- 5 Haziran 2017
- 172
- 58
- 98
- 35
- Konu Sahibi dilberomin
-
Çok geçmiş olsun ne zaman yaptırdınızMerhaba ben Mücize ekipte yumurta donasyonu yaptırdım 6 emriyo vardı 2 tane transfer oldu tutmadı 4 tanesini dondurdum onlarda tutmadı Sakın mucize ekibe gitmeyin parayı alana kadar aldıktan sonra ilgi yok tutmadıktan sonra benden farklı tahlil istediler baştan istediyseniz ya dedim tutmayınca istiyorlar böyle sacma bi yer fiyatlar 7000 Euro harcadık ve çöp oldu helal etmiyorum
Merhaba bize 5.500 euro dendi bizde düşünüyoruz bakalım tahlilerimizi yaptırdık ama testlerde bazı sıkıntılar çıktı Kıbrıs ile diyolok halindeyiz hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin bende 41 e gitcem 9 başarısız denemem varMerhaba arkadaşlar donasyon için fiyat ne dendi. Allahım yardım etsin hepimize ben 47 yaşındayım çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum . Para sıkıntımızda var çok üzgünüm . Çok istiyoruz evladımız olsun eşim ve ben
Donasyonun hangi türünün size uygunluğuna istinaden fiyat değişiyor. Yumurta kesin almalısınız gibi yaştan dolayı. Sperm analizlerinin sonucu iyi ise yumurta donasyon ,değil ise embriyo donasyon. Umudunuzu yitirmeyin.Merhaba arkadaşlar donasyon için fiyat ne dendi. Allahım yardım etsin hepimize ben 47 yaşındayım çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum . Para sıkıntımızda var çok üzgünüm . Çok istiyoruz evladımız olsun eşim ve ben
Evet bunu nasıl yaptınvuslatizmir siz bu konuya mı yazmak istiyorsunuz?
Ben yakın doğu üniversitesi de yaptim tandem protokolü Ismet koca amma bir şüphe var 26 yaşındaki kız demişti hemşire ile konuştum da o bana dedi sen başka yerde ucuz diye yaparsan sana 6 tane yumurtani dinlendirir 5 günü derler 2 tanesi kaldı o ikisini transfer yapar olsa oldu olmasa 4500€ çöpe gitti bitti onu dinlep 7000€ ya onlarda yaptim şüphe şu o 26 yaşındaki kızın yumurta kalitesi benim yumutamdan kötü çıkmışım o kız da 22 almış 16 tanesi dinlenmiş 5 çı günü 3 tane kalmış benden 9 yumurta çıktı 8 döllendi 5 ci günü 4 tane kaldı benim yaşım 40ta nasıl 26 yaşındaki kızın yumurtası 16 taneden 3ü kalmiş
Belki o hemşire dedikleri kendileri öyle yapıyorlar bir donurdan 22 yumurta alıp 2 ya 3 kadına veriyorlar 6 taneden veya 7 taneden kim kontrol ediyorki bize görsetmiyor
Rica etsem bu konuya mesaj yazmayı deneyebilir misiniz?Ben özele değil konuya cwp vermek için nereye basıcam
Aslında şuan doğru yerdesiniz. Bu konunun içine yazın sorunuzu. Bunu nasıl yazdıysaniz konunun içinde devam edin. Profillere girmek dağa zor aslındaBen özele değil konuya cwp vermek için nereye basıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?