- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.501
Çok iyi değil kaliteleri ve şekilleri demişti pek güvenmiyorum ama tabi Allah bilir dedi bende umutluyum inanıyorum bu sefer olucak dedim Rabbim ol desin kalitesi şekli önemli değil yeterki sağlıklı hayırlı olsunNe demişti doktorun ?
Valla orta kalite olup tutan var.
Bu cuma cnm benimle aynı gün olmuşsun beni de cuma cagirdiTeşekkürler:) ya ben yanlış yazmışım1 Ağustos yumurta toplama 6 Ağustos transfer benim. Bu durumda 26 Ağustos gibi görünür değil mi? Doktorum da ay sonu bakarız demişti ama ben çok heyecanlanıuorum
Ooo süper :))Bu cuma cnm benimle aynı gün olmuşsun beni de cuma cagirdi
Benimki de neden test yaptın diyo yaahahaha benımkıde öyleee
çok meraklı kesınlıkle ama bır okadar da duygularını kontrol edebılıyor.
ondan gızlı alıyorum testlerı
Çok şükür ilk tüp bebek denemem ama bu aşamaya 2 yılda ancak gelebildik. 5 gün embriyosu. Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versinHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk denemnizmi kaçıncı gün embriyosu
En son kanda ne zaman beta hcg baktırdınız ve kaç çıktı?Ayy çok pardon ben yanlış yazmışım.
1 Ağustos opu 6 Ağustos transfer tarihim
İnşallah öyledir kasıklarımda batmalar var ve bel ağrım. Umarım sorun çıkmaz.hayııırr yerleşme kanamasıdırrr:)
bizler o lekelenmeyı goremedık dıye panıklıyoruz mısaaal beeennn . keske olsada yerleşme bebegım ama yok birşey
En son 17 ağusyosta 300 çıktıEn son kanda ne zaman beta hcg baktırdınız ve kaç çıktı?
Benim 4. Gün silik çıktı 2 tane 5 günlük embriyo bugün 5. Gün bugün de çıktı Allah’a şükürEn az 6.gun bence
İki gün embriyo buyuse iki günde tutsa iki günde betahcg salinsa anca gibi
perşembe günü gidersen görürsün bence canımEn son 17 ağusyosta 300
Canım bu test bozuk bence güvenilmez bi tane daha alıp yap dicem ama bana kalırsa bi 3 4 gün daha bekle derimKızlar bozuk olan testim kendine geldi şükür 5. Gün çıktı böyle umarım vardır . Dün 4. Gündü dünküleri de atarım isterseniz fikir olsun önce çok silik oluyo sonra netleşiyor
Canım herkes kendi derdinde burada seni görüp cevap verirler mi bilmiyorumMerhaba biraz önce lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenmemin olduğunu gördüm bugün transferimin 4. günü korkuyorum bir sorun mu var?
Bitane daha yaptım yeni alıp üsteki mavi olanCanım bu test bozuk bence güvenilmez bi tane daha alıp yap dicem ama bana kalırsa bi 3 4 gün daha bekle derim
Bana da söylemişlerdi lekelenme kanama olabilir bende ilk günden olmuştu hatta tutunma belirtisiymiş gönlünü ferah tutCanım herkes kendi derdinde burada seni görüp cevap verirler mi bilmiyorumkahwerengi leke seni korkutmasın hemşire bana öyle söylemişti kahwerengi leke olabilir ama kırmızı gelirse ara mutlaka demişti…içini ferah tut Allah’a emanet
Aaa süperBitane daha yaptım yeni alıp üsteki mavi olanallahım inşallah kanda da çıkar ve devam eder bu sefer ya
Teşekkür ederim, umarım kırmızı olmaz.Canım herkes kendi derdinde burada seni görüp cevap verirler mi bilmiyorumkahwerengi leke seni korkutmasın hemşire bana öyle söylemişti kahwerengi leke olabilir ama kırmızı gelirse ara mutlaka demişti…içini ferah tut Allah’a emanet
Ben tüp bebek öncesi denemelerde. daha hiçahahaha benımkıde öyleee
çok meraklı kesınlıkle ama bır okadar da duygularını kontrol edebılıyor.
ondan gızlı alıyorum testlerı
İnşallah canım inşallahAaa süperİdrarda böyle çıktıysa kanda kesin çıkar kuzum hayırlı olsun civcivin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?