teşekkür ederim canım, regl 3 gün gecikti, bugün de olmayacağım 4. gün oldu :))Tabiki canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de nasip etsin dua et hepimize
Sağlıcakla gelsin dünyaya. Hayırlı evlat olsun. Lütfen benim için de dua eder misin. Geç evlendim ben. Yaşım 40 dolmak üzere.Teşekkürlersağ salim dogururum ins Rabb'im hepinize bu güzelliği verdin dua ediyorum hepinize
Sağol ablacım Rabb'im ins hepinizin yüzünü güldürür geç olmadsn size de evlat verirSağlıcakla gelsin dünyaya. Hayırlı evlat olsun. Lütfen benim için de dua eder misin. Geç evlendim ben. Yaşım 40 dolmak üzere.
Çok sevindim canım senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Sağol ablacım Rabb'im ins hepinizin yüzünü güldürür geç olmadsn size de evlat verirhamile kalırsınız ins
Hayrlı olsunnn Allahh sağlkla kucağnza almayı nasip etsnn Valla anlatsanıza nasl oldu ovu test yaptnmı çok muuzandn yüzüstümü uzandn neler hssedyson herşeyi anlatttt bizeeeSağol ablacım Rabb'im ins hepinizin yüzünü güldürür geç olmadsn size de evlat verirhamile kalırsınız ins
İnşallah biz de yaşarız bu duyguyu yaHayrlı olsunnn Allahh sağlkla kucağnza almayı nasip etsnn Valla anlatsanıza nasl oldu ovu test yaptnmı çok muuzandn yüzüstümü uzandn neler hssedyson herşeyi anlatttt bizeee
İnşallahh artk bir amuda kalkmayı denemedm onuda denersem tamamdrİnşallah biz de yaşarız bu duyguyu ya
Hahshsh aynen ben de vallaİnşallahh artk bir amuda kalkmayı denemedm onuda denersem tamamdr
Ohoooooo ne soğanı kaldı ne çakşır suyu ne klomeni bu ay ilk femerra kullandm iğneye gerek duyulmadı bakalm bekliyoruz bekleye bekleye çok şükürHahshsh aynen ben de vallailaç kullandın mı hiç sen neler yaptınnn ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım bekliyorum bakalım
Ahh aramızda 5 yaş var tecrübelisin bendenOhoooooo ne soğanı kaldı ne çakşır suyu ne klomeni bu ay ilk femerra kullandm iğneye gerek duyulmadı bakalm bekliyoruz bekleye bekleye çok şükür
30 yaşma geldim
2 yıldır 3 yıllk evliyiz 2 yıldır yumurtlama günü flan hep dkkt ederek yapıyorum ama yok yüzüstü sırt üstü sağ sol yatmak hepsni denedm fındık pekmez bunlarıda denedim yok.. tecrübeli olmak istediğim en son konu budur herhaldeAhh aramızda 5 yaş var tecrübelisin bendenbunların hepsini bende denedim malesef tık yok kaç yıldır istiyosunuz pekiii
1 buçuk yıldır evliyim ben de ve evlendiğimden beri istiyorum çocuk gelişimciyim çok seviyorum çocukları olmuyo da olmuyo2 yıldır 3 yıllk evliyiz 2 yıldır yumurtlama günü flan hep dkkt ederek yapıyorum ama yok yüzüstü sırt üstü sağ sol yatmak hepsni denedm fındık pekmez bunlarıda denedim yok.. tecrübeli olmak istediğim en son konu budur herhaldesen ne zmndr deniyorsun evllk kaç yıllık
O bölümü okuyup çocuk isteyen ilk kez seni görüyorum .. inşallahh şubat şanslı gelsin kurtulalım artık y.odası maceralarından1 buçuk yıldır evliyim ben de ve evlendiğimden beri istiyorum çocuk gelişimciyim çok seviyorum çocukları olmuyo da olmuyoilk defa bu ay tedaviye başladım bekliyom valla ne duyduysam yedim içtim ya soğan,hayıt,aslan pençesi ve daha sürüü inşallah bu ay ikimizde alırız o güzel haberi yaa
HahahfO bölümü okuyup çocuk isteyen ilk kez seni görüyorum .. inşallahh şubat şanslı gelsin kurtulalım artık y.odası maceralarından
nuri alço gibiyim bi olsun şu bebek 1 ay adamın eline değmycem fenalk geldi içime. Bıktı kocalarda bzden yok ovu test yok gebelk test yok klomenmş femeraymş adete son 3 gün zaten her ayy hepimiz gebeyizHahahfevet genelde bunalıyolar çocuklardan ama ben çok seviyorum sorma ya çatlatma iğnesinden sonra günü kaçırıcam diye mafoldum rüyalarıma girdi kaçırıyomuşum felan rüyamda korkarak uyandım
İç sesim olabilir misin acaba sennuri alço gibiyim bi olsun şu bebek 1 ay adamın eline değmycem fenalk geldi içime. Bıktı kocalarda bzden yok ovu test yok gebelk test yok klomenmş femeraymş adete son 3 gün zaten her ayy hepimiz gebeyiz
Şaşmazzz her ay bütün hamilelk belirtilerimz var tek eksiğimz bebekİç sesim olabilir misin acaba sençatlatma iğnesindeki hamilelik hormonuyla mutluluk sarhoşu oldum Tabi bi de erken gebelik belirtileri var mı diye bakmaktan kendimi incelemekten kendimden bile sıkılmış olabilirim
Ben bi ara insanlarla kavga ediyodumŞaşmazzz her ay bütün hamilelk belirtilerimz var tek eksiğimz bebek
Alllah analı babalı büyütsün bir avazda doğur inşallah benmkide 2 günlük oldu teyzesi dünde kalp atışını duyduk bikaç haftayada doğururum muhtemelenBen bi ara insanlarla kavga ediyodumerken belirti olmaz ya da bu dediklerin adet belirtisi diyen kim varsa çemkiriyodum hayır ben hamileyim bu ay kesin diye şimdi de adet tarihime göre iki haftalık olduk teyzesi
Yeminle bi an hamilesin sandım seviniyodumAlllah analı babalı büyütsün bir avazda doğur inşallah benmkide 2 günlük oldu teyzesi dünde kalp atışını duyduk bikaç haftayada doğururum muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?