- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
- #3.801
Çok teşekkür ederim cnm çok güzel açıklamışsın ben de rahim dinlendirmesi yapmasını tercih ederim çünkü daha önce Acıbadem Şahin beyde yaptırmıştım 30 yumurta toplanmıştı ve o ay transfer yaptı evet hamile kaldım ama ohss oldum dayanılmaz acılar çektim . Ki Şahin bey bence ezbere prosedür uyguluyor . Şu an yaşım 30 . Ben Allah biliyor ya inş bir kere de ikiz hamile kalırım diye istiyorum çünkü tek olursa ileride bir daha ne tedavi süreci ne de hamilelikteki yaşadığım sıkıntıları göze alıp bi hamilelik yaşayabilirim . İnş 2 embriyo transferini uygun görürHiç önemli değil her şeyi sorabilirsiniz. Dinlendirip yapıyor transferi. O kurumun böyle bir anlayışı varmış yani. Ben de gitmeden araştırdığımda tazedense donmuş daha tutma olasılığı var diye okuyup acaba görüşmede belirtsem mi diye düşünüp gitmiştim. Ve kendi söyledi dinlenmiş rahimi uygun buluyoruz dedi. İlk orda dedim hatta yok ya bunlar bizi oyalamıyor diye. Gittiğinizde görüceksiniz merkez dolup taşıyor. Ben biraz fazla yönlü düşünürüm zaten hep. Siz daha önce bursa da nereye gitmiştiniz. 22 haziranda opu oldum. Ardından zamanından 1 regli oldum. 2. Reglinim 2. Günü görüşmeye gittim. Benim yaşım 29 ve ilk denemem hiç 2 embriyo düşünmedik kendisi de bir şey demedi. Ama bence sizin geçmişinize ve yaşınıza göre en doğru kararı verecektir![]()