- 5 Nisan 2020
- 286
- 185
- 53
- 28
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Hoşgeldin canımBat 22 ocak ilk denemem benide ekler misiniz
Öylede ama adetten 5 gün sonra hatta adet gününde kanda belli olur geç döllenme olursa dediğin gibi cikarKızlar bugün doktorla görüştüm hamilelik regliden 2 hafta sonra kesin belli oluyomuş ondan önce görülme olasılığı olsada kesin 2 haftayı geçmesi gerektiğini söyledi .test için gittiğimde de daha erken çıkmaz ama istiyorsan yapalım demişti . regli görene kadar umut hep var paylaşmak istedim benle aynı durumda olanlar vardır belki .sürekli internetten araştırıyoruz bişiler neyin doğru yanlış olduğunu bilmiyoruz ondan sizinle de paylaşmak istedim .kırmızıları görene kadar umut hep var dimi ama
Öylede ama adetten 5 gün sonra hatta adet gününde kanda belli olur geç döllenme olursa dediğin gibi cikarb
Bilmiyorum valla canım doktor öyle söyledi bende ona erken öğrenenler oluyo çok araştırdım çok kişiye sordum dedim bana aynı cevabı verdi .vitamin eksikliğim vardı biraz ilaç falan vermedi hamilelik durumu olabilir diye bakalım artık belki geç döllenme vardır. yarın adet günüm zaten bekleyip görcem bikaçgün olmazsam evde test yaparım artık .içimde adet olcak gibi his var ama bakalım olmazsa önümüzdeki aya inşallahÖylede ama adetten 5 gün sonra hatta adet gününde kanda belli olur geç döllenme olursa dediğin gibi cikar
evet canım sol kasığımda tarifini bilmediğim bir ağrı var birde kahverengi lekelenme aslında bu ay ilk defa bu kadar heyecanlandım.Erken gebelik testi yapmak istedim fakat negatif sonuçtan korktum. Hormon teti verdim geçen ay fsh lh vitaminler vs.herşey yolunda görünüyor dedi doktorum...sonucu sizlerle paylaşacağım.Insallah canim guzel haberler paylasiriz burada.azkalmis bat a senin.belirtilerin var mi
Benimde 23 Ocak eklermisin canımLİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT tarihini belirtmeleri GEREKMEKTEDİR.
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
�
Anne adayı (
) Bat
Sonuç
@peygambercicegikokusu 14 Aralık@aleynaaleyna00 14 Aralık@Minmin2626 29 Aralık@Gul7 3 Ocak@denizimduygum01 27 Aralık@mrvee04 30 kasim@zehroskrmn 19 Aralık@Fatmazell74 20 Aralık@Muallimehanimcik 29 Aralık
�
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
@Esra Nur 08 1 Ocak @joynss 2 Ocak @eymentaa 2 Ocak
@Hayatlarrr 2 Ocak
@kurk mantolu madonna 2 Ocak
@umudum58 3 Ocak @Bismilhayrun 5 Ocak @Renkkkkk 5 Ocak @mellovin 5 Ocak @Sapsirella 5 Ocak @Merve kpc 6 Ocak @blmrc 7 Ocak @Takitoki 7 Ocak @ebruuu34 8 Ocak
@yncmst 8 Ocak ?
M minikooommm 9 Ocak @Gulbaharszn 9 ocak
@Konyakk 9 Ocak
@Sevgi0817 9 Ocak
@Asyaa561 9 Ocak
N Nefertitibgm 10 Ocak
@ipek__23 10 Ocak �
@ugrnrr 10 Ocak
@Sinoplu17 10 Ocak @Kivircikkhatun 11 Ocak @merimericik 11 Ocak @Eliff456 12 Ocak G gguncesi 13 Ocak @Nil Toprak 13 Ocak @gulasor34 13 Ocak @ryhnrba 14 Ocak @Paci34 14 Ocak
@Gerceklerleyuzleseninsan 15 Ocak
@Minikfaremmm 15 Ocak
@Dilekcml 15 Ocak @Sade frappe 16 Ocak @goldenarrow12 16 Ocak @papatyamm5757 16 Ocak @illy_illy 16 Ocak @seher051219 17 Ocak
�
@Muges33 17 Ocak
samyeli112233 17 Ocak
@ELIF7007 17 Ocak @pandaaa 18 Ocak @Saniyecan123
@Melekk5219 Ocak @I LoVe You 19 Ocak @Dilosunuz
S Seven00320 Ocak @HemsireHanim263 21 Ocak @nurayksks 21 Ocak B Bendiss1708
@rayiha8722 Ocak @Ahali 22 Ocak @miyuuu 23 Ocak ?
