- 16 Ekim 2020
- 117
- 21
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. şimdiden o zaman seni listeye ekliyorum ilk gebemiz sen hayırlı olsun tekrar canımKızlar adetime iki gün var ama predictor erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi net belli.. şimdi bir tane daha var tuvaletim gelince yine yapıcam sizce yanılma ihtimali var mı?? Elim ayağım titriyor yahu
Allah razı olsun bitanemmmm , amin inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. şimdiden o zaman seni listeye ekliyorum ilk gebemiz sen hayırlı olsun tekrar canım
Amin canım amin hamilelerin duası kabul olunur derler bizlerede dua edinAllah razı olsun bitanemmmm , amin inşallahKan testi negatif sonuç vermezse iyidir tabi, farklı farklı iki test yaptım ikiside pozitif şimdilik. Allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu inşallah
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah darısı bizim başımıza olsunCanımm benim yoruma bakar sanırım hamileyim
allah razı olsun canım, allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah darısı bizim başımıza olsun
Ben sırasıyla anlayayım uzun olursa mazur görün. belki belirti arayanlara, bekleyenlere bilgi olur umut olurAmin canım amin hamilelerin duası kabul olunur derler bizlerede dua edin
Canim bide herhangi bi tedavi kullandınmi .. bu yolda ne izledin bizede anlatır mısın
Bence gayet normal çıkmış canım tekrardan hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişinnKızlar kan testi sonucumda çıktı kesin olarak hamileyim 114,89 fazla gibi geldi bana ya erken daha çok acaba çoğul gebelik falan mı olucak
Yok canım normaldir benim daha önceki gebeliğim de 4 gün geçmişti 530 çıkmıştı değerim yani bence normaldirKızlar kan testi sonucumda çıktı kesin olarak hamileyim 114,89 fazla gibi geldi bana ya erken daha çok acaba çoğul gebelik falan mı olucak
Amiiin amiin canım sağol sağlıklı olsunda başka hiçbirşey önemli değil gözümdeYok canım normaldir benim daha önceki gebeliğim de 4 gün geçmişti 530 çıkmıştı değerim yani bence normaldir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağol bitanem sende durumlar nasılBence gayet normal çıkmış canım tekrardan hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişinn
Bende aynı belirtiler var yarın bat günü bende test yapacağım gelmezse sonucunu yazarım sana cnmAmiiin amiin canım sağol sağlıklı olsunda başka hiçbirşey önemli değil gözümde
Şuanda 80 kiloyum boyuma göre ideal kilom 54 olmalı ama en son ne zaman o kilodaydım bilmiyorum bileKaç kilo fazlan var bende kilo almaya başlamışım gebeliğe engelmi diye düşünüyorum .. ama bizim komşumuz baya kilolu 2.5 aylık gebe maşallah diyim klomen ile kalmış komşumuz
Merhaba benim de bat 23.12.2020
29 yaşındayım
5 aydır deniyoruz
Polikistikover var uzun zamandır doktora gidiyorum.
inşallah birbirimize uğurlu geliriz
Ovulasyon testiyle takip yapıyorum
Benimde yaş 29 1 aydır istiyorum bu ay yani beklenen adet tarihi 21 Aralık FSH yüksek amh düşük
Eklendiniz canlarım..Selam kızlar, ben de ekleneyim isterim bu gruba. Buraya girmeye ara vermiştim ama tekrar geldim bu ay.
1 yıldır çocuk istiyoruz, eşimde veya bende bir sorun çıkmadı. Sadece amh bi tık düşük gibi benim ama yaş 37 ona göre normal dedi doktor. ultrasonda da yumurtlamam güzelmiş. yine de olmadı. 1 yıldır deneyip olmadığı için tüp bebek düşünmeye başladık, pandemi nedeniyle bekliyoruz şimdilik. Geçen ay hsg çektirdim, temizdi. Ovulasyon testlerini de bi ara denemiştim, ama çok stres yaptığı için kullanmıyorum. Yumurtlama günlerimi reglim düzenli olduğundan tahmin ediyorum. Bu ay da değerlendirdik bat 25 aralık, bekliyoruz bakalım. 2020 kötüydü, umarım 2021’de güzel olur herşey hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?