- 2 Ekim 2020
- 277
- 213
- 33
- 42
- Konu Sahibi 26eylul2017
-
Merhaba bende 2.asılamamı oldum bugün. Ocak ayında amh 2.52 çıkmıştı gonal f 450 kullandım 50likdozda. Bu sefer işlem daha kolay ve kısa sürdü progestan almaya başladım fitil olarak inşallah bu sefer alırız hayırlı haberlerHerkese merhaba, bugün ilk aşılamami araştırma hastanesinde yaptırdım. Amv değerim 2.00, yaşım da 38, progestan hormon verdiler. Benim gibi mart ayında aşılama yaptiranlar bir araya gelip bilgilenip destek olalım dedim. Hepimize bol şans
Hayırlı olsun inşallah, benimki de 450likti. Yaş kaç bi de ilkinin olmama sebebine ne dediler? Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınMerhaba bende 2.asılamamı oldum bugün. Ocak ayında amh 2.52 çıkmıştı gonal f 450 kullandım 50likdozda. Bu sefer işlem daha kolay ve kısa sürdü progestan almaya başladım fitil olarak inşallah bu sefer alırız hayırlı haberler
Yaş 26 3 yıllık evliyiz evlendiğimiz günden beri korunma olmadı. İlki neden tutmadı bilmiyorum ama adetim gelince gittim ve kist oluşmuş dedi 1 ay ara verdik sonrasında kist gitmişti. Zaten doktorum yumurta kiste dönüşmüş 1 ay içinde adetle atar kendini demişti öylede oldu bugün öğlen 11.30 da aşılama yapıldı ağrım yok bu sefer sadece karın şişliği ve gaz varHayırlı olsun inşallah, benimki de 450likti. Yaş kaç bi de ilkinin olmama sebebine ne dediler? Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Demek bi de öyle yumurtanin kiste dönüşmesi durumu var, kistin yok olmasına sevindim. Inşallah bu sefer tutar, hepimizin emekleri boşa gitmesin, ben dünden beri hala yorgunluğunu hissediyorum, belki de aldığımız hormon ilaçları böyle uykulu yorgun yapıyorYaş 26 3 yıllık evliyiz evlendiğimiz günden beri korunma olmadı. İlki neden tutmadı bilmiyorum ama adetim gelince gittim ve kist oluşmuş dedi 1 ay ara verdik sonrasında kist gitmişti. Zaten doktorum yumurta kiste dönüşmüş 1 ay içinde adetle atar kendini demişti öylede oldu bugün öğlen 11.30 da aşılama yapıldı ağrım yok bu sefer sadece karın şişliği ve gaz var
Progestanı ağız yoluyla alıyosan yan etkisi çok bu sefer bana fitil olarak kullan dedi. İnşallah kucağımız boş kalmazDemek bi de öyle yumurtanin kiste dönüşmesi durumu var, kistin yok olmasına sevindim. Inşallah bu sefer tutar, hepimizin emekleri boşa gitmesin, ben dünden beri hala yorgunluğunu hissediyorum, belki de aldığımız hormon ilaçları böyle uykulu yorgun yapıyor
Yok ağızdan değil, fitil olarak verdiler. Uykuluyum, psikolojik olarak gel gitler yaşıyorum, ama belki de sürecin doğal yorgunluğu ve doğal stresidir. Amin inşallahProgestanı ağız yoluyla alıyosan yan etkisi çok bu sefer bana fitil olarak kullan dedi. İnşallah kucağımız boş kalmaz
Banada progestan verdi ama vajinadan fitil olarak kullanicaksin dedi. Sabah beymbeyaz bi akıntı geldiğini gördüm ara ara geliyor yine. İlaçtan mi aşılamadan mi bilmiyorum. Siz nasil kullaniyorsunuz progestani.Geçmişler olsun ve umarım bu kadar emeğimiz boşa gitmesinben de gonal f ve ovitrel kullandım, bugünden itibaren de progestan kullanmaya başlıyorum. Benim de canım yandı, acaip bir basınç hissettim islem sırasında, ara ara da hala ağrıyor icim. Ve apaçık pembe akintim oluyor, hani böyle regli öncesi olan akinti gibi. Kafanı karıştırma bence, içlerimizi rahat tutup Allaha dua etmeli, Rabbim bu kadar emeği acıyı elbet görecek hayırlısıni nasip edecektir.
