- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Hoşgeldin canımNasıl katılacaz beni de ekler misiniz
Neyden pişman oldun .. bu hastalık bitmez ki ne yani yasimizin geçmesini mi bekliyelim sen hamilemisin şimdiKızlar selam tesadüfen gördüm grubunuzu Allah İnş kucağınızı tez zamanda doldurur, ama pandemi zamanı hamile olmak cidden çok kötü ben çok pişman olduğum için sizi de uyarmak istedim umarım yanlış anlamazsınız. Benim de 1 seneden sonra oldu bebeğim hemen olmadı.
Evet 7.5 aylık hamileyim valla 7 aydır doğru düzgün evden çıkamadım, hastaneler ağzına kadar dolu 1,5 aydır gidemedim. Hiçbi akrabam gelemiyor doğuma virüsten dolayı, muhtemelen bebekte aylarca evden çıkmıcak o yüzden söyledim. Benim yaşım da 32 ilk bebeğim erken yaşta anne olmadımNeyden pişman oldun .. bu hastalık bitmez ki ne yani yasimizin geçmesini mi bekliyelim sen hamilemisin şimdi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ama etrafın baskısı var artık ben anne olacak miyim diyorum yaşım 24 ama bir buçuk yıl Dr evliyim ve iki düşük yaşadım .. biraz aşırı tepki vermiş olabilir im canım ..k.bakma bende çok istiyorum eşimde artık baba olmak istiyor ki bnden daha çok istiyor.. Bende artık miniğim ile ilgilenmek istiyorumEvet 7.5 aylık hamileyim valla 7 aydır doğru düzgün evden çıkamadım, hastaneler ağzına kadar dolu 1,5 aydır gidemedim. Hiçbi akrabam gelemiyor doğuma virüsten dolayı, muhtemelen bebekte aylarca evden çıkmıcak o yüzden söyledim. Benim yaşım da 32 ilk bebeğim erken yaşta anne olmadım
27 1.5 yıldır 23 AralıkHoşgeldin canım
Yaş ne kadardır istiyon ve beklenen adet tarihin i yaz kaydedim
Merhaba kızlar
Hamilelik testi bat ın 2.günü yapılsa doğru sonuç verir mi
Beni de ekleyin bat 12 Aralık bugündü bekliyorum halaMerhaba kızlar
Hamilelik testi bat ın 2.günü yapılsa doğru sonuç verir mi
2 gün benimdee aynı gün birbirimize yazalım mı son durumları bilelimBenim 2 günüm var bekliyorum hala
Olur canım yazalım :)2 gün benimdee aynı gün birbirimize yazalım mı son durumları bilelim
Canımm benim yoruma bakar sanırım hamileyimOlur canım yazalım :)
Yaaa bende görüyorumm canımm hamilesinnn inşallahhh hayırlı olsun ayy çok sevindimKızlar adetime iki gün var ama predictor erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi net belli.. şimdi bir tane daha var tuvaletim gelince yine yapıcam sizce yanılma ihtimali var mı?? Elim ayağım titriyor yahu
Çok teşekkür ederim aşkımmm sağlama almak için bir test daha yapıcam birazdan allah razı olsun rabbime şükür ama daha kan testi yokYaaa bende görüyorumm canımm hamilesinnn inşallahhh hayırlı olsun ayy çok sevindim
İnşallah bitanem inşallah sende benimle haberi paylaşmayı unutmaEn kısa zamanda kan ver canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah umarım güzel sonuçlar alırsın kan tahlilinde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?