Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah tarih erken olduğu için böyle çıkmıştır sonucun.Bi yorum yaptı mı doktor ?
Evet artık virgülden sonrası 0dan fazla olunca erkende olunca geç döllenme olup yükselme ihtimali olabiliyormuş 5 gün bekle baktın olmadın tekrar yaptır dedi testlerinin hepsi normal gebelik için hiç bir engeliniz yok dedi

Hadi inşallah az daha sabır

Takvime göre dün ya da bugün yumurtluyor olmam lazım, adet döngümün tam ortası
Tam ortasından ziyade bat’tan 14gün geri sayarsan daha doğru bi gün saptarsın yumurtlama için.Vücudun da sinyalini verir zaten salgılarını izle.Benim telefon uygulamam 8i dedi bu ay ama 5inde yumurtladım ben sanki.28-31arası oynuyo döngüm 5inde yumurtladıysam 28e denk gelmiş oluyo döngüm yine benim normalime uygun bu durumda 5gün kalmış oluyo test yapsam mı

KIZLAR LÜTFEN AKIL VERİN
Kızlar şimdi eşim cuma günü gidecek benim takvim uygulamamda cuma yumurtlama olarak görünüyor .
Bugün ilişki oldu bir gün yani çarşamba ara verip perşembe cuma mı ilişki olsa mantıklı ya da
Bugün ilişki oldu çarşamba perşembe bekleyip tek cuma mı ilişki olması mantıklı kafam çok karışık

ben olsam her günü değerlendirir cuma kapıdan çıkana kadar devam ederdim

tatlım herkeste aynı belirtiler göstermez, ben standart regl belirtileri dışında hiçbir belirti yaşamadım. çocuk düşünmesek reglimi bekliyor olacaktım düşün. 3 ay oldu hala adam akıllı belirtim yok koku ve göğüs hassasiyeti dışında. belirtilere bağlı kalmanı önermem.

çarşamba değerlendirip , perşembe ara verip , cuma tekrar değerlendirin bence
her gün sperm kalitesi düşebiliyor, yorgunluk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…