- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
2021 in son umudu olan aya girmek üzereyiz.
Ben 14 Aralığı bekleyeceğim. Pazar ve pazartesi yumurtlama günümdü. Salı yani bugün de çatlama. Sadece pazartesi gününü değerlendirebildik şimdilikYine de allahtan Ümit kesilmez
Sizler aralığın kaçını bekliyorsunuz?
Sizlasinlar bakalim benimkide sizlaniyor hayirlsii diyelim5 Aralık benimde. femara ve ovitrelle kullandım 11. günüm bugün. Sağ kasık batma sızlama devam ediyor.
Bakalım neler olacak heyecan dorukta
Çok haklısınız. Bakalım artık …Olacak olan bir gün de bile olur olmayacaksa da her gün yapsan ne fayda ki boşver zamanı gelince bebekte gelecek
Ben pazar günü gördüm yumurtlamaBende 14 araligi bekliyorumbu ay klomen kullanmistim yumurtam erken gelisti gecen hafta yumurtlama gorduk beklemedeyim bakalim
Valla benim de 1 günlük değerlendirme işte. Belki de 2. Ama max 2 yaniBende 8 aralik pek degerlendiremesekte umut iste bekliyorum ..
Yok canim doktor kontrolunde takip edildi ovulasyonla bakmiyorumBen pazar günü gördüm yumurtlamaovulasyon testi yapıyorsanız devam edin. Belki bi daha olur
Ben ovulasyonla takip etmiyorum canim takvimim ve vucut belirtimle reglden hemen sonra akintim basladi normalde 2 3 gun sonra olurdu yumurtlama dongumde 3 defa degerlendirmisiz bizde yumurtlamadan 1 gun once tutarsa sansa kadereValla benim de 1 günlük değerlendirme işte. Belki de 2. Ama max 2 yani
O konuda da uzman olduk artık deseneYok canim doktor kontrolunde takip edildi ovulasyonla bakmiyorumama bakalim kismet ben anliyorum zaten yumurtlama oldugunu
Ayyy. Geçmiş olsun canım ya. Valla benim de ocakta tam 2 sene olacak kimyasal geçireli. Hala bekliyoruz deniyoruz bakalımBen ovulasyonla takip etmiyorum canim takvimim ve vucut belirtimle reglden hemen sonra akintim basladi normalde 2 3 gun sonra olurdu yumurtlama dongumde 3 defa degerlendirmisiz bizde yumurtlamadan 1 gun once tutarsa sansa kaderezaten gecen ay kimyasal gebelik gecirdim canim sıkkın
Yok canım kullanmadım hiç benim ovulasyon dönem sancılı geçiyor ondan takip ediyorum inşallah doğru çıkıyordurOvulasyon testi yapıyor musunuz? Bi de bebeğiniz mi var 1 buçuk yaşlarında ?
İlk olacak nasipse. 18 aylık bebekle ikinciyi planlamak mı?Yok canım kullanmadım hiç benim ovulasyon dönem sancılı geçiyor ondan takip ediyorum inşallah doğru çıkıyordurevet kızım var 18 aylık şuan ikinci planlıyoruz bakalım,sizin ilk bebeğiniz mi olacak?
Ya zor aslinda da birlikte büyümesine istiyorum kızım insanları çok seviyor çocuk görünce oyle bir mutlu oluyor ki dedim kardeş yapalım ona birlikte büyürlar bide yardımcı olabilecek de pek yok etrafıma nasıl olacak bilmiyorumİlk olacak nasipse. 18 aylık bebekle ikinciyi planlamak mı?etrafımdaki herkes bebek bakmanın aşşşşşırı zor olduğundan yakınıyor. Sizin için pek öyle değil sanırım ?
Olmamak elde miO konuda da uzman olduk artık desene
Ben aralıkta iki kez adet olacağım.2021 in son umudu olan aya girmek üzereyiz.
Ben 14 Aralığı bekleyeceğim. Pazar ve pazartesi yumurtlama günümdü. Salı yani bugün de çatlama. Sadece pazartesi gününü değerlendirebildik şimdilikYine de allahtan Ümit kesilmez
Sizler aralığın kaçını bekliyorsunuz?
Ay 2 sene mi baya cokmus sanada gecmia olsun canim kimiisi adet olmadan kaliyomus ins tez zmanda bizde ereriz muradimizaAyyy. Geçmiş olsun canım ya. Valla benim de ocakta tam 2 sene olacak kimyasal geçireli. Hala bekliyoruz deniyoruz bakalım
Okul zmani olsa zor gelebilirdi bende 18 aylik oglumda hamile kaldim kizima seneye kizimda anaokula gidicek oglum 3. Sinifa gececek hamile kalsam okul acilmaya dogurcam ben en iyisi vazgeceyim bu istenYa zor aslinda da birlikte büyümesine istiyorum kızım insanları çok seviyor çocuk görünce oyle bir mutlu oluyor ki dedim kardeş yapalım ona birlikte büyürlar bide yardımcı olabilecek de pek yok etrafıma nasıl olacak bilmiyorummacera arıyorum kendime
Hahaha şuan iyi o zaman siz 3uncu mi deniyorusunuz?Okul zmani olsa zor gelebilirdi bende 18 aylik oglumda hamile kaldim kizima seneye kizimda anaokula gidicek oglum 3. Sinifa gececek hamile kalsam okul acilmaya dogurcam ben en iyisi vazgeceyim bu isten
Aynen malesef mi desem zorluyorum mu desem bilemedimHahaha şuan iyi o zaman siz 3uncu mi deniyorusunuz?
Olsun bende kalsa çok isterim de eşim 2 tane yeter diyor bakalım zamanla vazgeçer miAynen malesef mi desem zorluyorum mu desem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?