Geçmiş olsun canım kısmet bende 5..6 aydır uğraştım oldu şükür sabır bugün Allah benim yüzümü güldürdü ins sizlerinde gelecek ay güldürürAdet oldum malesef
Geçmiş olsun canım ins kısmet gelecek aya olurTest yaptım negatif
Kız yada yerleşme kanaması dir çamur gibi gelir pede bile gelmiyorsa test yaptır ins vardırAma bi farklılık var normalde kıpkırmızı gelir ağrıyla beraber o adet kanamasını göremiyorum ped biraz battı ve çamurumsu geliyor ağrımda yok ne olabilir kist falanmı oluşmuştu acaba bi bilgisi olan varmı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine darısı başımıza inşallah bende 5 aylık evliyim daha 4 aydır istiyoruz evlendikten sorna adetim çok değişti adapte olamıyorum kendime kızken ne güzel gelirdi sıkıntısızGeçmiş olsun canım kısmet bende 5..6 aydır uğraştım oldu şükür sabır bugün Allah benim yüzümü güldürdü ins sizlerinde gelecek ay güldürür
Normaldir düzelir test yapın belki vardır üzülmeyin eğer kanama yoğun değilse rengi açık pembe yada kahve ise mutlaka test yapınHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine darısı başımıza inşallah bende 5 aylık evliyim daha 4 aydır istiyoruz evlendikten sorna adetim çok değişti adapte olamıyorum kendime kızken ne güzel gelirdi sıkıntısız
Pede geliyor ama sanki adetin son günlleri gibi adet oldum o kesinde nedenini merak ediyorum acaba daha önce böyle olan varmı diye merak ettimKız yada yerleşme kanaması dir çamur gibi gelir pede bile gelmiyorsa test yaptır ins vardır
Tebrikler canım benim sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine... darısı başımıza inşallah. Dua et hamiş anne bizim için de...Testi bugün tekrarladim hamile yımşükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin
Aynen öyle canım kırmızılığı göremiyorum artık sökmesini bekleyeceğimNormaldir düzelir test yapın belki vardır üzülmeyin eğer kanama yoğun değilse rengi açık pembe yada kahve ise mutlaka test yapın
Pede geliyor ama sanki adetin son günlleri gibi adet oldum o kesinde nedenini merak ediyorum acaba daha önce böyle olan varmı diye merak ett
Vardır ya ama ben 11 haftalıkken öyle olmuştu 3 gün sürdü ama sıkıntı olmadı ya yeni adet olacaksın şimdiden akıntı gibi çamur gibi gösteriyor yada gebelik yerleşme kanaması da olabiliPede geliyor ama sanki adetin son günlleri gibi adet oldum o kesinde nedenini merak ediyorum acaba daha önce böyle olan varmı diye merak ettim
Sen akşama kadar bekle kanaman artmazsa yarın test yaptr bat ne zamndi bu gün muduAynen öyle canım kırmızılığı göremiyorum artık sökmesini bekleyeceğim
Amin canım hepiniz için duacedecegim Rabbim herkese nasip etsin rabbim sesimi duysunTebrikler canım benim sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine... darısı başımıza inşallah. Dua et hamiş anne bizim için de...
Amin inşallah canım Rabbim sizin gibi hamiş annelerin duasını kabul eder inşallah...Amin canım hepiniz için duacedecegim Rabbim herkese nasip etsin rabbim sesimi duysun
Bat dündü dün akşam kahve akıntım oldu sabaha kadar söker dedim sabah hiç bişey yoktu 10 gibi arada pembe gördüm peçetede peddede koyu kahverengi çamurumsu ge lmiş normaldr adetin son günü böyle olur benim o adet kanamasını göremedim bugün kırmızı böyle belli eder di kendini bugün bekleyeyim sökmezse eğer azalırsa iyice ozaman bakarım çaresine artıkSen akşama kadar bekle kanaman artmazsa yarın test yaptr bat ne zamndi bu gün mudu
İns vardır bugün kırmızıyı görmesen test yap yarınaBat dündü dün akşam kahve akıntım oldu sabaha kadar söker dedim sabah hiç bişey yoktu 10 gibi arada pembe gördüm peçetede peddede koyu kahverengi çamurumsu ge lmiş normaldr adetin son günü böyle olur benim o adet kanamasını göremedim bugün kırmızı böyle belli eder di kendini bugün bekleyeyim sökmezse eğer azalırsa iyice ozaman bakarım çaresine artık
Yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum bende çok tuhaf hissediyorumBenim bugün geceden beri kasıklarım şişkin, karnım sürekli gaz dolu. Midem de tuhaf ve sürekli idrara çıkıyorum. Nedendir bilmem
Sökmez de azalırsa yapıcam inşallah canım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sürekli duam bu sadece kendime istemiyorum gerçekten isteyen bütün kadınlar için dua ediyorum sen ve bütün hamişler de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahİns vardır bugün kırmızıyı görmesen test yap yarına
Amin csnm ins teşekkürler Rabb'im sesimizi duysunSökmez de azalırsa yapıcam inşallah canım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sürekli duam bu sadece kendime istemiyorum gerçekten isteyen bütün kadınlar için dua ediyorum sen ve bütün hamişler de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benim uygulamaya göre yumurtlama günüme 4 gün var. Bunlar da yumurtlama belirtisi olabilir mi acaba diye düşünüyorum.Yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum bende çok tuhaf hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?