Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo cok erken daha kan vrrmene bile erken gaz oluyor evet bendede asiri sinir vardi regl olcam kesin diyodum
Benim de aynı işte reglime takvime göre 2-3 gün kala kan vericem pazar günü eşime de söylemicem hatta telaş yapar yok yere üzülür bi de neden olmuyo diye

Valla ben kan verdim 5 gün varken 0.200 çıktı ama yinede umudum var pazara kadar olmazsam pazartesi test yapıcam bende. Göğüs uçlarıma süt gelir gibi sızlıyor daha önce emzirdiğim için biliyorum bu sızıyı ben daha önce bu belirtiyi hiç yaşamamıştım belkide neden olmasın oyüzden umutsuz olmayın çıkmayan candan umut kesilmez

Benim senden umudum var doktorun da yükselebilir demişti zaten bekle bakalım inşallah olucak

Başka neler vardı anlatsana biraz yok yere umutlandırym kendimi Bulurum ben onları kendimde yüzde yüz
Yok kiz umutlan diye demedim valla hakkina girmek istemem canim kasik batmalari oldu reglme 3 4 gun kala bel agrisi oldu 1 gun falan surdu gogus agrisi ve hassasiyet oldu akintim seffafti ama kesildi dedim ki bu regl belirtisi sicak basiyodu bide yanaklarim yuzum kizariyodu reglme 2 gun kala tekrar akintilarim basladi sari beyaz renk arasi iskillendim yapiyim dedim ne kaybederim baktim 2 cizgi .. gecen ay kasimda kimyasal gebelik gecirmistim 4 gun oncesinden ogrenmistim ama gunden gune daha cok kayboldu cift cizgi buda oyle olur diye hergun herhangi bi idrarla test yaptim koyulasti reglden 1 gun once kanda cikti oyle iste 10 gundur muaneye gitmedim yarin randevum bakalim ne durumdayiz

Ne kadarlık şimdi ufaklık ?

Ah canım ne tatlı çok büyük mucize 2 hücre birleşiyor da koca insan oluyo ne enteresan..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok heyecanlı süreç
Darisi sana ve tum isteyenlere olsun insallah kimsenin karnini kucagini bos birakmasin Rabbim Allah razi olsun

3 gün erken olurum ben hep bu gün 3 gün vardı bence devamı gelicek o yüzden hiç heveslenmiyorum
Pazar günü beraber kan vermeye gidelim mi dicektim ben de haberleşip Neyse bi sonraki aya artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

Pazar günü beraber kan vermeye gidelim mi dicektim ben de haberleşip Neyse bi sonraki aya artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Ahh çok isterdim zaten bu gün olmasaydım kesin hamileyim dicektim benim hiç sekmez çünkü. Neyse aynen önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallah sen olmazsın ya bari ona sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…