Aşılama 2021Mart Ayinda Asilama Yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet ilk aşılamayla gebe kaldım 3.5 yıldır bekliyordum:) Rabbim sizide daha fazla bekletmeden nasip etsin inşallah 🤲🏼
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, darısı bizim gibi tüm bekleyenlere. Peki yaş kaç acaba, hatırlıyorsan amh değerin neydi, ve özel olarak bisey yaptın mi; çok soru sordum ama napcan malum durum 🤷‍♀️😊🌸

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, darısı bizim gibi tüm bekleyenlere. Peki yaş kaç acaba, hatırlıyorsan amh değerin neydi, ve özel olarak bisey yaptın mi; çok soru sordum ama napcan malum durum 🤷‍♀️😊🌸
Amin inşallah 🤲🏼
Olur mu sorun tabikide seve seve cevaplarım.
Amh değerime hiç bakılmadı tek yumurtam var sol yumurtalığım yok büyük ihtimal düşük çıkar.
Yaşım 27 oluyor. Özel olarak hiç bir şey yapmadım aşılama olduğum ay sağlıklı beslenmeye çalıştım sadece bide d vitaminim çok düşüktü gebeliğe etkisi varmış biliyorsundur belki damla kullandım her gün, doktorun verdiği ilaçları kullandım o kadar canım.
Rabbim seninde yüzünü güldürsün ❤

Son düzenleme:
Ben de yarın ilk aşılamamı olucam. Tavsiyeleriniz var mıdır bu süreç için
Ilk gün ozellikle dikkatli ol, yat dinlen. Ben de 5.günündeyim, bisey bilsem ah faydam olsa keske:)) ilacını düzenli kullan, ve sanırım benim de ihtiyacım olan ve en onemlisi; sabir sabır sabır. Şimdiden hayırlı olsun, Allah çabalarını boşa çıkarmasın 🤲🍀

Amin inşallah 🤲🏼
Olur mu sorun tabikide seve seve cevaplarım.
Amh değerime hiç bakılmadı tek yumurtam var sol yumurtalığım yok büyük ihtimal düşük çıkar.
Yaşım 27 oluyor. Özel olarak hiç bir şey yapmadım aşılama olduğum ay sağlıklı beslenmeye çalıştım sadece bide d vitaminim çok düşüktü gebeliğe etkisi varmış biliyorsundur belki damla kullandım her gün, doktorun verdiği ilaçları kullandım o kadar canım.
Rabbim seninde yüzünü güldürsün ❤
Teşekkür ederim, Sağlıkla hayırlı evlatların olsun inşallah. Güzel dusunelim, güzel olsun inşallah 🤲🍀🍀🍀

Ilk gün ozellikle dikkatli ol, yat dinlen. Ben de 5.günündeyim, bisey bilsem ah faydam olsa keske:)) ilacını düzenli kullan, ve sanırım benim de ihtiyacım olan ve en onemlisi; sabir sabır sabır. Şimdiden hayırlı olsun, Allah çabalarını boşa çıkarmasın 🤲🍀
Amin inşallah 🥰

Ben de bugün ilk defa aşilama oldum, 23mm yumurtam vardi, akşamina ovitrelle vuruldum, iki gün sonra da transfer oldu. ama doktor yumurta çatlamiş mi diye bakmadi, çatlamiş midir dedim, öyle umut ediyoruz dedi. Bu konuda güven vermedi bana. Ve hiç ağri olmayacak dedi doktor ama epey ağrim da oldu, kanamam da oldu. Hatta ped taktim, adet zamani gibi pihti bile akti. Pek hoş bir deneyim değildi :( inşallah bebişlerimiz olur da unuttururlar bize bu deneyimleri...

