Aşılama 2021Mart Ayinda Asilama Yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamadan 9 gün sonra düştü dün 2.19 oldu çok kötüyüm bir umut var ama bilmiyorum bugün adetimin 1 günü 4 gün sonra test yap dedi doktor
Stres sıkıntı yapma canım. Başka şeylerle oyalan kafanı rahatlat. Bekle bakalım doktorunda bi bildiği vardır muhakkak. Allah hayırlısını versin. İçini ferah tut😊 sabret ve bekle🌼🤲🏼😊

🤭🤭 Çerkezköy de oturuyorum buradaki doktorlar biraz ilgisiz kadın lar kübünde biraz örendim bir şeyler artık sakin olmalıyım yapacak birşey yok. Aradımı zor bulabilirim ancak sabırla

🤭🤭 Çerkezköy de oturuyorum buradaki doktorlar biraz ilgisiz kadın lar kübünde biraz örendim bir şeyler artık sakin olmalıyım yapacak birşey yok. Aradımı zor bulabilirim ancak sabırla
İlk aşılama mı senin. Evet sakin olmak ve stresten uzak durmak gerekiyor ama ne mümkün. Bende farksizim kafamda milyonlarca acaba var. Elimden beklemek ve dua etmekten başka birsey gelmiyor.🤲🏼

İlk aşılama eşimin sperm sayısı 70 milyon yüzde 95 hareketli çok iyi bende hiç bir sorun yok rahim film çektirdik çok iyi çıktı polikistik over var ine kullandık yummurtalıklarım 22 sol 23 sağ büyüdü yani herşey çok iyi ama Allah büyük yapacak birşey yok ne diyim. Canım ya

İlk aşılama eşimin sperm sayısı 70 milyon yüzde 95 hareketli çok iyi bende hiç bir sorun yok rahim film çektirdik çok iyi çıktı polikistik over var ine kullandık yummurtalıklarım 22 sol 23 sağ büyüdü yani herşey çok iyi ama Allah büyük yapacak birşey yok ne diyim. Canım çıkıp düşmesi biraz üzdü bizi

İlk aşılama eşimin sperm sayısı 70 milyon yüzde 95 hareketli çok iyi bende hiç bir sorun yok rahim film çektirdik çok iyi çıktı polikistik over var ine kullandık yummurtalıklarım 22 sol 23 sağ büyüdü yani herşey çok iyi ama Allah büyük yapacak birşey yok ne diyim. Canım ya
Herşey çok güzel maşallah.ilkinde olmazsada üzülme vardır bir hayır de. Bu kadar iyi bi tabloda doğal yollarla bile olma ihtimali çok yüksek bi zamani vardır. Sabretmek gerek😊😊

Bence yerleşme kanamasidir. Cok degilse ve anliksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yinede doktoruna danış istersen. İçini ferah tut bence bebek tutundu geliyor.😊😊
Pazartesiye kadar doktora ulaşamayız, ama iyiyim. Kesildi zaten o an. Yerlesme kanamasi pembe ya da kahverengi olurmuş, bendeki bildiğin kırmızıydı, çok sağol 🌸🌸🌸

Keske bende de oyle bir belirti olsa. Ama ara sıra giren kramplardan baska birsey yok. Ne göğüs hassasiyeti ne kanama 😔😔 bizim asilamamiz seninle aynı gündü. Kramptan başka bir sey yok benim elimde. 😕😔
Üzülme, bu da yerleşme kanamasi falan değil zaten, burda bi arkadaş ve birgbeningunlugu ebru hanım yumurtlama ya da çatlama lekesi olabilir dedi. Ama yerleşme değil. Senin durumun normal olanı zaten 💐💐💐

Allah bu kadar çabanın karşılığını en doğru zamanda en hayırlı şekilde verecektir 🤲🤲🤲

Şu an o kadar kötü olman inan olacağa da zarar verir, dün benim de dizlerimin bağı çözüldü ama sakin kalmaya çalıştım. Herşey olacağına varır diyip sakin kalmaya çalışalım, güzel düşün güzel olsun inşallah 🍀

Bana 15 gun sonra hastalanmazsan gel test yapicaz dedi. Hastalanirsanda 3.gunu gel dedi. O yüzden 15 gun dolmadan hic birsey yapmak istemiyorum. 1haftasi doluyor nerdeyse az daha sabir😊🦋

Back
X