Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vermedik zaten 230 lira biz hasta hakların da konuşurken 230 lira isteyen kadın geldi ücretsiz muayane olabilirsiniz buyurun dedi ne gerek var insanlara böyle çirkeflik yaptırıyorlar alt tarafı yumurtama bakıp iğne yazıcaktı evet salı günü gittiğimde 14mm idi ama doktorum 2 tane yumurtan olmuş dememişti sonradan oluşmuş olabilir mi acaba bu gün de birisi 18mm birisi 19mm idi vuruldum iğneyi

Sonradan büyümüş olabilir tabi iki tane olması iyi benim de iki tane biri 17 biri 18 mm

2 aydir deniyoruz.
Bat 10.12.2020

29 aralık adet tarihimin beklediği gün 4 aydır gebe kalmayı planlıyoruz olmuyor benide alın

31 Aralik, 2 aydir bekliyorum.

Doktor folik Asst verdi ve glukofen die bir ilaç pcos lular için genelde
Bu pikten sonra test yaptım daha az koyu çıkmaya başladılar mesela bunlar
Canm bu pik degil bak boyle olmasi lazim ya kontrol cizgisiyle ayni olacak yada test cizgisi kontrol cizgisinden koyu olacak testlere devam et seninkinde test cizgisi kontrol cizgisinden acik renkte

Eklentiler

• IMG_20201205_012958.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba Benide ekler misiniz 4.12 bat tarihim. Yarın test yapacağım sonucu paylaşırım sizlerlede

11 aralık bat

Doktora gidiyor musun sen ..
Biz iki aydır deniyoruz ikiside kimyasal oldu , ilk ay değerim 29 çıktı doktora gittim çünkü adet olmuştum özelde , doktor bana enfeksiyon olabilir o yuzden yükselmiştir dedi ultrason baktı kist filan yok dedi , ama kimyasaldı adetim parçacık halinde oluyordu ve çokdu , bu ayda ilk lekelenmem oldu dört gün sonra regl oldum bugun ama bu sefer az geliyor demekki kan değerim düştü adetimde söküldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…