- Konu Sahibi Bendiss1708
-
- #1.021
Yok canm kanda da idrardada bakmadim hep gusranla sonuclaninca busefer biraktim belirti olana kadar diye dunden bugune sadece bir bas donmem var ama bakalm yinede yok gbi geliyor geckmelerm zsten olurdu onu belirti olarak görmüyorum pco oldugu icin ama bakalm yarin yapcam test keske insallah vardr ama ben pek hissedemyorm zaten idrarda cikmasada kan vercemKanda test yapmadinmi
Amin insallah :) Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ❤Moralinizi bozmayın, ben de çok umutsuzdum. Birden sürpriz oldu. İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız.
Tsh yani troid yuksek canm 2.5 yada alti olmasi gerek buyuk ihtmal hap verir duzenli kullan o benimde yuksek oldugu icin birtek onu anlayabldm kiloluysan zayıflamaya calis canmArkadaslar merhaba anlayan varsa yardimci olabilirmi adetimin 2.günü yaptirdigim hormon testi sonuclarim
Lh 5,62
Fsh 6,81
Tsh 4,48
Freet4 0,90
Prolaktin 12,04
Estradiol 45,94
benim durumumu yazmışsın arkadaşım 13 ocak adettim 9 ocak olmam lazımdı olmadı bende 4 ocakta kana baktım yoktu negatif ama dün sabah gebelik testi evde yaptım cooook silik çıktı yani zar zor göründü bu sabah yaptım yoktu kaset testlerdi. ve 4 gün olacak geçeli hala adet olmadım sence nedir durumum geçen hafta ani kasık ağrılarım oldu şimdi yok 4 gündür göğüslerime dokunamıyorum ağrıdan anlamadım bu ayı açıkçasıMerhaba arkadaslar Ben adetime 9 gun kala Manda gebelige baktirdim 1.20 cikti adetime 2 gun kala evde gebelik testi yaptim negatifti normalde bat 9 ocak ama hala adet olmadim karnim asiri şiş ve sert gebelik olsa cikardi diye dusunuyorum zaten onceki adetime 13 aralikta oldu cok az surdu 1bucuk 2 gun kadar ve peceteye silence pembe leke geliyordu bu ayda bu sekilde oldu Ben sasirdim gercekten normalde adetlerim duzenlidir ama 2 aydir gebelik dusunuyorum ve boyle seyler yasadim benimle ayni durumu yasayan varmi Ben anlamlandiramiyorum bu durumu
Maalesf bu yıla da mutsuz girdikk umudumuz yeni aydan inşallah@Esra Nur 08
J joynss
@eymentaa
@Hayatlarrr
kurk mantolu madonna
umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
@mellovin
@Sapsirella
@Merve kpc
@blmrc
@Takitoki
@ebruuu34
@minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
@Sevgi0817
@Asyaa561
ipek__23
u25n
@Sinoplu17
K Kivircikkhatun
@merimericik
@Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Evet bayanlar durumlar nedir bilgi vermeyen arkadaşlar silmek durumunda kalacam ..
Anladim canim cok tesekkur ederim bende hic anlamam doktoro gidene kadarda merak icindeyim cok tesekkur ederim tekrardan cevap verdigin icinTsh yani troid yuksek canm 2.5 yada alti olmasi gerek buyuk ihtmal hap verir duzenli kullan o benimde yuksek oldugu icin birtek onu anlayabldm kiloluysan zayıflamaya calis canm
Çok teşekkürler amin hepimize nasip etsinAmin insallah :) Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ❤
Canım goguslerde hassasiyet hamilelik belirtileri arasinda ama Adet zamaninda da hassalasabiliyormus. Ben ne gebelikte nede adet zamanlarimda gogus hassasiyeti yazamadim.2 aydir gebelik dusunuyoruz.buradan okuduklarim kadariyla korunmayi birakinca boyle seyler olabiliyormus Ben gecen ay o kadar az adet gordum ki dedim kesin yerlesme kanamasi ama kanda Kaset testte hep negatif.bu ay tam 3 gun gecikti normalde 28 gunde gelirdi 3 gunun sonunda söküldu o kadar sancili ki anlatamam birde cok yogun geliyor gercekten bende hic alamadim bu durumu.insallah senin bebiştendir canım guzel haberler alirsalirsinbenim durumumu yazmışsın arkadaşım 13 ocak adettim 9 ocak olmam lazımdı olmadı bende 4 ocakta kana baktım yoktu negatif ama dün sabah gebelik testi evde yaptım cooook silik çıktı yani zar zor göründü bu sabah yaptım yoktu kaset testlerdi. ve 4 gün olacak geçeli hala adet olmadım sence nedir durumum geçen hafta ani kasık ağrılarım oldu şimdi yok 4 gündür göğüslerime dokunamıyorum ağrıdan anlamadım bu ayı açıkçası
