- 13 Ağustos 2022
- 662
- 761
- 18
- 38
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.981
22 si. Ama yine her zamanki gibi sabirsizimZamaninda vermək lazım bence senjn test günün ne zaman?
10da oldum ben 20si gel dedi doktor 10cu gunde cikiyo aslinda sende vere bilirsin22 si. Ama yine her zamanki gibi sabirsizimsen benden önce mi sonra mı transfer olmuştun? 11 inde oldum ben
Görüştüm merkezle, evet hemen Pazartesi ye operasyonu ayarlayamaya çalışacağız dedi, reglin ne zaman bitiyor dedi. Sanırım tam bittiği gün yapmak istiyorlar bu sizin rahim kapanmadan demeniz de bu muydu?Mrb ben histeroskopi oldum rahim yapı bozukluğu vardı çizik atma değildi.cizik atma benim operasyona göre daha kolaydır ben çok ağrı çekmedim ilk gün biraz oldu hastanede ağrı kesici iğne yaptırdım.Yumurta toplama işleminde daha çok zorlandım desem yeridir. Şimdi regl olunca haber vermelisin rahim tam kapanmadan işlemin yapılması gerekiyormuş onlar size gün verirler.
Teşekkür ederim ben de Pazartesi ayarlamaya çalışıcam hemşireler öyle dedi Cumartesi gel planlayalım dediler. Ondan sonraki adette de transferim olacak. Dün embriyolara pgt için biyopsi yapılmış ve dondurulmuş. Sadece sonucu beklemeden rahim çizik işlemi yaptırıyor olacağım. İnşallah sorun çıkmazAdet bitiminde ortalama 10.günde falan oluyorAdet bitince haber veriyorsun hemen gün veriyorlar bana çizik atıldı ağrı çok olmadı normal opu gibiydi sadece benimki genel anesteziydi onda sıkıntı yaşadım o kadar Korkulacak hiç bir şey yok hayırlısı olsun inşallah
Hiç bir sorun çıkmaz Allah’ın izniyleTeşekkür ederim ben de Pazartesi ayarlamaya çalışıcam hemşireler öyle dedi Cumartesi gel planlayalım dediler. Ondan sonraki adette de transferim olacak. Dün embriyolara pgt için biyopsi yapılmış ve dondurulmuş. Sadece sonucu beklemeden rahim çizik işlemi yaptırıyor olacağım. İnşallah sorun çıkmaz
Hamile olmanıza çok sevindim. Onun etkisi olabilir. Doktorum çok ümitli rahmi yeniden canlandıracağız dedi. Benim daha önce kimsayal sebebiyle kürtajım vardı. Rahimde sonrasında sorun olduğunu düşünüyorum o yüzden yapılcak. Çünkü sonraki 2 denememde direk negatif oldu denemelerim. Kürtajdan önceki 2 denememde de hamile kalmıştım çünkü. Bu dondurulmuş embriyoda embriyo glue da yapılacak. Size yapılmış mıydı ? Ya da bunu yaptıran ve tutan var mı acaba?Ben histeroskopi oldum anestezi uygulandı .uyandığımda hafif kasık ağrım oldu onun dışında bir ağrım sızım olmadı .çok şükür onun etkisimi bilmiyorum hamileyim
Teşekkür ederim siz şimdi hamile misiniz?Hiç bir sorun çıkmaz Allah’ın izniyle
Ağzın bal yesin hshshsTeşekkür ederim siz şimdi hamile misiniz?
Maşallah nasıl da güzel görünüyor kat kat artsın değeriniz sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3115271
Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorumAllah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin
Transferin ilk günü sayılmıyor olarak söylendi bana. 10 tam gün geçsin diye 22 verdiler bana heralde ama ben zaten 21inde verebilirim muhtemelen 22si iş başı yaptığım için fırsat bulamam. Sen hangi gün vereceksin o zaman?10da oldum ben 20si gel dedi doktor 10cu gunde cikiyo aslinda sende vere bilirsin
23ü benim test günüm aynı gün transfer olduk niye farklı gün veriyorlar acabaTransferin ilk günü sayılmıyor olarak söylendi bana. 10 tam gün geçsin diye 22 verdiler bana heralde ama ben zaten 21inde verebilirim muhtemelen 22si iş başı yaptığım için fırsat bulamam. Sen hangi gün vereceksin o zaman?
10,12,14..böyle değişik gün veren yerler oluyor. Kısmet artık23ü benim test günüm aynı gün transfer olduk niye farklı gün veriyorlar acaba
Hayırlı olsun pozitif sonuçlar alın inşallahMerhabalar şimdi transfere gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınız eksik etmeyin lütfen bir de transferden sonra ne yapmak lazım tüketmemi tavsiye ettiğiniz gıdalar nelerdir?
Yapmadımm10,12,14..böyle değişik gün veren yerler oluyor. Kısmet artıksen idrar testi yapmadın değil mi sanırım kanı bekliyorsun
Bugün belli olur idrar testinde eğer 5. Gün embriyosuysa. İnşallah olmuşturAğzın bal yesin hshshs
Transferimin 7.günündeyim
Embriyoglue sormuşsunuz bana oldu ama tuttu mu bilmiyorum
Maşallah maşallahHanımlar dünden sonra bugün de test yaptım. Bugün 7. Gün. Değişimi merak edenler olmuştu diye paylaşıyorumBu gün bel ağrısı ve kasık ağrısı baya arttı umarım güzel sebeplerledir
MaşallahBugün belli olur idrar testinde eğer 5. Gün embriyosuysa. İnşallah olmuşturBeni de sabah embriyolog aradı. Dün 2 tane biri orta biri orta iyi kalite demişti biraz üzülmüştüm neden iyi yok diye dün akşam doldurulurken biri 5AA olmuş biri de 4AA. Çok sevindim. Hamile kaldığımda embriyom 4AB idi bu sefer daha iyi. İnşallah uğraşlarımızın sonucunu alırız.
Her türlü saygı duyarım. Zaten yapılmaması gerektiğini söylüyorlar ama ben umut var mı diye ucundan bakmak istedim şimdi çizgiyi görünce heyecan daha da arttı. Ama o hayalet çizgiyi görememek fikride insanı yorar tabi.Yapmadımmkorktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?