Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım dilerim tez zamanda atlatırsın
Bı yerde okumuştum problem olmuyor diye sonuçta aylardır düşünüyorum hamile kalırsam bebeğime etki eder mi diye bakmıştım
İnşallah ben 2 ay öbce kimyasal gebelik geçirdim ve daha sonra adet oldum ve 1 hafta sonra tekrar adet oldum şimdi adetim uzun sürüyor muhtemelen coronadan dolayı diye düşünüyorum ama rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Umudunu yitirme zamanı gelince hepimiz anne olacak inşallah

ben perşembe test yaptırdım , 31.9 çıktı , ama kasımın 30 unda kahverengi lekelenmem oldu lekelenmem dün bitti çok az geliyordu zaten , adet günüm bi gün gecikti ama bacaklarıma ağrı vuruyor regl olucakmısım gibi

25 ve üzeri pozitif oluyor bence tekrar bir test yaptır

25 ve üzeri pozitif oluyor bence tekrar bir test yaptır

Kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin veya yeni tutunmaya başlamış olabilir.

Bize doktor 36. Saat ilişki diyor hani 36. Saatte ilişkiden sonra kalkıyor musun
Iğneyi olduktan sonra yumurta 24 ile 36 saat arasında bir zamanda çatlıyor. Işte o zaman için de ilişki gerek. Birlikte olduktan sonra da bacakları hafif yukarı kaldırıp sırtüstü yat 30 dk yat garanti olsun. Hadi bakalım hayırlısı

Deli oldum inanır mısın gittim doktor yok dedim başka doktor muayene edebilir mi 230 lira ücret alırız dediler allahtan eşim yanımdaydı dedi kendi tarafınızdan bakıyorsunuz o kadar ilaç kullandık hepsi boşa mı gitsin bide bizim tarafımızdan bakın dedi sonra hasta hakları ile ilgilenen kadınla konuştuk sonunda muayene etti başka bir doktor 2 tane yumurtam oluşmuş 18mm ve 19mm iğne vuruldum fakat geçen ay benim doktorum progestan yazmıştı bana bu doktor da duphaston diye bi ilaç yazdı ona çarşamba başlıcam dediki ikisi de aynı sayılır dedi yine aklında kalırsa kendi doktorunla görüş dedi

Duphastonu benim doktorum da vermişti bebek olursa tutunmasını kolaylaştırıyor bebek olmamışsa da adet yapıyor duphaston bana öyle dedi yani doktorum. Ama keşke o parayı vermeseydin iğneyi eczaneden direk kendin alsan daha ucuza gelirdi. Yumurtaların boyutunu daha önce biliyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…