Aşılama 2021Mart Ayinda Asilama Yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar, ilk defa gonalf ile asilama yaptiracagim, ilk asilamam femara ileydi bi yumurta vardi olmadı. Sizin igne ile kac tane yumurta oldu, aşılama yaptiniz aceba? 75 dozluk yazdi doktor yarin ilk doza basliycam 9 gun kac tane olur aceba
Bende şuan en gelişmişinim yanına bırakıldı spermler bende ilk aşılamamda 75 vurundum ama 2 gün sonra 50ye düşürdü doktorum şuan 2. Aşılamam en güzel yumurtanın yanına bırakıyorum dedi hayırlısı bakalım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Ben de 15inde oldum, bugün 3.gün, oluyor ara ara ağrı, rahmimde batma oldu dün, ilk gün de apaçık pembe akinti oldu (adet olmadan önce gelir ben de bu renk akinti🤷‍♀️) Kafanı yorma, canını üzme, ben de öyle araştırıp duruyorum, annem sartlanmis torunuma iyi bak diyor, eltim bebeğinin ultrason fotoğrafını yolluyor :KK43: ama üzülüp canımı daraltıp elime geçen tek sey; kocaman bir sıfır oluyor. Sonucunda Allah yazdıysa aşılama sadece bahanesi olacak öyle düşün. Ne yaşayacaksak onu yaşayacağız ve inşallah hayırlar müjdeler yazılmıştır her birimize 🤲🍀🍀🍀
Zaten dış etkenler insani daha cok bunaltiyor. Allah'ın izniyle ugraslarimiz sıkıntılarımız hayra çıksın. 🤲🏼🤲🏼

Asena59 Asena59 U Umuthepvar95 bu arada psikolojileriniz nasıl? Git geller, anlamsız tripler, aşırı ince düşünmeler ya da sinirlilik gibi şeyler yaşıyor musunuz?
Bende sürekli uyku hali var. Akşamları kafamı tasiyamiyorum sanki. Gece sürekli uykumda huzursuzum ateş basıyor uyanıyorum. Gece tuvalete hiç kalkmam normalde iki gecedir sürekli uyanip tuvalete gidiyorum. Ani duygu değişimleri var. Ama psikolojik sanırım hepsi. Çünkü bu kadar erken belirtiler olamaz. Progestan dan dolayı da olabilir diye düşünüyorum.

Bende sürekli uyku hali var. Akşamları kafamı tasiyamiyorum sanki. Gece sürekli uykumda huzursuzum ateş basıyor uyanıyorum. Gece tuvalete hiç kalkmam normalde iki gecedir sürekli uyanip tuvalete gidiyorum. Ani duygu değişimleri var. Ama psikolojik sanırım hepsi. Çünkü bu kadar erken belirtiler olamaz. Progestan dan dolayı da olabilir diye düşünüyorum.
Evet sürekli bir uyku hali, aynen kafamı taşıyamıyorum, sinirliyim, bi an tatlıysam bi an huysuz! Hem sürecin yorgunluğu hem de vücuda basılan hormonlardan diye düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı bakalim

Merhabalar, ilk defa gonalf ile asilama yaptiracagim, ilk asilamam femara ileydi bi yumurta vardi olmadı. Sizin igne ile kac tane yumurta oldu, aşılama yaptiniz aceba? 75 dozluk yazdi doktor yarin ilk doza basliycam 9 gun kac tane olur aceba
Merhaba, hayırlı olsun inşallah, çabaların boşa gitmesin🤲 bana bir yumurta olduğu söylendi, yani direk değil de, her muayenede konusulanlardan öyle anladım. 12 gün 50 dozluk gonal f verdiler. Ama aynı hastanede aşılama olan bir arkadaşım sorduğunda, ihtimali arttırmak için tek yumurtanın gelişeceği kadar ilaç veriyoruz demişler.

Bende şuan en gelişmişinim yanına bırakıldı spermler bende ilk aşılamamda 75 vurundum ama 2 gün sonra 50ye düşürdü doktorum şuan 2. Aşılamam en güzel yumurtanın yanına bırakıyorum dedi hayırlısı bakalım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Kaç yumurta oldu aceba kac mm

Merhaba, hayırlı olsun inşallah, çabaların boşa gitmesin🤲 bana bir yumurta olduğu söylendi, yani direk değil de, her muayenede konusulanlardan öyle anladım. 12 gün 50 dozluk gonal f verdiler. Ama aynı hastanede aşılama olan bir arkadaşım sorduğunda, ihtimali arttırmak için tek yumurtanın gelişeceği kadar ilaç veriyoruz demişler.
Anladim canım herkesin çabası karşılık bulsun inşallah 🙏

Banada doktorum öyle dedi en gelişeni üstünde yoğunlaşıyoruz ama bu birbirine yakın mmler olursa ihtimal yükselir benim 17.6 olqn vardı cuma günü pazartesiye kadar 18mm den fazla olur dedi onu esas alıp onun yanına bırakıldı spermler. Ve artık her kontrole gittiğimde doktorun ağzından çıkan her terimi netten bakıyodum psikoloji alt üst resmen

En son cuma ultrasonda 17.6 mm 16mm 15mmler vardı ogün 50 vurundum cumartesi günüde çatlatma iğnesini vurdum pazarteside aşılama oldum
Hep mi boyle birden cok ve buyumus yumurtaniz vardi yoksa ignenin etkisi mi acaba? Dedigim gibi bende hep bir oluyor femara ile, o yuzden igneyi merak ediyorum

Hep mi boyle birden cok ve buyumus yumurtaniz vardi yoksa ignenin etkisi mi acaba? Dedigim gibi bende hep bir oluyor femara ile, o yuzden igneyi merak ediyorum
İlk aşılamam da sağ overde 2 yumurta vardı 18mm ve 16mm ama solda hiç yoktu bu sefer soldada oluşmuş ilaçların etkisi bence yoksa normal yolla hamile kalabilirdim diye düşünüyorum

İlk aşılamam da sağ overde 2 yumurta vardı 18mm ve 16mm ama solda hiç yoktu bu sefer soldada oluşmuş ilaçların etkisi bence yoksa normal yolla hamile kalabilirdim diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim canim benim 🌱
Iğnenin etkisi oluyor canım. Benim 3 yıldır tek yumurtam oluyordu iğneyle 3 tane oldu iki tanesi kist olmuş
Anladım, peki siz aşılama ile mi gebe kaldınız? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Back
X