Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah Allah gönlünüze göre versin

25 Aralık bat beni de ekler misiniz?

Beni de ekler misin 23 Aralık benim de

Beni de ekler misin 19 Aralık bat 2 senedir bekliyorum hiç korunmadık inş bu ay olur 2. Kez çatlatma iğnesi vurulcam bu gün nasıl sabah olacak bilmiyorum

Merhaba. Aralık konusunda da varım ama buraya da yazayım Bat kesin olmamakla beraber 10 Aralık. Bu ay 1 yıl olmuş oldu deneyeli. Insallah şu lanet 2020yi güzel bir haberle kapatırız hepimiz

Merhaba beni de ekler misin bat 31 Kasım dı ama hala regl olmadım ve 7 gün geçti test yapmaya çok korkuyorum çünkü bu ilk gecikme değil arada bir olur böyle gecikmelerim ve umutlanip test yaparim hemen ama tek çizgi gene tek çizgi çıkacak diye yapmak istemiyorum bir kaç gün daha bekleyip yapacağım testi mecburen tabi regl olmazsam..Belirtimde su an adet olacakmisim gibi hafif ağrılar ve dokunduğunda hafif sızlayan göğüsler

Beni de ekler misin 19 Aralık bat 2 senedir bekliyorum hiç korunmadık inş bu ay olur 2. Kez çatlatma iğnesi vurulcam bu gün nasıl sabah olacak bilmiyorum
Ben de bugün ikinci kez çatlatma iğnesi oldum sanırım olursa aynı zamana denk gelecek bebişlerimiz hayırlısı herşey gönlümüze göre olsun buradan haberleşelim sonuçları inşallah ikimizin de yüzü güler hatta isteyen herkesin yüzü güler

Aaa 1 gün var aramızda ben şimdi hastaneye gidiyorum iğnemi vurulmaya inşAllah olur ya allahım sen bizim kucaklarımızı boş bırakma yarabbim sen verdiğimiz emeklerin karşılığını ver yarabbim

Bize doktor 36. Saat ilişki diyor hani 36. Saatte ilişkiden sonra kalkıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…