Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
28 Aralık benim de bat suan adetliyim bi başı bi sonu ikinci için ugrasıyorum

Pek bilmediğim için soruyorum aşılama denilen şey tüp bebek mi?
Tüp bebek değil canım. Tüp bebekte yumurta toplanıyor sperm yıkanıyor ve lab ortamında birleştirilip embriyo oluşturuluyor ve kadına transfer ediliyor. Aşılamada yumurtlama olduğu gün erkeğin spermleri yıkanıp direk kadının rahmine enjekte ediliyor.

Aynen kuşum ama üzülünce de bir şey değişmiyor ki. Ben durumu kabullenmeye başladıktan sonra yani şu son iki üç aydır daha rahatım. Özellikle yazın çok stres yapmışım ki adetim 24 25 günde bir olmaya başlamıştı. Psikolojik olarak rahatlayınca eski düzenime döndüm. Bence sende bu durumla yüzleş. Hiçbir zaman olmayabilir bu durum bende veya evliliğimde neyi değiştirecek ki diye kendine sor. İnan ki sonrasında çok rahatlayacaksın

Bana da artık yalan gibi geliyor bende martta 27 olacağım yaşım genç sağlıklı beslenip spor yapıyorum aynı şekilde eşimde böyle bir problem de yok gibi duruyor ama öyle ilk ayı geç 9 aydır olmadı. Bu 10ay biz ne kadar sağlıklı beslenmeye çalışsakta her şey hormonlu hiçbir şey doğal değil ki. Artık bu kadar zor olmasının sebebi hem yiyecekler hemde yaşam mücadelesi stresi diye düşünüyorum.

5 Aralık benimde. femara ve ovitrelle kullandım 11. günüm bugün. Sağ kasık batma sızlama devam ediyor.
Bakalım neler olacak heyecan dorukta

Çox erken umutsuzluga kapilmaya başlamişsin. Bizlerin geç olma nedeni surekli bebek için araşdirma yapmamiz başkalari kafaya takmiyor hemen de oluyor. Bizler ama ovulasyin testi gebelik testi, olacak mi ne zaman olacak diye diye daha ilk aydan kafayi yiyoruz. Bir sure olmamasi normal tabi. Sonuçta her ay hamile kalma şansi sadece 20 faiz. Ama bizler olmayan bir kaç ayi gozumuzde buyutup işte aylarca yillarca stresle bu sureci uzatiyoruz

Umut hiç bi zaman bitmez elbet. Öyle ya da böyle olacaktır bi şekilde. 9 ay sonra olmuştu benim. Nasıl sevinmiştik. 10 gün sonra kimyasal gebelik oldu o. Ocak ayında tam 2 sene olacak işte düşük yapalı. Herkes düşükten sonra hemen olur demişti. O kadar inanmıştım ki hemen hamile kalacağıma. Ama işte. 2 sene oldu bekliyorum hala. Benden sonra evlenen tüüüüüm arkadaşlarımın bebeği oldu. 2.sine hamile olan bile var. Ama ne yapalım. Beklemekten ve umut etmekten başka elimizden gelen başka bsey yok

Tek artısı yıkanıyor olması mı ? Yoksa rahimde normalde spermin ulaşabileceği yerden daha ilerisine mi enjekte ediliyor ? Böyle bsey olduğunu bilmiyordum hiç

Evet ihtimal çok düşük bir de benim eşim asker yazın göreve gider bir an önce olsun diye diye bekledim o yüzden de çok stres yaptım. Bir süre göreve gitmeyeceğini öğrendiğim için de çok rahatladım. Zaten eşim hep yanımda olsa h dert etmezdim. Artık ovülasyon testi, gebelik testi de yapmıyorum. Gün aşırı ilişki ve regl iki üç gün geçerse de gebelik testi yaparım. Testler insanı gerçekten strese sokuyor

Benim arkadaşlarım da böyle hatta bizden sonra evlenenler ikinciyi bile doğurdu. Biz biraz şanssızız demek ki. Ya da o doğru zaman gelmedi aman zaten istemesek yanlışlıkla hemen olurdu

Benim arkadaşlarım da böyle hatta bizden sonra evlenenler ikinciyi bile doğurdu. Biz biraz şanssızız demek ki. Ya da o doğru zaman gelmedi aman zaten istemesek yanlışlıkla hemen olurdu
Ahahaha çok haklısınız. İstemesek hemen olur ben bu ay sadece 1 gün değerlendirdim bi de dün eşime bugünü de değerlendirmemiz gerekiyordu am sen geç kalktın dedim. Gece çalışıyor. Akşam gidiyor işe. O da bsey demedi. Kalktı hazırlanıp gitti. Bsey diyemedim ben de hiç umudumun olmaması gerek aslında ama o 1 güne tutunuyorum. Ne yapayım

Zaten günümüz sartları iste olumsuz rahmin anca alısmıstır her bünye farklı olur en verimli zamanın herkezin bi vakti saati var nasip olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…