- 5 Mart 2018
- 375
- 158
- 103
- 41
Neyse nasip bakalım doktor ne dicekSanırım
Erken dicek muhtemelen tekrar isticek reglin gecikirseNeyse nasip bakalım doktor ne dicek
Bakalım bekliyorumErken dicek muhtemelen tekrar isticek reglin gecikirse
Reglin geçince tekrar yaptır dediErken dicek muhtemelen tekrar isticek reglin gecikirse
İnşallah tarih erken olduğu için böyle çıkmıştır sonucun.Bi yorum yaptı mı doktor ?Reglin geçince tekrar yaptır dedi
Evet artık virgülden sonrası 0dan fazla olunca erkende olunca geç döllenme olup yükselme ihtimali olabiliyormuş 5 gün bekle baktın olmadın tekrar yaptır dedi testlerinin hepsi normal gebelik için hiç bir engeliniz yok dediİnşallah tarih erken olduğu için böyle çıkmıştır sonucun.Bi yorum yaptı mı doktor ?
Hadi inşallah az daha sabırEvet artık virgülden sonrası 0dan fazla olunca erkende olunca geç döllenme olup yükselme ihtimali olabiliyormuş 5 gün bekle baktın olmadın tekrar yaptır dedi testlerinin hepsi normal gebelik için hiç bir engeliniz yok dedi
Takvime göre dün ya da bugün yumurtluyor olmam lazım, adet döngümün tam ortasıBenim için oyle oluyor mesela ayın ortasında o zaman anlıyorum. Sen acaba hangi gundesin
Çok teşekkür ederim destek oldun bu gün banaHadi inşallah az daha sabır
Daha dur yolumuz uzun :))Çok teşekkür ederim destek oldun bu gün bana
Tam ortasından ziyade bat’tan 14gün geri sayarsan daha doğru bi gün saptarsın yumurtlama için.Vücudun da sinyalini verir zaten salgılarını izle.Benim telefon uygulamam 8i dedi bu ay ama 5inde yumurtladım ben sanki.28-31arası oynuyo döngüm 5inde yumurtladıysam 28e denk gelmiş oluyo döngüm yine benim normalime uygun bu durumda 5gün kalmış oluyo test yapsam mıTakvime göre dün ya da bugün yumurtluyor olmam lazım, adet döngümün tam ortası
TOK benim umudum yok bu aydan olsa biraz daha fazla çıkardı bence kandaDaha dur yolumuz uzun :))
Olursa olur olmazsa bi sonraki ay olur zamanı gelince elbet olur.Söylemesi kolay diceksin içinden biliyorum ama inan bana öyle değil :)TOK benim umudum yok bu aydan olsa biraz daha fazla çıkardı bence kanda
Biliyorum öyle olsa buralarda ne işimiz var herkes umut peşindeOlursa olur olmazsa bi sonraki ay olur zamanı gelince elbet olur.Söylemesi kolay diceksin içinden biliyorum ama inan bana öyle değil :)
ben olsam her günü değerlendirir cuma kapıdan çıkana kadar devam ederdimKIZLAR LÜTFEN AKIL VERİN
Kızlar şimdi eşim cuma günü gidecek benim takvim uygulamamda cuma yumurtlama olarak görünüyor .
Bugün ilişki oldu bir gün yani çarşamba ara verip perşembe cuma mı ilişki olsa mantıklı ya da
Bugün ilişki oldu çarşamba perşembe bekleyip tek cuma mı ilişki olması mantıklı kafam çok karışık
tatlım herkeste aynı belirtiler göstermez, ben standart regl belirtileri dışında hiçbir belirti yaşamadım. çocuk düşünmesek reglimi bekliyor olacaktım düşün. 3 ay oldu hala adam akıllı belirtim yok koku ve göğüs hassasiyeti dışında. belirtilere bağlı kalmanı önermem.Bikaç yerde göğüs ucu renginin koyulaşması gibi şeyler okudum o ne zaman oluyo acaba.Bakıp durdukça psikolojik olarak rengi değişik geliyo geçen ay resmen tribe sokmuştum kendimi kan bile verdim reglime 2 gün kala o kadar inanmışım
Üst üste sperm kalitesi düşüyor denildiğinde biraz kafam karışıkben olsam her günü değerlendirir cuma kapıdan çıkana kadar devam ederdim
çarşamba değerlendirip , perşembe ara verip , cuma tekrar değerlendirin benceKIZLAR LÜTFEN AKIL VERİN
Kızlar şimdi eşim cuma günü gidecek benim takvim uygulamamda cuma yumurtlama olarak görünüyor .
Bugün ilişki oldu bir gün yani çarşamba ara verip perşembe cuma mı ilişki olsa mantıklı ya da
Bugün ilişki oldu çarşamba perşembe bekleyip tek cuma mı ilişki olması mantıklı kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?