Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim 10 Ocak regli günümdü 7 Ocak gibi yerleşme kanamam oldu.Günlük ped kullandım takibini yapmak için özellikle
Hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Bende de bazı belirtiler mevcuttu. Lakin bugün lekelenme oldu. Ama yarın bat günüm. Sanırım regl olacağım. O yüzden sormak istedim.

Kızlar merhaba, iki gündür ilişkiye girerken kıyır kıyır bir ıslanma yaşıyorum. Evet ıslanma var ama kaygan değil ve can sıkıcı bir durum. Tam olarak ne olduğunu anlayamadım araştırıyorum ancak hiçbir bilgi edinemedim. Başınıza böyle bir şey geldi mi?
Normalde hep ıslandığımda kaygan olurdu gayet sorunsuz yaşardık ilişkimizi böyle olunca hoş olmuyor.
Bu arada bebek deniyoruz. Acaba tuttu da ıslaklığımı etkiledi falan mı? Aklıma başka bir şey gelmiyor. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Canim beni silmişsin galiba ama regl olmadim o yuzden bilgi vermesm ara ara yazdm olursam yeni bat soylerm dye ama neyse sağlık olsun bakalm

Reglim 18 Ocak beni de ekler misiniz inşallah vardır bişeyler eğer yoksa şubatta hsg çekilcem ben 2020 Temmuz ayında evlendim geçen sene açık miyom ameliyatı oldum ama evlendikten sonra öğrendik yine tekrarlamış bir an önce gebe kal miyomların yeri engel değil buna dedi miyomlardan çok çektim çok çabuk büyüyor ve ürüyor bana dua edin lütfen benim gibi çok isteyenlere de rabbim tez zamanda nasip etsin

Kızlar ben hamileyim Reglim 3 gün gecikti ve az önce test yaptım Sizlerinde güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım.
Canim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim beni silmişsin galiba ama regl olmadim o yuzden bilgi vermesm ara ara yazdm olursam yeni bat soylerm dye ama neyse sağlık olsun bakalm
Ben uyarımı yaptım canım haber etmeyince silmek durumunda kaldım k. Bakma istersen tarih alayım tekrar eklim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…