Artısı yıkanıyor olması. Sekli bozuk hareketsiz olanlar ayıklanıyor böylece sadece sağlıklı olanlar yarışa başlıyor. Ama normal yolla spermin ulasacağı yerden daha ileriye mi bırakılıyor ondan emin değilim büyük ihtimalle daha ileri bırakılıyordur herhalde. Yoksa cokta bir artısı olmazTek artısı yıkanıyor olması mı ? Yoksa rahimde normalde spermin ulaşabileceği yerden daha ilerisine mi enjekte ediliyor ? Böyle bsey olduğunu bilmiyordum hiç
Ay hadi inşallahAaa diğer konuda konuşmuştuk biz. Ovulasyon konusundabu ay göreceksin inşallah yumurtlama
Hayir tup bebek degil farkli bir tedaviPek bilmediğim için soruyorum aşılama denilen şey tüp bebek mi?
Kesinlikle daha umutlu oluyor ama olmazsa daha da hüsran oluyor insan.. Bu 2. Klomen tedavimTedavi olunca daha umutlu olur insan. İnşallah olur bu ay
Sadece kendimle kalsa rahatım biliyorum aslında takdiri ilahi, Allah nasip edecek önce. Yoksa neler neler yapsam boş. Ama algıda seçicilik olsa gerek çevremde herkes ya hamile ya yeni doğum yapmış. Sürekli bu konular sürekli soranlar.. Çok yıpratıcı çok. Rabbim hepimize sabır versinAynen kuşum ama üzülünce de bir şey değişmiyor ki. Ben durumu kabullenmeye başladıktan sonra yani şu son iki üç aydır daha rahatım. Özellikle yazın çok stres yapmışım ki adetim 24 25 günde bir olmaya başlamıştı. Psikolojik olarak rahatlayınca eski düzenime döndüm. Bence sende bu durumla yüzleş. Hiçbir zaman olmayabilir bu durum bende veya evliliğimde neyi değiştirecek ki diye kendine sor. İnan ki sonrasında çok rahatlayacaksın
Hmm anladım. Ben yurt dışında yaşıyorum. Dil olmadığı için burada rahat rahat doktora gidemiyoruz. Ben Türkiye’de muayene oldum ama eşimin spermlere bakılmadı hiçArtısı yıkanıyor olması. Sekli bozuk hareketsiz olanlar ayıklanıyor böylece sadece sağlıklı olanlar yarışa başlıyor. Ama normal yolla spermin ulasacağı yerden daha ileriye mi bırakılıyor ondan emin değilim büyük ihtimalle daha ileri bırakılıyordur herhalde. Yoksa cokta bir artısı olmaz
Yumurtlar nasıldı peki klomen kullandığın aylar ? Ben 1 ay kullanmıştım doktor kontrolünde. Klomen kullanmama rağmen gelişen hiç yumurta yoktuKesinlikle daha umutlu oluyor ama olmazsa daha da hüsran oluyor insan.. Bu 2. Klomen tedavim
Hic bakılmadıysa sperm testi vermeniz daha iyi olurHmm anladım. Ben yurt dışında yaşıyorum. Dil olmadığı için burada rahat rahat doktora gidemiyoruz. Ben Türkiye’de muayene oldum ama eşimin spermlere bakılmadı hiç
İstiyoruz ama burada hastaneye gitmek bi dert yaniHic bakılmadıysa sperm testi vermeniz daha iyi olur
Anladım canım Türkiyeye gelme şansınz varsa burda yaptırın o zaman burda para koparmak icin her şeyi yapıyorlar zatenİstiyoruz ama burada hastaneye gitmek bi dert yani
Geçen ay 4 yumurta oluşmuştu boyutlarını söylemediydi, çatlatma iğnesi vurmadı gün aşırı ilişki olsun demişti ertesi gün kovid olduğumu öğrenmiştim. Tam değerlendirememiştik. Bu ay da 3 yumurta oluşmuş 20 21 22 mm, çatlatma iğnesi vurdu, umutla bekliyorum. Tam da nezle oldum.. Yerleşme aşamasını sekteye uğratmaz bebeğim sağlıkla yerleşir bu ay inşallahYumurtlar nasıldı peki klomen kullandığın aylar ? Ben 1 ay kullanmıştım doktor kontrolünde. Klomen kullanmama rağmen gelişen hiç yumurta yoktu
Kesinlikle katılıyorum malesef öyleAnladım canım Türkiyeye gelme şansınz varsa burda yaptırın o zaman burda para koparmak icin her şeyi yapıyorlar zaten
Bizi çok zor durumda bırakıyorlar amaAnladım canım Türkiyeye gelme şansınz varsa burda yaptırın o zaman burda para koparmak icin her şeyi yapıyorlar zaten
Ayyy. Valla çok güzel. İnşallah olur bu ayGeçen ay 4 yumurta oluşmuştu boyutlarını söylemediydi, çatlatma iğnesi vurmadı gün aşırı ilişki olsun demişti ertesi gün kovid olduğumu öğrenmiştim. Tam değerlendirememiştik. Bu ay da 3 yumurta oluşmuş 20 21 22 mm, çatlatma iğnesi vurdu, umutla bekliyorum. Tam da nezle oldum.. Yerleşme aşamasını sekteye uğratmaz bebeğim sağlıkla yerleşir bu ay inşallah
Hayırlı haberlere inşallahMerhaba kızlar18 Aralık benimde kutsal gün hepimiz için hayırlısı olsun
Ovulasyon testi yapıyor musunuz? Bi de bebeğiniz mi var 1 buçuk yaşlarında ?Merhaba bende 24 Aralık henüz ovulasyon dönemi yaklaşmadi
Olacak olan bir gün de bile olur olmayacaksa da her gün yapsan ne fayda ki boşver zamanı gelince bebekte gelecekAhahahaçok haklısınız. İstemesek hemen olur ben bu ay sadece 1 gün değerlendirdim bi de dün eşime bugünü de değerlendirmemiz gerekiyordu am sen geç kalktın dedim. Gece çalışıyor. Akşam gidiyor işe. O da bsey demedi. Kalktı hazırlanıp gitti. Bsey diyemedim ben de hiç umudumun olmaması gerek aslında ama o 1 güne tutunuyorum. Ne yapayım
Bende 14 araligi bekliyorum2021 in son umudu olan aya girmek üzereyiz.
Ben 14 Aralığı bekleyeceğim. Pazar ve pazartesi yumurtlama günümdü. Salı yani bugün de çatlama. Sadece pazartesi gününü değerlendirebildik şimdilikYine de allahtan Ümit kesilmez
Sizler aralığın kaçını bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?