Onu ben de araştırdım, bi kısmının çıkması normalmiş, vücut ihtiyacı olanı kadarını alıp, gerisi normal olarak akıyormuş. Tek dikkat etmek gereken, ileri doğru itip, en az yarım saat uzanmak, benim anladığım bu en azındanBende bişi sormak istiyorum fitili koyuyorum 2 3 saat tuvalete gitmiyorum ama gittiğimde de ilaç parçalanmış sanki tortular var sizinde öyle oluyor mu
Çok teşekkür ederimOnu ben de araştırdım, bi kısmının çıkması normalmiş, vücut ihtiyacı olanı kadarını alıp, gerisi normal olarak akıyormuş. Tek dikkat etmek gereken, ileri doğru itip, en az yarım saat uzanmak, benim anladığım bu en azından
Benimki de fitil,araştırdım, belli bi kısmının akması ya da tuvalette atılması doğalmış. Hatta birine doktoru 'içerde depo yok tabi belli kısmı geri akar, normal' demiş. Ileri itip, en az yarım saat uzanmak önemli ama.Banada progestan verdi ama vajinadan fitil olarak kullanicaksin dedi. Sabah beymbeyaz bi akıntı geldiğini gördüm ara ara geliyor yine. İlaçtan mi aşılamadan mi bilmiyorum. Siz nasil kullaniyorsunuz progestani.
Kafam çok yoruldu artık. Bakmicam okumicam hicbisey diyorum yine araştırırken buluyorum kendimi. Yarın 3. Gün olucak. Ama benim ilk gunden beri bi ağrım var kimi zaman hafif kimi zaman adet acısı gbi. Kramp gbide oluyor. Sizde de var mi ağrı. Heryerde ağrı olmaz yazıyor.Benimki de fitil,araştırdım, belli bi kısmının akması ya da tuvalette atılması doğalmış. Hatta birine doktoru 'içerde depo yok tabi belli kısmı geri akar, normal' demiş. Ileri itip, en az yarım saat uzanmak önemli ama.
Ben de 15inde oldum, bugün 3.gün, oluyor ara ara ağrı, rahmimde batma oldu dün, ilk gün de apaçık pembe akinti oldu (adet olmadan önce gelir ben de bu renk akintiKafam çok yoruldu artık. Bakmicam okumicam hicbisey diyorum yine araştırırken buluyorum kendimi. Yarın 3. Gün olucak. Ama benim ilk gunden beri bi ağrım var kimi zaman hafif kimi zaman adet acısı gbi. Kramp gbide oluyor. Sizde de var mi ağrı. Heryerde ağrı olmaz yazıyor.
Malesef kafaya çok takılıyorKafam çok yoruldu artık. Bakmicam okumicam hicbisey diyorum yine araştırırken buluyorum kendimi. Yarın 3. Gün olucak. Ama benim ilk gunden beri bi ağrım var kimi zaman hafif kimi zaman adet acısı gbi. Kramp gbide oluyor. Sizde de var mi ağrı. Heryerde ağrı olmaz yazıyor.
Geçmişler olsun ve umarım bu kadar emeğimiz boşa gitmesinben de gonal f ve ovitrel kullandım, bugünden itibaren de progestan kullanmaya başlıyorum. Benim de canım yandı, acaip bir basınç hissettim islem sırasında, ara ara da hala ağrıyor icim. Ve apaçık pembe akintim oluyor, hani böyle regli öncesi olan akinti gibi. Kafanı karıştırma bence, içlerimizi rahat tutup Allaha dua etmeli, Rabbim bu kadar emeği acıyı elbet görecek hayırlısıni nasip edecektir.
Merhabalar, ilk defa gonalf ile asilama yaptiracagim, ilk asilamam femara ileydi bi yumurta vardi olmadı. Sizin igne ile kac tane yumurta oldu, aşılama yaptiniz aceba? 75 dozluk yazdi doktor yarin ilk doza basliycam 9 gun kac tane olur acebaMerhaba bende 2.asılamamı oldum bugün. Ocak ayında amh 2.52 çıkmıştı gonal f 450 kullandım 50likdozda. Bu sefer işlem daha kolay ve kısa sürdü progestan almaya başladım fitil olarak inşallah bu sefer alırız hayırlı haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?