- 5 Nisan 2020
- 1.022
- 914
- 123
- 38
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
- #1.161
Böyle koyu olunca başlamış oluyormuş bende hiç yapmadım bu testi. Silik olmaya başlayınca çatlama oluyormuş. Yine de yapan arkadaşlar daha iyi bilgi verirler.Kızlar ovulasyon testim .bugün yumurtlama başladı dimi .ilk kez yaptım bilgim yok
Teşekkür ederim bende ilk kez kullandım ondan sorayım dedimBöyle koyu olunca başlamış oluyormuş bende hiç yapmadım bu testi. Silik olmaya başlayınca çatlama oluyormuş. Yine de yapan arkadaşlar daha iyi bilgi verirler.
Canim 8 Ocak geçmiş ama8 ocak son adet tarihim benide ekleyin lütfen
Yanlış oldu galiba en son 8 ocakta oldum adetCanim 8 Ocak geçmiş ama
Bende dün yaptım ilkkez benimde çok koyu çıkmıştı bugün düne göre silikti.ovulasyon testini iyi ki almıştım takvimdeki yumurtlama günümden 5 gün önce oluyomuş yumurtlamam .kullanmayan arkadaşlar kullanın bence takvimle uymuyo günler .canım sende bu günleri değerlendir .hakkımızda hayırlısı artık Allah isteyen herkese versinKızlar ilk ovü. Testim adetin 7. günü bide ya beni şaşırtan baya koyu olması siz ne düşünüyorsunuz bi bakarmısınızEki Görüntüle 2767471
Kuzum bu pik mi yani cok tesekkur ederim cevabın için. Vallahi ben de ilk defa yaptıgım için çizgiyi tam anlayamadım ve hic aklımın ucundab bile geçmezdi adetin 7. Günü yumurtlicagım bencede cok önemliymiş bu testler simdi anlamış oldum hakkımızda hayırlısı herkese evlat nasib etsin insallah kızlarrrBende dün yaptım ilkkez benimde çok koyu çıkmıştı bugün düne göre silikti.ovulasyon testini iyi ki almıştım takvimdeki yumurtlama günümden 5 gün önce oluyomuş yumurtlamam .kullanmayan arkadaşlar kullanın bence takvimle uymuyo günler .canım sende bu günleri değerlendir .hakkımızda hayırlısı artık Allah isteyen herkese versin
Evet canım silikleşene kadar değerlendir .aynen test yapmamış olsam 1 hafta sonra sanıp yine üzülecektik.ben 2 aydır istiyorum yanlış zamanı değerlendirmişiz hep.şimdi artık gününü biliyoruz hayırlısı diyip bekliycezKuzum bu pik mi yani cok tesekkur ederim cevabın için. Vallahi ben de ilk defa yaptıgım için çizgiyi tam anlayamadım ve hic aklımın ucundab bile geçmezdi adetin 7. Günü yumurtlicagım bencede cok önemliymiş bu testler simdi anlamış oldum hakkımızda hayırlısı herkese evlat nasib etsin insallah kızlarrr
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
@Bismilhayrun 5 Ocak @Renkkkkk 5 Ocak @ebruuu34 8 Ocak
@Gulbaharszn 9 ocak
@Nil Toprak 13 Ocak @gulasor34 13 Ocak @ryhnrba 14 Ocak @Paci34 14 Ocak
@Gerceklerleyuzleseninsan 15 Ocak ��
@Minikfaremmm 15 Ocak
�
@Dilekcml 15 Ocak @Sade frappe 16 Ocak @papatyamm5757 16 Ocak
Evet bayanlar durumlar nedir durumunu bildirmeyen arkadaşlar silinecektir[TR]
[TD]@seher051219[/TD]
[TD]17 ocak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@pandaaa
@syseylans[/TD]
[TD]18 Ocak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Saniyecan123
@Melekk52[/TD]
[TD]19 Ocak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Dilosunuz
@beyazgul24
@Haso18[/TD]
[TD]20 Ocak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@HemsireHanim263
@Sevgi0817
@nurayksks
@ninio[/TD]
[TD]21 Ocak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Ahali
@anneolmayolu
@Kdr73[/TD]
[TD]22 Ocak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@miyuuu
@sekes
@Seven003
@denizzz5900
@sevmali[/TD]
[TD]23 Ocak[/TD]
[/TR]
Evett çok şaşkınım ben de vallahi ama dün değerlendiremedim bugun degerlendirirsem oda bi umut agır işte calısıyo eşim herzaman yapamıyozEvet canım silikleşene kadar değerlendir .aynen test yapmamış olsam 1 hafta sonra sanıp yine üzülecektik.ben 2 aydır istiyorum yanlış zamanı değerlendirmişiz hep.şimdi artık gününü biliyoruz hayırlısı diyip bekliycez
