Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 8 aralik pek degerlendiremesekte umut iste bekliyorum ..

Bende 14 araligi bekliyorum bu ay klomen kullanmistim yumurtam erken gelisti gecen hafta yumurtlama gorduk beklemedeyim bakalim
Ben pazar günü gördüm yumurtlama ovulasyon testi yapıyorsanız devam edin. Belki bi daha olur

Valla benim de 1 günlük değerlendirme işte. Belki de 2. Ama max 2 yani
Ben ovulasyonla takip etmiyorum canim takvimim ve vucut belirtimle reglden hemen sonra akintim basladi normalde 2 3 gun sonra olurdu yumurtlama dongumde 3 defa degerlendirmisiz bizde yumurtlamadan 1 gun once tutarsa sansa kadere zaten gecen ay kimyasal gebelik gecirdim canim sıkkın

Ayyy. Geçmiş olsun canım ya. Valla benim de ocakta tam 2 sene olacak kimyasal geçireli. Hala bekliyoruz deniyoruz bakalım

Ovulasyon testi yapıyor musunuz? Bi de bebeğiniz mi var 1 buçuk yaşlarında ?
Yok canım kullanmadım hiç benim ovulasyon dönem sancılı geçiyor ondan takip ediyorum inşallah doğru çıkıyordur evet kızım var 18 aylık şuan ikinci planlıyoruz bakalım,sizin ilk bebeğiniz mi olacak?

İlk olacak nasipse. 18 aylık bebekle ikinciyi planlamak mı? etrafımdaki herkes bebek bakmanın aşşşşşırı zor olduğundan yakınıyor. Sizin için pek öyle değil sanırım ?

İlk olacak nasipse. 18 aylık bebekle ikinciyi planlamak mı? etrafımdaki herkes bebek bakmanın aşşşşşırı zor olduğundan yakınıyor. Sizin için pek öyle değil sanırım ?
Ya zor aslinda da birlikte büyümesine istiyorum kızım insanları çok seviyor çocuk görünce oyle bir mutlu oluyor ki dedim kardeş yapalım ona birlikte büyürlar bide yardımcı olabilecek de pek yok etrafıma nasıl olacak bilmiyorum macera arıyorum kendime

Ben aralıkta iki kez adet olacağım. Bir başında bir sonunda. Hangisini beklesem bilemiyorum.

Okul zmani olsa zor gelebilirdi bende 18 aylik oglumda hamile kaldim kizima seneye kizimda anaokula gidicek oglum 3. Sinifa gececek hamile kalsam okul acilmaya dogurcam ben en iyisi vazgeceyim bu isten

Okul zmani olsa zor gelebilirdi bende 18 aylik oglumda hamile kaldim kizima seneye kizimda anaokula gidicek oglum 3. Sinifa gececek hamile kalsam okul acilmaya dogurcam ben en iyisi vazgeceyim bu isten
Hahaha şuan iyi o zaman siz 3uncu mi deniyorusunuz?

Bugun reglimin üstünden 2 gün geçti ara ara ağrı oluyor hiç şaşmazdı reglmin kan testi yaptırdım <0,1 çıktı biraz garip oldum umutlanmıştım dediğim gibi hiç şaşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…