha düzensiz adet görenlerde yanlış sonuç verebiliyo yumurtlama tembelliği olduğu için bende de tembellik var
herhangi bir tedavi önerdi mi doktorunuz peki?
ne kadarda bir regl oluyorsunuz genelde. benim 50 günleri buluyor bazen 40 45 gün. o kadar değişkenki

7.gunum transferden hiç bişey hissetmiyorum ama tabi strese sokmamaya çalışıyorum kendimi

Kızlar merhaba bişey soracağım. Şimdi topüklerde gezerken aklıma geldi. Benim son adet tarihim; 19 Aralık’tı. Bat tarihim 21 Ocak’tı. Ama doktorum ile yumurta takibi yaptık ve programdaki tarihinde 1 hafta sonra yumurtam çatladı. 2yumurtam vardı. Biri 12 ocakta diğeri 13ocakta çatladı. Benim şuan Bat tarihim 22si mi oluyor? Ne zaman test yapmalıyım. Bugün çatlamanın, 9.günü sanırım değil mi? Yanlış mı hesaplıyorum? Yardımcı olur musunuz?

Ama bugün de karnım ağrıyor heyalecandan mi ama gördüm açık ti ikinci çizgi bakalım bugün normal test yapcam

Merhabalar. Ben de 2021'e hamile girmek istiyordum. Neredeyse girecektim de. 16 aydır istiyoruz. 1 yıldan sonra eylülde hamile kalmıştım. Malesef kalbi durdu 2 aylıkken. 9 kasımda zorunlu kürtaj oldu. Zaten kanamam falan da olmuştu progestanla durdurmuştuk. Şimdi yine ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yapıyorum çünkü bende pko var. Ve bazen hiç pozitifi göremeden hasta oluyorum. Genelde 40 45 günde bir. Bazen daha çok bazen daha az. Çok çaresizim 1 yıl bekledikten sonra bir de düşük olması aklıma geldikçe kahroluyorum ve aklımdan çıkmıyor diyebilirim. Yarın birdaha test yapıcam. Ovulasyon koyulaştığı güne göre. Ama sadece en koyu olduğu gün yani pozitif değildi aslında. Kontrol çizgisi hep daha koyu oluyor malesef. Bu ay da olmazsa yine soğan kürü yapıcam. Bakalım inşallah tekrar bu güzel duyguyu yaşarım. Hepiniz de yaşarsınız ve sağlıklı olur inşallah herkesin bebişleri.

Umarim vardir..sanci bende de cok erken biraz belki de 5-6 gün beklemek gerek kan versek çikarda varsa ben bekleyebilirsem bekleyecegim test felan yapmayacagim hic cizgi cikmadi bende insan daha kotu hissediyor kendini..az daha sabretcem
Bilmiyorum yabsnci ulkedeyim Gecen ay 25 inde oldum bu ay22 Ocak bat bakalım bekleyim 1 hafta daha adet olmasam doktora giderim ama yine test yapcam içim rahatcetsin

Eki Görüntüle 2765845

Kizlar merhaba araniza yeni katildim adetkme 3 gun var ufak tefek belirtim vardi dayanamayip idrar testi yaptım sizce gebelik var mi yanlis sonuc verir mi erken oldugu icin

Allah bağışlasın benim iki çocuğum var ikiside kız 3.cuyude eşim çok istiyor araya fazla zaman girmesin diyor cunki büyüğü ile küçüğü arasında 5 yıla yakın zaman var ikinci zor oldu 4 düşükten sonra oyuzden yaş ilerlemeden yapalım diyom 5 aydır ugrasyoz bugün kızımı. Randevusu vardı doktora geldik eve gecince yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…