Aşılama 2021Mart Ayinda Asilama Yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

26eylul2017

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
277
213
33
42
Herkese merhaba, bugün ilk aşılamami araştırma hastanesinde yaptırdım. Amv değerim 2.00, yaşım da 38, progestan hormon verdiler. Benim gibi mart ayında aşılama yaptiranlar bir araya gelip bilgilenip destek olalım dedim. Hepimize bol şans

Bende bugün araştırma hastanesinde ilk aşılamami oldum. 28 yaşındayım. 2 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor.adet düzensizliği çok fazla var 45 50gunde bir adet oluyordum. Bu ay doktorum adetimin 5.gununden itibaren klomen verdi 5 gun boyunca sabah aksam kullandim. Klomenin 3.gunu rahim kalinlastirici bi bant verdi bir hafta takılı durdu. Ara ara yumurta ölçümü icin çağırdı. 2 gun daha ek klomen verdi ve 16mm olunca yeterli dedi çatlatma iğnesi verdi. Gece 11 de vurdum göbekten. 36 saat sonra yani bu sabah 11de aşılama oldu. Ağrısız işlem yaziyordu heryerde ama benim çok ağrım oldu. Ve bi miktar spermin geri fiskirdigini soylediler. Ama oldu dediler. Kiminde hepsi geri geliyor dediler bilmiyorum. Yarim saat yatırdılar. Ağrım anca geçti. Hala hafif ağrım oluyor. Akıntı geldi biraz. Spermmiydi onlar bilmiyor. Kahverengi damla gibi akinti oldu. Kafam cok karışık Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin.

Geçmişler olsun ve umarım bu kadar emeğimiz boşa gitmesin ben de gonal f ve ovitrel kullandım, bugünden itibaren de progestan kullanmaya başlıyorum. Benim de canım yandı, acaip bir basınç hissettim islem sırasında, ara ara da hala ağrıyor icim. Ve apaçık pembe akintim oluyor, hani böyle regli öncesi olan akinti gibi. Kafanı karıştırma bence, içlerimizi rahat tutup Allaha dua etmeli, Rabbim bu kadar emeği acıyı elbet görecek hayırlısıni nasip edecektir.

Merhaba bende 2.asılamamı oldum bugün. Ocak ayında amh 2.52 çıkmıştı gonal f 450 kullandım 50likdozda. Bu sefer işlem daha kolay ve kısa sürdü progestan almaya başladım fitil olarak inşallah bu sefer alırız hayırlı haberler

Hayırlı olsun inşallah, benimki de 450likti. Yaş kaç bi de ilkinin olmama sebebine ne dediler? Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Hayırlı olsun inşallah, benimki de 450likti. Yaş kaç bi de ilkinin olmama sebebine ne dediler? Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Yaş 26 3 yıllık evliyiz evlendiğimiz günden beri korunma olmadı. İlki neden tutmadı bilmiyorum ama adetim gelince gittim ve kist oluşmuş dedi 1 ay ara verdik sonrasında kist gitmişti. Zaten doktorum yumurta kiste dönüşmüş 1 ay içinde adetle atar kendini demişti öylede oldu bugün öğlen 11.30 da aşılama yapıldı ağrım yok bu sefer sadece karın şişliği ve gaz var

Demek bi de öyle yumurtanin kiste dönüşmesi durumu var, kistin yok olmasına sevindim. Inşallah bu sefer tutar, hepimizin emekleri boşa gitmesin, ben dünden beri hala yorgunluğunu hissediyorum, belki de aldığımız hormon ilaçları böyle uykulu yorgun yapıyor

Progestanı ağız yoluyla alıyosan yan etkisi çok bu sefer bana fitil olarak kullan dedi. İnşallah kucağımız boş kalmaz

Progestanı ağız yoluyla alıyosan yan etkisi çok bu sefer bana fitil olarak kullan dedi. İnşallah kucağımız boş kalmaz
Yok ağızdan değil, fitil olarak verdiler. Uykuluyum, psikolojik olarak gel gitler yaşıyorum, ama belki de sürecin doğal yorgunluğu ve doğal stresidir. Amin inşallah

Banada progestan verdi ama vajinadan fitil olarak kullanicaksin dedi. Sabah beymbeyaz bi akıntı geldiğini gördüm ara ara geliyor yine. İlaçtan mi aşılamadan mi bilmiyorum. Siz nasil kullaniyorsunuz progestani.

Bende bişi sormak istiyorum fitili koyuyorum 2 3 saat tuvalete gitmiyorum ama gittiğimde de ilaç parçalanmış sanki tortular var sizinde öyle oluyor mu

Bende bişi sormak istiyorum fitili koyuyorum 2 3 saat tuvalete gitmiyorum ama gittiğimde de ilaç parçalanmış sanki tortular var sizinde öyle oluyor mu
Onu ben de araştırdım, bi kısmının çıkması normalmiş, vücut ihtiyacı olanı kadarını alıp, gerisi normal olarak akıyormuş. Tek dikkat etmek gereken, ileri doğru itip, en az yarım saat uzanmak, benim anladığım bu en azından

Banada progestan verdi ama vajinadan fitil olarak kullanicaksin dedi. Sabah beymbeyaz bi akıntı geldiğini gördüm ara ara geliyor yine. İlaçtan mi aşılamadan mi bilmiyorum. Siz nasil kullaniyorsunuz progestani.
Benimki de fitil,araştırdım, belli bi kısmının akması ya da tuvalette atılması doğalmış. Hatta birine doktoru 'içerde depo yok tabi belli kısmı geri akar, normal' demiş. Ileri itip, en az yarım saat uzanmak önemli ama.

Kafam çok yoruldu artık. Bakmicam okumicam hicbisey diyorum yine araştırırken buluyorum kendimi. Yarın 3. Gün olucak. Ama benim ilk gunden beri bi ağrım var kimi zaman hafif kimi zaman adet acısı gbi. Kramp gbide oluyor. Sizde de var mi ağrı. Heryerde ağrı olmaz yazıyor.

Ben de 15inde oldum, bugün 3.gün, oluyor ara ara ağrı, rahmimde batma oldu dün, ilk gün de apaçık pembe akinti oldu (adet olmadan önce gelir ben de bu renk akinti) Kafanı yorma, canını üzme, ben de öyle araştırıp duruyorum, annem sartlanmis torunuma iyi bak diyor, eltim bebeğinin ultrason fotoğrafını yolluyor ama üzülüp canımı daraltıp elime geçen tek sey; kocaman bir sıfır oluyor. Sonucunda Allah yazdıysa aşılama sadece bahanesi olacak öyle düşün. Ne yaşayacaksak onu yaşayacağız ve inşallah hayırlar müjdeler yazılmıştır her birimize

Malesef kafaya çok takılıyor benimde arada hafif kasıklarımda bi kasılma hissediyorum ama psikolojik bence 3. Günüm ve belirti göstermesi imkansız 5 7 gün arası olur diyolar bilmiyorum bekliyoruz malesef

Merhabalar, ilk defa gonalf ile asilama yaptiracagim, ilk asilamam femara ileydi bi yumurta vardi olmadı. Sizin igne ile kac tane yumurta oldu, aşılama yaptiniz aceba? 75 dozluk yazdi doktor yarin ilk doza basliycam 9 gun kac tane olur aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…