Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam tesadüfen gördüm grubunuzu Allah İnş kucağınızı tez zamanda doldurur, ama pandemi zamanı hamile olmak cidden çok kötü ben çok pişman olduğum için sizi de uyarmak istedim umarım yanlış anlamazsınız. Benim de 1 seneden sonra oldu bebeğim hemen olmadı.

Neyden pişman oldun .. bu hastalık bitmez ki ne yani yasimizin geçmesini mi bekliyelim sen hamilemisin şimdi

Neyden pişman oldun .. bu hastalık bitmez ki ne yani yasimizin geçmesini mi bekliyelim sen hamilemisin şimdi
Evet 7.5 aylık hamileyim valla 7 aydır doğru düzgün evden çıkamadım, hastaneler ağzına kadar dolu 1,5 aydır gidemedim. Hiçbi akrabam gelemiyor doğuma virüsten dolayı, muhtemelen bebekte aylarca evden çıkmıcak o yüzden söyledim. Benim yaşım da 32 ilk bebeğim erken yaşta anne olmadım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ama etrafın baskısı var artık ben anne olacak miyim diyorum yaşım 24 ama bir buçuk yıl Dr evliyim ve iki düşük yaşadım .. biraz aşırı tepki vermiş olabilir im canım ..k.bakma bende çok istiyorum eşimde artık baba olmak istiyor ki bnden daha çok istiyor.. Bende artık miniğim ile ilgilenmek istiyorum

Kizlar durumlar nedir günü gelen geçen arkadaşlar hayırlı haberler bekliyoruz ilk gebemiz kim olacak

Kızlar adetime iki gün var ama predictor erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi net belli.. şimdi bir tane daha var tuvaletim gelince yine yapıcam sizce yanılma ihtimali var mı?? Elim ayağım titriyor yahu

Eklentiler

• 2AF75199-A31E-4024-BA24-F08E4C9363B4.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 7C76C2C7-7539-4E02-BD11-40A2BC30EE61.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 54
En kısa zamanda kan ver canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah umarım güzel sonuçlar alırsın kan tahlilinde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…