Ay silikleşiyomu yazcaktım hahahahaEvett çok şaşkınım ben de vallahi ama dün değerlendiremedim bugun degerlendirirsem oda bi umut agır işte calısıyo eşim herzaman yapamıyoz16.30da yine yapacam test 2. Olucak bakalım oda pikmi sikiklesiyormu diye hayırlısı kuzum hadi bakalım başaracaz busefer
Bak şimdi yaptım busefer de T cok belirgin Allahalla ya aklım karıstıEvet canım silikleşene kadar değerlendir .aynen test yapmamış olsam 1 hafta sonra sanıp yine üzülecektik.ben 2 aydır istiyorum yanlış zamanı değerlendirmişiz hep.şimdi artık gününü biliyoruz hayırlısı diyip bekliycez
Canım bende de sınırda pcos demişlerdi ve adini da sebepsiz infertilite koymuşlardı Esimde de bende de sorun yoktu tam 20 ay 12 ay kendimiz denedik 7 ay da dr kontrolu hsg aşılama ya kadar gitti ve geçen ay ben tedaviyi bıraktım hepimizde olduğu gibi pes ettim artık sadece meryem suresi hucurat süresi ve aslan pencesi tükettim hergun ovulasyon testi yaptım pik görünce 2 gün denedik 28 aralıkta hamile olduğunu öğrendim o testleri kullanmanı tavsiye ederim umudun bittiği yerde yeseriverir inş çiçekler hepiniz dualarimdasiniz aarkadaşlarSana da cok gecmis olsun hayırlısyla birdaha olr saglıkla kucagına alırsın insallah. Hayır neyseki gebeliğe engel sıkıntım cıkmadı eşimde de bende de ama neyazikki sebepsiz olmuypr umudum tukenmek uzere test bile aldım ovulasyon testi 1 kere bile daha acıp merak edip kullanamadım nedense :/
Bak şimdi yaptım busefer de T cok belirgin Allahalla ya aklım karıstı
Sorun olmaz heralde hergün de olmasa olur.sperm 72 saat yaşayabiliyo diye biliyorum .silikleşince çatlama oluyomuş bugünü de değerlendir 2 gün sonra yine değerlendir bence 2 günde bir normal gibi
Ayy negüzel umut vaadedici bir yazı bu cok tesekkur ederim denemeye basladım testleri tesadüf pikmiş. Tavsiyelerini dinlicem o duayı okucam ama o dedigin otdan şüpeliyim belki bende ters etki yapar incir yesem hep oda olur belki değilmi. Allah saglıklı evlat nasip etsin sanada hayırlısyla insallahCanım bende de sınırda pcos demişlerdi ve adini da sebepsiz infertilite koymuşlardı Esimde de bende de sorun yoktu tam 20 ay 12 ay kendimiz denedik 7 ay da dr kontrolu hsg aşılama ya kadar gitti ve geçen ay ben tedaviyi bıraktım hepimizde olduğu gibi pes ettim artık sadece meryem suresi hucurat süresi ve aslan pencesi tükettim hergun ovulasyon testi yaptım pik görünce 2 gün denedik 28 aralıkta hamile olduğunu öğrendim o testleri kullanmanı tavsiye ederim umudun bittiği yerde yeseriverir inş çiçekler hepiniz dualarimdasiniz aarkadaşlar
Tamam esas pik bugunmüş bugub napıp edip degerlendircemSorun olmaz heralde hergün de olmasa olur.sperm 72 saat yaşayabiliyo diye biliyorum .silikleşince çatlama oluyomuş bugünü de değerlendir 2 gün sonra yine değerlendir bence 2 günde bir normal gibi
M minikooommm
yaptım bende bugün 3 testi benimki çok az belli oluyodu çatlamaya başladı galiba benimki bakalım artıkTamam esas pik bugunmüş bugub napıp edip degerlendircemsen naptın 2. Testi yaptınmı at bakayim resme
Tamam esas pik bugunmüş bugub napıp edip degerlendircemsen naptın 2. Testi yaptınmı at bakayim resme
Hamilelik olabilir ovu testi çift çizgi olup hamile olduğunu öğrenenleri tanıyorum gebelik testi alıp dene benceMerhaba benim adete 4 gun var ovü testim tekrar koyulasmaya başladı resimdekinden bi tık daha koyu. Neden olabilir . Normalde 14ünde ovü testim pik oldu sonradan çatladı silindi. İki gündür yine böyle koyulasmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?