- 4 Aralık 2020
- 18
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Maalesef ki adetliyim şuanTest yaptinmi sen gebelik testi sonuç alırsın bence .. Rabbim eğer ki hamilesende bebişini koruyacaktır bu Corona denilen hastalıktan..
İnşallah ben 2 ay öbce kimyasal gebelik geçirdim ve daha sonra adet oldum ve 1 hafta sonra tekrar adet oldum şimdi adetim uzun sürüyor muhtemelen coronadan dolayı diye düşünüyorum ama rabbim hakkımızda hayırlısını versinGeçmiş olsun canım dilerim tez zamanda atlatırsın
Bı yerde okumuştum problem olmuyor diye sonuçta aylardır düşünüyorum hamile kalırsam bebeğime etki eder mi diye bakmıştım
Bat 29 Kasım dedin ya öyle kaydettimMaalesef ki adetliyim şuanRabbim hepimizi korusun şu illetten
29 AralıkBat 29 Kasım dedin ya öyle kaydettim
Beklenen adet tarihi n ne zaman
Umudunu yitirme zamanı gelince hepimiz anne olacak inşallahMerhaba beni de ekler misin bat 31 Kasım dı ama hala regl olmadım ve 7 gün geçti test yapmaya çok korkuyorum çünkü bu ilk gecikme değil arada bir olur böyle gecikmelerim ve umutlanip test yaparim hemen ama tek çizgigene tek çizgi çıkacak diye yapmak istemiyorum bir kaç gün daha bekleyip yapacağım testi mecburen tabi regl olmazsam..Belirtimde su an adet olacakmisim gibi hafif ağrılar ve dokunduğunda hafif sızlayan göğüsler
Okey canım eklicem29 Aralık
Teşekkür ederimOkey canım eklicem
Ekledim canımbat 4 aralık benide eklermisin
25 ve üzeri pozitif oluyor bence tekrar bir test yaptırben perşembe test yaptırdım , 31.9 çıktı , ama kasımın 30 unda kahverengi lekelenmem oldu lekelenmem dün bitti çok az geliyordu zaten , adet günüm bi gün gecikti ama bacaklarıma ağrı vuruyor regl olucakmısım gibi
25 ve üzeri pozitif oluyor bence tekrar bir test yaptır
Kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin veya yeni tutunmaya başlamış olabilir.ben perşembe test yaptırdım , 31.9 çıktı , ama kasımın 30 unda kahverengi lekelenmem oldu lekelenmem dün bitti çok az geliyordu zaten , adet günüm bi gün gecikti ama bacaklarıma ağrı vuruyor regl olucakmısım gibi
geçen ayda kimyasal olmuştu yasak oldugu için pazartesiye kadae beklemem gerekiyor , zaten pazartesiye kadar adet olmazsam hamileyimdir sanırımKimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin veya yeni tutunmaya başlamış olabilir.
İnşallah güzel haberdirgeçen ayda kimyasal olmuştu yasak oldugu için pazartesiye kadae beklemem gerekiyor , zaten pazartesiye kadar adet olmazsam hamileyimdir sanırım
inşİnşallah güzel haberdir
Evet bugün kırmızıyımBat tarihin geçmiş test yaptırdım mi acaba
Iğneyi olduktan sonra yumurta 24 ile 36 saat arasında bir zamanda çatlıyor. Işte o zaman için de ilişki gerek. Birlikte olduktan sonra da bacakları hafif yukarı kaldırıp sırtüstü yat 30 dk yat garanti olsun. Hadi bakalım hayırlısıBize doktor 36. Saat ilişki diyor hani 36. Saatte ilişkiden sonra kalkıyor musun
Deli oldum inanır mısın gittim doktor yok dedim başka doktor muayene edebilir mi 230 lira ücret alırız dediler allahtan eşim yanımdaydı dedi kendi tarafınızdan bakıyorsunuz o kadar ilaç kullandık hepsi boşa mı gitsin bide bizim tarafımızdan bakın dedi sonra hasta hakları ile ilgilenen kadınla konuştuk sonunda muayene etti başka bir doktor 2 tane yumurtam oluşmuş 18mm ve 19mm iğne vuruldum fakat geçen ay benim doktorum progestan yazmıştı bana bu doktor da duphaston diye bi ilaç yazdı ona çarşamba başlıcam dediki ikisi de aynı sayılır dedi yine aklında kalırsa kendi doktorunla görüş dediIğneyi olduktan sonra yumurta 24 ile 36 saat arasında bir zamanda çatlıyor. Işte o zaman için de ilişki gerek. Birlikte olduktan sonra da bacakları hafif yukarı kaldırıp sırtüstü yat 30 dk yat garanti olsun. Hadi bakalım hayırlısı
Duphastonu benim doktorum da vermişti bebek olursa tutunmasını kolaylaştırıyor bebek olmamışsa da adet yapıyor duphaston bana öyle dedi yani doktorum. Ama keşke o parayı vermeseydin iğneyi eczaneden direk kendin alsan daha ucuza gelirdi. Yumurtaların boyutunu daha önce biliyor muydun?Deli oldum inanır mısın gittim doktor yok dedim başka doktor muayene edebilir mi 230 lira ücret alırız dediler allahtan eşim yanımdaydı dedi kendi tarafınızdan bakıyorsunuz o kadar ilaç kullandık hepsi boşa mı gitsin bide bizim tarafımızdan bakın dedi sonra hasta hakları ile ilgilenen kadınla konuştuk sonunda muayene etti başka bir doktor 2 tane yumurtam oluşmuş 18mm ve 19mm iğne vuruldum fakat geçen ay benim doktorum progestan yazmıştı bana bu doktor da duphaston diye bi ilaç yazdı ona çarşamba başlıcam dediki ikisi de aynı sayılır dedi yine aklında kalırsa kendi doktorunla görüş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?