Ben de bugün ilk defa aşilama oldum, 23mm yumurtam vardi, akşamina ovitrelle vuruldum, iki gün sonra da transfer oldu. ama doktor yumurta çatlamiş mi diye bakmadi, çatlamiş midir dedim, öyle umut ediyoruz dedi. Bu konuda güven vermedi bana. Ve hiç ağri olmayacak dedi doktor ama epey ağrim da oldu, kanamam da oldu. Hatta ped taktim, adet zamani gibi pihti bile akti. Pek hoş bir deneyim değildi :KK43: inşallah bebişlerimiz olur da unuttururlar bize bu deneyimleri...
Çok çok geçmiş olsun, inşallah hayırlı olsun 🤲 yumurta çatlamış mi diye sormak aklıma bile gelmemişti, doğru bir soru olmuş. Benim de canım yandı, pembe akinti geldi. Hangi hastanede oldun aşılamanı? Ve 23 mm bence çok iyi, maaşallah,yasin kaç acaba? Benim yaş biraz fazla da o sebeple hep soruyorum yaş kaç diye. Allah çabalarını boşa çıkarmasın 🤲🍀

Arkadaşlar bugün 5.günün biliyosunuz az bir kanamam oldu, nerden çıktı noldu durduk yere hiç anlamadım, bilgisi olan var mı, sizce normal mi?

Çok çok geçmiş olsun, inşallah hayırlı olsun 🤲 yumurta çatlamış mi diye sormak aklıma bile gelmemişti, doğru bir soru olmuş. Benim de canım yandı, pembe akinti geldi. Hangi hastanede oldun aşılamanı? Ve 23 mm bence çok iyi, maaşallah,yasin kaç acaba? Benim yaş biraz fazla da o sebeple hep soruyorum yaş kaç diye. Allah çabalarını boşa çıkarmasın 🤲🍀
Yaşim 34. Gonal f günde 75ml kullandim.
Amin Allahim emeklerimizi boşa çikarmasin. Yumurtam eğer kistleşmişse çok üzülcem, doktora da epey sövcem böyle bi durumda, sadece para değil ümidi de tükeniyor insanin..

Arkadaşlar bugün 5.günün biliyosunuz az bir kanamam oldu, nerden çıktı noldu durduk yere hiç anlamadım, bilgisi olan var mı, sizce normal mi?
Az olmuşsa kötüye yorma, başka yumurtalarin büyüyorsa kanama yapabilirler, bende olmuştu gecen ay asilama yoktu ovitrelleden sonraki ufak kanamaya diger yumurtalarindan biri büyürken olmuş olabilir olağandir sakin ol demişti. İyiye yoralim inşallah tutunuyo falandir.

Az olmuşsa kötüye yorma, başka yumurtalarin büyüyorsa kanama yapabilirler, bende olmuştu gecen ay asilama yoktu ovitrelleden sonraki ufak kanamaya diger yumurtalarindan biri büyürken olmuş olabilir olağandir sakin ol demişti. İyiye yoralim inşallah tutunuyo falandir.
Çok teşekkür ederim, 6-7 damla kadar bir kanama, kesildi gitti yani şimdilik. Umarım dediğin gibidir, icim biraz olsun rahatladı çok sağol. Inşallah tutunuyodur ama onun rengi pembe ya da kahverengi olurmuş. Bendeki bildiğin kırmızıydı.

Yaşim 34. Gonal f günde 75ml kullandim.
Amin Allahim emeklerimizi boşa çikarmasin. Yumurtam eğer kistleşmişse çok üzülcem, doktora da epey sövcem böyle bi durumda, sadece para değil ümidi de tükeniyor insanin..
Allah korusun kistler mistler hepsi uzak olsun hepimizden,valla ruhum dayanmiyor artık bu gel gitli duruma. Allahım hepimizin emeğini görsün boş çevirmesin. Ben de 38im, 12 gün 50 ml gonal f kullandım.

Bence yerleşme kanamasidir. Cok degilse ve anliksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yinede doktoruna danış istersen. İçini ferah tut bence bebek tutundu geliyor.😊😊

Keske bende de oyle bir belirti olsa. Ama ara sıra giren kramplardan baska birsey yok. Ne göğüs hassasiyeti ne kanama 😔😔 bizim asilamamiz seninle aynı gündü. Kramptan başka bir sey yok benim elimde. 😕😔

Back
X