Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi umut işte insan tutunmaya çalışıyo :)

Bi umut işte insan tutunmaya çalışıyo :)
belirtilere tutunma daha çok üzülürsün herkeste var bende yok falan. bende yerleşme kanaması bile olmamıştı ama neredeyse herkeste oldu

belirtilere tutunma daha çok üzülürsün herkeste var bende yok falan. bende yerleşme kanaması bile olmamıştı ama neredeyse herkeste oldu
Ya aslında çevremde hemen herkes 1 tur çocuk yaptı ben hiçbirinden implantasyon kanaması duymadım.Belki bilmiyorlardı dikkat etmediler ama zannetmiyorum

bende de olmadı valla kanama falan maşallah diyeyim :) belirtiler de sadece adet sancısı gibi o da ara ara. Mide bulantısı baş dönmesi falan hiç yok :)

Belirti adına tek umudum gaz belki bi de duygusal değişimler.Herkes illallah ediyo bu ay farkındayım ama kontrol edemiyorum nedense

Ee bi test yapsaydin hic degilse kafan rahat olurdu belkide var bilemezsin ki
Test yaparım negatif çıkar kandırırım kendimi daha erkendi zaten filan derim kendi kendime o yüzden bikaç gün daha bekleyip kan vericem.Yıllarca bekleyen var bukadar erken olmaz hiç zannetmiyorum o yüzden hiç umudum yok çok istesem de

Belirtilerin var mi peki kasik batmasi en belirgin ozelliklerden birisi mesela reglne kac gun var

20 Aralık benim de canım, çatlatma iğnesi oldum ilk defa bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…