@sekes 23 Ocak
�
D denizzz5900 23 Ocak
@sevmali 23 Ocak @Feyzaanrr 25 Ocak @Pussuk 25 Ocak @yagmur597 26 Ocak @Kelebekarsub 26 Ocak @Candyy15 26 Ocak @ggggg 27 Ocak @Smrolcy 27 Ocak @karavil 28 Ocak @minok 29 Ocak
@Salm_hh 29 Ocak @sedanur4004 2 Şubat @caglaaaaaa 2 Şubat @Hayallerimmm3 2 Şubat @Leyd_1907 3 Şubat @kullaniciadimne 4 Şubat @berguzar34 5 Şubat
Benide çok ateş basıyo geceleri vücudum soguk ama içim yanıyordu bugün yumurtlama gördükçe inşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız inşallah amin21 Ocak Bat beni de eklerseniz sevinirimm
28 günde bir adet oluyorum.
13.-14.Gün yumurtalama oluyor (akıntı ateş takibi)
Çook heyecanlıyım öğrenmek için gebelik testini ne zaman uygulamak gerekiyor kaç günde kendini idrarda belli eder?
Ateş takibi farklı bir durum sabahları düzenli ölçerek yumurtlayacağınız günü buluyorsunuz.Benide çok ateş basıyo geceleri vücudum soguk ama içim yanıyordu bugün yumurtlama gördükçe inşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız inşallah amin
Yok kız daha yumurtlama olmadan önce daha ilişkiye girmeden önce ateş basmaya başladı beniAteş takibi farklı bir durum sabahları düzenli ölçerek yumurtlayacağınız günü buluyorsunuz.
Ama ateş basıyor olması güzel bir şey çünkü sprem tutunmaya çalışırken kadınlarda olur diye duymuştum. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah bebişler sağlıkla aminnn :)
Hoşgeldin canım21 Ocak Bat beni de eklerseniz sevinirimm
28 günde bir adet oluyorum.
13.-14.Gün yumurtalama oluyor (akıntı ateş takibi)
Çook heyecanlıyım öğrenmek için gebelik testini ne zaman uygulamak gerekiyor kaç günde kendini idrarda belli eder?
O heyecandandır yaaaaYok kız daha yumurtlama olmadan önce daha ilişkiye girmeden önce ateş basmaya başladı beni
Hoşbuldum canımm <3Hoşgeldin canım
HahahO heyecandandır yaaaazihinde bebek düşüncesiyle seviştiğimizdendir belkiii
Yerlesme kanamasi olabilir canim.bugun yrn test yapsan çıkar sonucun hayırlı olsun şimdiden.bence güzel haberler gelecek .evet canım sol kasığımda tarifini bilmediğim bir ağrı var birde kahverengi lekelenme aslında bu ay ilk defa bu kadar heyecanlandım.Erken gebelik testi yapmak istedim fakat negatif sonuçtan korktum. Hormon teti verdim geçen ay fsh lh vitaminler vs.herşey yolunda görünüyor dedi doktorum...sonucu sizlerle paylaşacağım.
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım..Yerlesme kanamasi olabilir canim.bugun yrn test yapsan çıkar sonucun hayırlı olsun şimdiden.bence güzel haberler gelecek .
6 gün önce öğrenenleri gördümErken gebelik testini bat'tan kaç gün önce yapabiliriz?
Bir hafta kala diye biliyorum ama ne kadar güvenilir emin olamadım kiErken gebelik testini bat'tan kaç gün önce yapabiliriz?
6 gün önce canımErken gebelik testini bat'tan kaç gün önce yapabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?