Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün doktorla görüştüm hamilelik regliden 2 hafta sonra kesin belli oluyomuş ondan önce görülme olasılığı olsada kesin 2 haftayı geçmesi gerektiğini söyledi .test için gittiğimde de daha erken çıkmaz ama istiyorsan yapalım demişti . regli görene kadar umut hep var paylaşmak istedim benle aynı durumda olanlar vardır belki .sürekli internetten araştırıyoruz bişiler neyin doğru yanlış olduğunu bilmiyoruz ondan sizinle de paylaşmak istedim .kırmızıları görene kadar umut hep var dimi ama

Öylede ama adetten 5 gün sonra hatta adet gününde kanda belli olur geç döllenme olursa dediğin gibi cikar

Öylede ama adetten 5 gün sonra hatta adet gününde kanda belli olur geç döllenme olursa dediğin gibi cikarb
Öylede ama adetten 5 gün sonra hatta adet gününde kanda belli olur geç döllenme olursa dediğin gibi cikar
Bilmiyorum valla canım doktor öyle söyledi bende ona erken öğrenenler oluyo çok araştırdım çok kişiye sordum dedim bana aynı cevabı verdi .vitamin eksikliğim vardı biraz ilaç falan vermedi hamilelik durumu olabilir diye bakalım artık belki geç döllenme vardır. yarın adet günüm zaten bekleyip görcem bikaçgün olmazsam evde test yaparım artık .içimde adet olcak gibi his var ama bakalım olmazsa önümüzdeki aya inşallah

Insallah canim guzel haberler paylasiriz burada.azkalmis bat a senin.belirtilerin var mi
evet canım sol kasığımda tarifini bilmediğim bir ağrı var birde kahverengi lekelenme aslında bu ay ilk defa bu kadar heyecanlandım.Erken gebelik testi yapmak istedim fakat negatif sonuçtan korktum. Hormon teti verdim geçen ay fsh lh vitaminler vs.herşey yolunda görünüyor dedi doktorum...sonucu sizlerle paylaşacağım.

Benimde 23 Ocak eklermisin canım

21 Ocak Bat beni de eklerseniz sevinirimm
28 günde bir adet oluyorum.
13.-14.Gün yumurtalama oluyor (akıntı ateş takibi)

Çook heyecanlıyım öğrenmek için gebelik testini ne zaman uygulamak gerekiyor kaç günde kendini idrarda belli eder?

Benide çok ateş basıyo geceleri vücudum soguk ama içim yanıyordu bugün yumurtlama gördükçe inşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız inşallah amin

Benide çok ateş basıyo geceleri vücudum soguk ama içim yanıyordu bugün yumurtlama gördükçe inşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız inşallah amin
Ateş takibi farklı bir durum sabahları düzenli ölçerek yumurtlayacağınız günü buluyorsunuz.
Ama ateş basıyor olması güzel bir şey çünkü sprem tutunmaya çalışırken kadınlarda olur diye duymuştum. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah bebişler sağlıkla aminnn :)

Yok kız daha yumurtlama olmadan önce daha ilişkiye girmeden önce ateş basmaya başladı beni

Yerlesme kanamasi olabilir canim.bugun yrn test yapsan çıkar sonucun hayırlı olsun şimdiden.bence güzel haberler gelecek .

Erken gebelik testini bat'tan kaç gün önce yapabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…