Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama bi farklılık var normalde kıpkırmızı gelir ağrıyla beraber o adet kanamasını göremiyorum ped biraz battı ve çamurumsu geliyor ağrımda yok ne olabilir kist falanmı oluşmuştu acaba bi bilgisi olan varmı

Kız yada yerleşme kanaması dir çamur gibi gelir pede bile gelmiyorsa test yaptır ins vardır

Geçmiş olsun canım kısmet bende 5..6 aydır uğraştım oldu şükür sabır bugün Allah benim yüzümü güldürdü ins sizlerinde gelecek ay güldürür
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine darısı başımıza inşallah bende 5 aylık evliyim daha 4 aydır istiyoruz evlendikten sorna adetim çok değişti adapte olamıyorum kendime kızken ne güzel gelirdi sıkıntısız

Normaldir düzelir test yapın belki vardır üzülmeyin eğer kanama yoğun değilse rengi açık pembe yada kahve ise mutlaka test yapın

Kız yada yerleşme kanaması dir çamur gibi gelir pede bile gelmiyorsa test yaptır ins vardır
Pede geliyor ama sanki adetin son günlleri gibi adet oldum o kesinde nedenini merak ediyorum acaba daha önce böyle olan varmı diye merak ettim

Pede geliyor ama sanki adetin son günlleri gibi adet oldum o kesinde nedenini merak ediyorum acaba daha önce böyle olan varmı diye merak ett

Pede geliyor ama sanki adetin son günlleri gibi adet oldum o kesinde nedenini merak ediyorum acaba daha önce böyle olan varmı diye merak ettim
Vardır ya ama ben 11 haftalıkken öyle olmuştu 3 gün sürdü ama sıkıntı olmadı ya yeni adet olacaksın şimdiden akıntı gibi çamur gibi gösteriyor yada gebelik yerleşme kanaması da olabili

Tebrikler canım benim sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine... darısı başımıza inşallah. Dua et hamiş anne bizim için de...
Amin canım hepiniz için duacedecegim Rabbim herkese nasip etsin rabbim sesimi duysun

Sen akşama kadar bekle kanaman artmazsa yarın test yaptr bat ne zamndi bu gün mudu
Bat dündü dün akşam kahve akıntım oldu sabaha kadar söker dedim sabah hiç bişey yoktu 10 gibi arada pembe gördüm peçetede peddede koyu kahverengi çamurumsu ge lmiş normaldr adetin son günü böyle olur benim o adet kanamasını göremedim bugün kırmızı böyle belli eder di kendini bugün bekleyeyim sökmezse eğer azalırsa iyice ozaman bakarım çaresine artık

Benim bugün geceden beri kasıklarım şişkin, karnım sürekli gaz dolu. Midem de tuhaf ve sürekli idrara çıkıyorum. Nedendir bilmem

İns vardır bugün kırmızıyı görmesen test yap yarına

İns vardır bugün kırmızıyı görmesen test yap yarına
Sökmez de azalırsa yapıcam inşallah canım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sürekli duam bu sadece kendime istemiyorum gerçekten isteyen bütün kadınlar için dua ediyorum sen ve bütün hamişler de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Amin csnm ins teşekkürler Rabb'im sesimizi duysun herkese nasip olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…