Çok ilginç benim de şaşmayan adetim bu ay dört gün gecikti ilk denememizdi..Canım goguslerde hassasiyet hamilelik belirtileri arasinda ama Adet zamaninda da hassalasabiliyormus. Ben ne gebelikte nede adet zamanlarimda gogus hassasiyeti yazamadim.2 aydir gebelik dusunuyoruz.buradan okuduklarim kadariyla korunmayi birakinca boyle seyler olabiliyormus Ben gecen ay o kadar az adet gordum ki dedim kesin yerlesme kanamasi ama kanda Kaset testte hep negatif.bu ay tam 3 gun gecikti normalde 28 gunde gelirdi 3 gunun sonunda söküldu o kadar sancili ki anlatamam birde cok yogun geliyor gercekten bende hic alamadim bu durumu.insallah senin bebiştendir canım guzel haberler alirsalirsin
Gercekten hemen hemen herkezde boyle oluyor siz test yaptinizmi belirti varmiÇok ilginç benim de şaşmayan adetim bu ay dört gün gecikti ilk denememizdi..
teşekkür ederim inş. seninde olumlu sonuçlanır. adet düzensizliği yaşıyorsan normal doktor kendinizi gebeliğe hazırlıyorsunuz diyordu. bakalım ne olacak hayırlısı..Canım goguslerde hassasiyet hamilelik belirtileri arasinda ama Adet zamaninda da hassalasabiliyormus. Ben ne gebelikte nede adet zamanlarimda gogus hassasiyeti yazamadim.2 aydir gebelik dusunuyoruz.buradan okuduklarim kadariyla korunmayi birakinca boyle seyler olabiliyormus Ben gecen ay o kadar az adet gordum ki dedim kesin yerlesme kanamasi ama kanda Kaset testte hep negatif.bu ay tam 3 gun gecikti normalde 28 gunde gelirdi 3 gunun sonunda söküldu o kadar sancili ki anlatamam birde cok yogun geliyor gercekten bende hic alamadim bu durumu.insallah senin bebiştendir canım guzel haberler alirsalirsin
Rica ederim yok adetlerim hep 28 gunde bir olur bu aya 3 gun gecikti sadece hayirlisi cnmteşekkür ederim inş. seninde olumlu sonuçlanır. adet düzensizliği yaşıyorsan normal doktor kendinizi gebeliğe hazırlıyorsunuz diyordu. bakalım ne olacak hayırlısı..
Bende adet olmadım olmadı bu ay@Esra Nur 08
J joynss
@eymentaa
@Hayatlarrr
kurk mantolu madonna
umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
@mellovin
@Sapsirella
@Merve kpc
@blmrc
@Takitoki
@ebruuu34
@minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
@Sevgi0817
@Asyaa561
ipek__23
u25n
@Sinoplu17
K Kivircikkhatun
@merimericik
@Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Evet bayanlar durumlar nedir bilgi vermeyen arkadaşlar silmek durumunda kalacam ..
Olmadı canım yeni adet 2 şubat@Esra Nur 08
J joynss
@eymentaa
@Hayatlarrr
kurk mantolu madonna
umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
@mellovin
@Sapsirella
@Merve kpc
@blmrc
@Takitoki
@ebruuu34
@minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
@Sevgi0817
@Asyaa561
ipek__23
u25n
@Sinoplu17
K Kivircikkhatun
@merimericik
@Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
olmadın henüz değil mi yoksa oldun muRica ederim yok adetlerim hep 28 gunde bir olur bu aya 3 gun gecikti sadece hayirlisi cnm
Yok cnm o ldum 3 gun gecikmenin sonunda malesefolmadın henüz değil mi yoksa oldun mu
Canım ben iki gebelik idrar testi yaptım negatifti. İnanmadım gittim üstüne kan verdim yine negatif yine hüsran. Gecikmenin dördüncü günü adet oldum. İlk defa yaşadım böyle bişey. Senin ne kadar geçti test yaptırdın miGercekten hemen hemen herkezde boyle oluyor siz test yaptinizmi belirti varmi
hayırlısı cnm bu ay olivasyon kiti kullan en azından yumurtlama tarihini bilirsin bence tabiYok cnm o ldum 3 gun gecikmenin sonunda malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?