Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim de bat 23.12.2020
29 yaşındayım
5 aydır deniyoruz
Polikistikover var uzun zamandır doktora gidiyorum.
inşallah birbirimize uğurlu geliriz
Ovulasyon testiyle takip yapıyorum

Kızlar adetime iki gün var ama predictor erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi net belli.. şimdi bir tane daha var tuvaletim gelince yine yapıcam sizce yanılma ihtimali var mı?? Elim ayağım titriyor yahu
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. şimdiden o zaman seni listeye ekliyorum ilk gebemiz sen hayırlı olsun tekrar canım

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. şimdiden o zaman seni listeye ekliyorum ilk gebemiz sen hayırlı olsun tekrar canım
Allah razı olsun bitanemmmm , amin inşallah Kan testi negatif sonuç vermezse iyidir tabi, farklı farklı iki test yaptım ikiside pozitif şimdilik. Allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu inşallah

Allah razı olsun bitanemmmm , amin inşallah Kan testi negatif sonuç vermezse iyidir tabi, farklı farklı iki test yaptım ikiside pozitif şimdilik. Allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu inşallah
Amin canım amin hamilelerin duası kabul olunur derler bizlerede dua edin
Canim bide herhangi bi tedavi kullandınmi .. bu yolda ne izledin bizede anlatır mısın

Son düzenleme:
Amin canım amin hamilelerin duası kabul olunur derler bizlerede dua edin
Canim bide herhangi bi tedavi kullandınmi .. bu yolda ne izledin bizede anlatır mısın
Ben sırasıyla anlayayım uzun olursa mazur görün. belki belirti arayanlara, bekleyenlere bilgi olur umut olur

Biz eşimle 10 aydır deniyorduk bu süre zarfında hep yumurtlama gününü takip ettim ama herhangi bir ovülasyon testiyle değil. Ben 27 günde bir regl görüyorum ve tüm testlerim temizdi herhangi bir engelim yoktu gebelik için, yumurta rezervi testimde öyle (3.21) çıktı. Yani herşeye rağmen nedensiz bir şekilde olmadı bir türlü. 17 kasım adet gördüm, 30 kasım-1 aralık yumurtlama oldu. Regl başlangıcından 13. Gün sonunda yani ufak bir ağrı girdi yumurtama dedim tamam yumurtluyorum ve 2 günü değerlendirdik sadece. Başka yok. Soğan kürü falan öyle şeyleride hiç dememedim. İğne vb. Şeyleride hiç yaşamadım :)

belirtiler :
Yumurtlama sonrası yaklaşık 3-4 gün şiddetli bel ağrısı sonra azala azala kalmadı gibi birşey.(sanırım yerleşirken)
Beyaz baya yoğun kıvam akıntı.
Oturup kalktığımda çok hafif baş dönmesi
Ve neden bilmiyorum kalbim hızlı atıyordu heyecanlıydı devamlı olarak hani böyle yüksekten düşersin ya rüyada, öyle oluyordu.
He birde son 2 gündür çok hafif yumurtalarımda kasığımda ağrı var regl olacakmışım gibi.
Belirtiler bu kadar ne memelerimde şişkinlik ne ağrı ne mide bulanması baş ağrıması hiç olmadı :) allah herkese nasip eder inşallah. Darısı sizlere Ben belirtim yok diye üzülüyordum ama dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor. Yarın kan testine göre kesin gebeyim dicem bende kendime

Kızlar kan testi sonucumda çıktı kesin olarak hamileyim 114,89 fazla gibi geldi bana ya erken daha çok acaba çoğul gebelik falan mı olucak

Kızlar kan testi sonucumda çıktı kesin olarak hamileyim 114,89 fazla gibi geldi bana ya erken daha çok acaba çoğul gebelik falan mı olucak
Yok canım normaldir benim daha önceki gebeliğim de 4 gün geçmişti 530 çıkmıştı değerim yani bence normaldir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Selam kızlar, ben de ekleneyim isterim bu gruba. Buraya girmeye ara vermiştim ama tekrar geldim bu ay.
1 yıldır çocuk istiyoruz, eşimde veya bende bir sorun çıkmadı. Sadece amh bi tık düşük gibi benim ama yaş 37 ona göre normal dedi doktor. ultrasonda da yumurtlamam güzelmiş. yine de olmadı. 1 yıldır deneyip olmadığı için tüp bebek düşünmeye başladık, pandemi nedeniyle bekliyoruz şimdilik. Geçen ay hsg çektirdim, temizdi. Ovulasyon testlerini de bi ara denemiştim, ama çok stres yaptığı için kullanmıyorum. Yumurtlama günlerimi reglim düzenli olduğundan tahmin ediyorum. Bu ay da değerlendirdik bat 25 aralık, bekliyoruz bakalım. 2020 kötüydü, umarım 2021’de güzel olur herşey hepimiz için

Kaç kilo fazlan var bende kilo almaya başlamışım gebeliğe engelmi diye düşünüyorum .. ama bizim komşumuz baya kilolu 2.5 aylık gebe maşallah diyim klomen ile kalmış komşumuz
Şuanda 80 kiloyum boyuma göre ideal kilom 54 olmalı ama en son ne zaman o kilodaydım bilmiyorum bile malum çoğu kişi çok kolay kilo verirken benim kilo vermem çok yavaş ilerliyor. Yaptırmadığım bir tek amh testi kaldı. Yarın ona da baktıracağım.

Merhaba benim de bat 23.12.2020
29 yaşındayım
5 aydır deniyoruz
Polikistikover var uzun zamandır doktora gidiyorum.
inşallah birbirimize uğurlu geliriz
Ovulasyon testiyle takip yapıyorum

Benimde yaş 29 1 aydır istiyorum bu ay yani beklenen adet tarihi 21 Aralık FSH yüksek amh düşük

Eklendiniz canlarım..

Kizlarr şimdi sırtımin üstüne düştüm ya bisey varsa da gidicek..
Umudum yoktu ama düşükte yaşamak istemiyorum .. inşallah Ocak ayında olur ya bu ay olmasın gidip test yapacam düşükse de bileyim bari .. sırtımda ağrı oluştu düştükten sonra .. varsada inşallah Rabbim bebisimi korur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…