Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da

Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de nasip etsin dua et hepimize
teşekkür ederim canım, regl 3 gün gecikti, bugün de olmayacağım 4. gün oldu :))

Sağlıcakla gelsin dünyaya. Hayırlı evlat olsun. Lütfen benim için de dua eder misin. Geç evlendim ben. Yaşım 40 dolmak üzere.
Sağol ablacım Rabb'im ins hepinizin yüzünü güldürür geç olmadsn size de evlat verir hamile kalırsınız ins

Sağol ablacım Rabb'im ins hepinizin yüzünü güldürür geç olmadsn size de evlat verir hamile kalırsınız ins
Çok sevindim canım senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Nasıl hamile kaldın kaçıncı denemen anlatır mısın

Hayrlı olsunnn Allahh sağlkla kucağnza almayı nasip etsnn Valla anlatsanıza nasl oldu ovu test yaptnmı çok muuzandn yüzüstümü uzandn neler hssedyson herşeyi anlatttt bizeee

Hahshsh aynen ben de valla ilaç kullandın mı hiç sen neler yaptınnn ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım bekliyorum bakalım
Ohoooooo ne soğanı kaldı ne çakşır suyu ne klomeni bu ay ilk femerra kullandm iğneye gerek duyulmadı bakalm bekliyoruz bekleye bekleye çok şükür
30 yaşma geldim

Ohoooooo ne soğanı kaldı ne çakşır suyu ne klomeni bu ay ilk femerra kullandm iğneye gerek duyulmadı bakalm bekliyoruz bekleye bekleye çok şükür
30 yaşma geldim
Ahh aramızda 5 yaş var tecrübelisin benden bunların hepsini bende denedim malesef tık yok kaç yıldır istiyosunuz pekiii

Ahh aramızda 5 yaş var tecrübelisin benden bunların hepsini bende denedim malesef tık yok kaç yıldır istiyosunuz pekiii
2 yıldır 3 yıllk evliyiz 2 yıldır yumurtlama günü flan hep dkkt ederek yapıyorum ama yok yüzüstü sırt üstü sağ sol yatmak hepsni denedm fındık pekmez bunlarıda denedim yok.. tecrübeli olmak istediğim en son konu budur herhalde sen ne zmndr deniyorsun evllk kaç yıllık

1 buçuk yıldır evliyim ben de ve evlendiğimden beri istiyorum çocuk gelişimciyim çok seviyorum çocukları olmuyo da olmuyo ilk defa bu ay tedaviye başladım bekliyom valla ne duyduysam yedim içtim ya soğan,hayıt,aslan pençesi ve daha sürüü inşallah bu ay ikimizde alırız o güzel haberi yaa

O bölümü okuyup çocuk isteyen ilk kez seni görüyorum .. inşallahh şubat şanslı gelsin kurtulalım artık y.odası maceralarından

O bölümü okuyup çocuk isteyen ilk kez seni görüyorum .. inşallahh şubat şanslı gelsin kurtulalım artık y.odası maceralarından
Hahahf evet genelde bunalıyolar çocuklardan ama ben çok seviyorum sorma ya çatlatma iğnesinden sonra günü kaçırıcam diye mafoldum rüyalarıma girdi kaçırıyomuşum felan rüyamda korkarak uyandım

Hahahf evet genelde bunalıyolar çocuklardan ama ben çok seviyorum sorma ya çatlatma iğnesinden sonra günü kaçırıcam diye mafoldum rüyalarıma girdi kaçırıyomuşum felan rüyamda korkarak uyandım
nuri alço gibiyim bi olsun şu bebek 1 ay adamın eline değmycem fenalk geldi içime. Bıktı kocalarda bzden yok ovu test yok gebelk test yok klomenmş femeraymş adete son 3 gün zaten her ayy hepimiz gebeyiz

nuri alço gibiyim bi olsun şu bebek 1 ay adamın eline değmycem fenalk geldi içime. Bıktı kocalarda bzden yok ovu test yok gebelk test yok klomenmş femeraymş adete son 3 gün zaten her ayy hepimiz gebeyiz
İç sesim olabilir misin acaba sen çatlatma iğnesindeki hamilelik hormonuyla mutluluk sarhoşu oldum Tabi bi de erken gebelik belirtileri var mı diye bakmaktan kendimi incelemekten kendimden bile sıkılmış olabilirim

İç sesim olabilir misin acaba sen çatlatma iğnesindeki hamilelik hormonuyla mutluluk sarhoşu oldum Tabi bi de erken gebelik belirtileri var mı diye bakmaktan kendimi incelemekten kendimden bile sıkılmış olabilirim
Şaşmazzz her ay bütün hamilelk belirtilerimz var tek eksiğimz bebek

Şaşmazzz her ay bütün hamilelk belirtilerimz var tek eksiğimz bebek
Ben bi ara insanlarla kavga ediyodum erken belirti olmaz ya da bu dediklerin adet belirtisi diyen kim varsa çemkiriyodum hayır ben hamileyim bu ay kesin diye şimdi de adet tarihime göre iki haftalık olduk teyzesi

Ben bi ara insanlarla kavga ediyodum erken belirti olmaz ya da bu dediklerin adet belirtisi diyen kim varsa çemkiriyodum hayır ben hamileyim bu ay kesin diye şimdi de adet tarihime göre iki haftalık olduk teyzesi
Alllah analı babalı büyütsün bir avazda doğur inşallah benmkide 2 günlük oldu teyzesi dünde kalp atışını duyduk bikaç haftayada doğururum muhtemelen

Alllah analı babalı büyütsün bir avazda doğur inşallah benmkide 2 günlük oldu teyzesi dünde kalp atışını duyduk bikaç haftayada doğururum muhtemelen
Yeminle bi an hamilesin sandım seviniyodum amin aminn inşallah yaaa ellerinden öper çocuklar bizim bu halimizi görse gelmekten vazgeçebilirdi ben hak da verirdim açıkçası hamilesin deseler mutluluktan düşürürüm diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…