2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ne demişti doktorun ?
Valla orta kalite olup tutan var.
Çok iyi değil kaliteleri ve şekilleri demişti pek güvenmiyorum ama tabi Allah bilir dedi bende umutluyum inanıyorum bu sefer olucak dedim Rabbim ol desin kalitesi şekli önemli değil yeterki sağlıklı hayırlı olsun

ahahaha benımkıde öyleee
çok meraklı kesınlıkle ama bır okadar da duygularını kontrol edebılıyor.
ondan gızlı alıyorum testlerı
Benimki de neden test yaptın diyo ya insan bi heyecanlanır heralde tam belli olmadan heyecan yapmak istemiyorlar

Kızlar bozuk olan testim kendine geldi şükür 5. Gün çıktı böyle umarım vardır . Dün 4. Gündü dünküleri de atarım isterseniz fikir olsun önce çok silik oluyo sonra netleşiyor

Eklentiler

• BFDE73D2-2BB2-497B-B209-AFAC135DAC07.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar bozuk olan testim kendine geldi şükür 5. Gün çıktı böyle umarım vardır . Dün 4. Gündü dünküleri de atarım isterseniz fikir olsun önce çok silik oluyo sonra netleşiyor
Canım bu test bozuk bence güvenilmez bi tane daha alıp yap dicem ama bana kalırsa bi 3 4 gün daha bekle derim

Merhaba biraz önce lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenmemin olduğunu gördüm bugün transferimin 4. günü korkuyorum bir sorun mu var?
Canım herkes kendi derdinde burada seni görüp cevap verirler mi bilmiyorumkahwerengi leke seni korkutmasın hemşire bana öyle söylemişti kahwerengi leke olabilir ama kırmızı gelirse ara mutlaka demişti…içini ferah tut Allah’a emanet

Canım bu test bozuk bence güvenilmez bi tane daha alıp yap dicem ama bana kalırsa bi 3 4 gün daha bekle derim
Bitane daha yaptım yeni alıp üsteki mavi olan allahım inşallah kanda da çıkar ve devam eder bu sefer ya

Eklentiler

• 39E2DE4D-5156-45A5-A01B-80A2B53E66F1.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 87
Bana da söylemişlerdi lekelenme kanama olabilir bende ilk günden olmuştu hatta tutunma belirtisiymiş gönlünü ferah tut artmadıkça sorun yok

ahahaha benımkıde öyleee
çok meraklı kesınlıkle ama bır okadar da duygularını kontrol edebılıyor.
ondan gızlı alıyorum testlerı
Ben tüp bebek öncesi denemelerde. daha hiç
Bir şeyden haberimizin olmadığı. bilmemenin mutluluk oldu aylardahep kendi kendime yaptım. Hiç söylemedim hala bilmez. Hep tek çizgileri gördüm kendim katlandım şimdi ilk defa onunLa yapayım şans getirsin farklı olsun diye totem yaptım. Umarım işe yarar.

Aaa süper İdrarda böyle çıktıysa kanda kesin çıkar kuzum hayırlı olsun civcivin
İnşallah canım inşallah çıkmasına çıkar da artması falan korkutuyor daha önce böyle olup kötü şeyler yaşadım beta yükselmedi inşallah sıkıntı yaşamam . Muhtemelen 30-50 arasıdır şimdi beta. Dün de çıktı silik 4.gün de cesaret edip yaptım bugün daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…