Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım üzülme her şerde bir hayır vardır Allah hayırlısını versin hakkında hayırlsı olsun inşallah

Kuzum sen öncelikle sakin ol. Bebek oraya yerleştiyse doğmak istiyorsa rabbim her türlü doğurtur onu. İnşallah problem yoktur varsa bile gebelik. Benim ananem gebeyken merdivenden düşmüş yinede doğmuş annem düşün

29 yaş, 3 ay, 17-18 Aralık

Doğru söylüyorsun da insan gerçekten endişe ediyor 2 düşük yaptım herkes bebeğini kucağına aliyo...bense ..düşük yaşamak istemiyorum sadece hani derler ya neyden korkarsan başına gelir diye oluyo gerçekten..

Bende de aynısı rez alıyorum buraya yorumları beklıyorum hanımlar

Kızlar kan testi sonucumda çıktı kesin olarak hamileyim 114,89 fazla gibi geldi bana ya erken daha çok acaba çoğul gebelik falan mı olucak
Hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizde 1 senedir düşünüyoruz sizden ricam ne olur bana da dua eder misiniz lütfen

Herkeste akıntı olmazmış. Bende de bazen oluyo bazen olmuyor. Birkaç kez dr görmüştü yumurtan solda büyümüş 2 güne çatlar vs diye. Benim kasıkta batma ve hafif ağrı gibi bir şey oluyor genelde yumurtlama günlerinde ben ordan anlıyorum. Senin de oluyordur.

Bilmiyorum bu ay olmasa doktora gidicem zaten

Bilmiyorum bu ay olmasa doktora gidicem zaten
Doktor görür reglinin 10-12. Günleri gidersen be zaman çatlayacağını da söyleyebilir. Ovulasyon testi kullanıyor musun? Beni stres yapıyor her gün onunla uğraşmak diye bıraktım ama bi iki ay takip edip fikir edinebilirsin belki.

Ben kullanmadım hiç önümüzdeki ayda doktor kontrolünde olacağım içinde gerek duymicam ovu testine .. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun tez vakitte Rabbim kucağımiza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…