- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Oo cok erken daha kan vrrmene bile erken gaz oluyor evet bendede asiri sinir vardi regl olcam kesin diyodum7 gün var benim.Dikkatimi çeken 2 şey var biri aşırı gaz diğeri ruhsal değişiklik
Benim de aynı işte reglime takvime göre 2-3 gün kala kan vericem pazar günü eşime de söylemicem hatta telaş yapar yok yere üzülür bi de neden olmuyo diyeOo cok erken daha kan vrrmene bile erken gaz oluyor evet bendede asiri sinir vardi regl olcam kesin diyodum
Başka neler vardı anlatsana biraz yok yere umutlandırym kendimiOo cok erken daha kan vrrmene bile erken gaz oluyor evet bendede asiri sinir vardi regl olcam kesin diyodum
Benim senden umudum var doktorun da yükselebilir demişti zaten bekle bakalım inşallah olucakValla ben kan verdim 5 gün varken 0.200 çıktı ama yinede umudum var pazara kadar olmazsam pazartesi test yapıcam bende. Göğüs uçlarıma süt gelir gibi sızlıyor daha önce emzirdiğim için biliyorum bu sızıyı ben daha önce bu belirtiyi hiç yaşamamıştım belkide neden olmasınoyüzden umutsuz olmayın çıkmayan candan umut kesilmez
Ay inşallah inşallah sende hamişsindir inşallahBenim senden umudum var doktorun da yükselebilir demişti zaten bekle bakalım inşallah olucak
Yok ben hiç hissetmiyorum öyle bişey hatta gaz okadar rahatsız ediyo ki regl olsam da kurtulsam diye bakıyorumAy inşallah inşallah sende hamişsindir inşallah
Allah hayırlısını versin canımYok ben hiç hissetmiyorum öyle bişey hatta gaz okadar rahatsız ediyo ki regl olsam da kurtulsam diye bakıyorum
Yok kiz umutlan diye demedim valla hakkina girmek istemem canimBaşka neler vardı anlatsana biraz yok yere umutlandırym kendimiBulurum ben onları kendimde yüzde yüz
Ne kadarlık şimdi ufaklık ?Yok kiz umutlan diye demedim valla hakkina girmek istemem canimkasik batmalari oldu reglme 3 4 gun kala bel agrisi oldu 1 gun falan surdu gogus agrisi ve hassasiyet oldu akintim seffafti ama kesildi dedim ki bu regl belirtisi sicak basiyodu bide yanaklarim yuzum kizariyodu reglme 2 gun kala tekrar akintilarim basladi sari beyaz renk arasi iskillendim yapiyim dedim ne kaybederim baktim 2 cizgi .. gecen ay kasimda kimyasal gebelik gecirmistim 4 gun oncesinden ogrenmistim ama gunden gune daha cok kayboldu cift cizgi buda oyle olur diye hergun herhangi bi idrarla test yaptim koyulasti reglden 1 gun once kanda cikti oyle iste 10 gundur muaneye gitmedim yarin randevum bakalim ne durumdayiz
Bugun 5 haftaligizNe kadarlık şimdi ufaklık ?
Ah canım ne tatlıBugun 5 haftaligiz
Darisi sana ve tum isteyenlere olsun insallah kimsenin karnini kucagini bos birakmasin RabbimAh canım ne tatlıçok büyük mucize 2 hücre birleşiyor da koca insan oluyo ne enteresan..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok heyecanlı süreç
Ben Regl oldum canım inşallah sen olmazsınYok ben hiç hissetmiyorum öyle bişey hatta gaz okadar rahatsız ediyo ki regl olsam da kurtulsam diye bakıyorum
Regl değildir o belki ya daha erken değil miBen Regl oldum canım inşallah sen olmazsın
3 gün erken olurum ben hep bu gün 3 gün vardı bence devamı gelicek o yüzden hiç heveslenmiyorumRegl değildir o belki ya daha erken değil mi
Pazar günü beraber kan vermeye gidelim mi dicektim ben de haberleşip3 gün erken olurum ben hep bu gün 3 gün vardı bence devamı gelicek o yüzden hiç heveslenmiyorum
Pazar günü beraber kan vermeye gidelim mi dicektim ben de haberleşipNeyse bi sonraki aya artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?