- 30 Aralık 2020
- 459
- 300
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Tebrikler, sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Bize de nasip olsun.Kızlar ben hamileyimReglim 3 gün gecikti ve az önce test yaptım Sizlerinde güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım.
Hayırlı olsun çok güzel bi haber sağlıcakla bir bebisiniz olur insallahKızlar ben hamileyimReglim 3 gün gecikti ve az önce test yaptım Sizlerinde güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım.
Çoook teşekkür ederimHayırlı olsun çok güzel bi haber sağlıcakla bir bebisiniz olur insallah
Teşekkür ederim inşallah sizlerede nasip olurTebrikler, sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Bize de nasip olsun.
Dualarım sizinle takipte kalacağım sizden de bebiş haberleri bekliyorumTebrik ederim canım baya güzel belirgin çıkmış... sağlıklı bir hamilelik olur inşallah bizlere de dua et☺
İnşallahhh canım benimmmDualarım sizinle takipte kalacağım sizden de bebiş haberleri bekliyorum
Belirtileriniz nelerdi?Teşekkür ederim inşallah sizlerede nasip olur
Belirtileriniz nelerdi? Kabızlık,gece uykusunda hafif mide bulantısı,şişkinlik,yerleşme kanaması,aşırı yorgun hissetme durumu
Rica ederimN Nefertitibgm yerleşme kanamanın reglden kaç gün önce oldu? Teşekkür ederim bu arada ilgi ve alakanız için.
Hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun inşallah.Rica ederim10 Ocak regli günümdü 7 Ocak gibi yerleşme kanamam oldu.Günlük ped kullandım takibini yapmak için özellikle
Çok teşekkür ederimHayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun inşallah.Bende de bazı belirtiler mevcuttu. Lakin bugün lekelenme oldu. Ama yarın bat günüm. Sanırım regl olacağım. O yüzden sormak istedim.
Dualarımdasınız hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuşalım hep birlikteTebrik ederim canım baya güzel belirgin çıkmış... sağlıklı bir hamilelik olur inşallah bizlere de dua et☺
Reglim 18 Ocak beni de ekler misiniz inşallah vardır bişeyler eğer yoksa şubatta hsg çekilcem ben 2020 Temmuz ayında evlendim geçen sene açık miyom ameliyatı oldum ama evlendikten sonra öğrendik yine tekrarlamış bir an önce gebe kal miyomların yeri engel değil buna dedi miyomlardan çok çektim çok çabuk büyüyor ve ürüyor bana dua edin lütfen benim gibi çok isteyenlere de rabbim tez zamanda nasip etsinLİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT tarihini belirtmeleri GEREKMEKTEDİR.
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
�
Anne adayı (
) Bat
Sonuç
@peygambercicegikokusu 14 Aralık@aleynaaleyna00 14 Aralık@Minmin2626 29 Aralık@Gul7 3 Ocak@denizimduygum01 27 Aralık@mrvee04 30 kasim@zehroskrmn 19 Aralık@Fatmazell74 20 Aralık@Muallimehanimcik 29 Aralık
�
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
@Esra Nur 08 1 Ocak @joynss 2 Ocak @eymentaa 2 Ocak
@Hayatlarrr 2 Ocak
@kurk mantolu madonna 2 Ocak
@umudum58 3 Ocak @Bismilhayrun 5 Ocak @Renkkkkk 5 Ocak @mellovin 5 Ocak @Sapsirella 5 Ocak @Merve kpc 6 Ocak @blmrc 7 Ocak @Takitoki 7 Ocak @ebruuu34 8 Ocak
yncmst 8 Ocak ?
@minikooommm 9 Ocak @Gulbaharszn 9 ocak
@Konyakk 9 Ocak
@Sevgi0817 9 Ocak
@Asyaa561 9 Ocak
N Nefertitibgm 10 Ocak
@ipek__23 10 Ocak �
@ugrnrr 10 Ocak
@Sinoplu17 10 Ocak @Kivircikkhatun 11 Ocak @merimericik 11 Ocak @Eliff456 12 Ocak G gguncesi 13 Ocak @Nil Toprak 13 Ocak @gulasor34 13 Ocak @ryhnrba 14 Ocak @Paci34 14 Ocak
@Gerceklerleyuzleseninsan 15 Ocak
@Minikfaremmm 15 Ocak
@Dilekcml 15 Ocak @Sade frappe 16 Ocak @goldenarrow12 16 Ocak @papatyamm5757 16 Ocak @illy_illy 16 Ocak @seher051219 17 Ocak
�
@Muges33 17 Ocak
@samyeli112233 17 Ocak
ELIF7007 17 Ocak @pandaaa 18 Ocak @Saniyecan123
@Melekk5219 Ocak @I LoVe You 19 Ocak @Dilosunuz
S Seven00320 Ocak @HemsireHanim263 21 Ocak @nurayksks
ninio 21 Ocak B Bendiss1708
@rayiha8722 Ocak @Ahali 22 Ocak @miyuuu 23 Ocak ?
@sekes 23 Ocak
�
@denizzz5900 23 Ocak
@sevmali 23 Ocak @Feyzaanrr 25 Ocak @Pussuk 25 Ocak @yagmur597 26 Ocak @Kelebekarsub 26 Ocak @Candyy15 26 Ocak @ggggg 27 Ocak @Smrolcy 27 Ocak @karavil 28 Ocak @minok 29 Ocak
@Salm_hh 29 Ocak @sedanur4004 2 Şubat @caglaaaaaa 2 Şubat @Hayallerimmm3 2 Şubat @Leyd_1907 3 Şubat @kullaniciadimne 4 Şubat @berguzar34 5 Şubat
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağ salim sana kavuştursun bebeğini. Darısı bizlere inşallah. Tebrikler.Kızlar ben hamileyimReglim 3 gün gecikti ve az önce test yaptım Sizlerinde güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım.
Canim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ben hamileyimReglim 3 gün gecikti ve az önce test yaptım Sizlerinde güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım.
Ben uyarımı yaptım canım haber etmeyince silmek durumunda kaldım k. Bakma istersen tarih alayım tekrar eklimCanim beni silmişsin galiba ama regl olmadim o yuzden bilgi vermesm ara ara yazdm olursam yeni bat soylerm dye ama neyse sağlık olsun bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?